The Girl in Bed Agenda

The Girl in Bed agenda fotofabriek 1
Een tijdje geleden heeft Fotofabriek mij een mail gestuurd met de vraag of ik iets leuks wilde maken via hen. Nou, dat wilde ik wel, ik had de grootste plannen om een fotoboek te maken van mijn verjaardagsfeestje. We all know how that worked out dus dat plan ging niet door. Ik mocht ook iets anders maken en heb gekozen om een agenda te maken. Niet zomaar een agenda, maar een echte The Girl in Bed agenda. Kijk je mee?

De keus om een agenda te maken was niet zo snel gemaakt, ze hebben namelijk heel veel opties waar je uit kunt kiezen, tot aan tegeltjes toe! Maar om een beetje structuur aan te brengen in mijn leven en om mijn Goals 2016 een beetje waar te maken, heb ik gekozen voor een agenda in de stijl van mijn blog.

Om een echte The Girl in Bed agenda te maken moest ik wel in de stijl van mijn blog blijven. Dat ging best makkelijk. Als je het formaat van jouw agenda of product uitkiest, dan download je ook de software. Hiermee kun je echt alles customizen. Hoewel ik eerst het een beetje lastig eruit vond zien (ik bedoel, het heeft een Windows uiterlijk, het heeft 1001 knopjes en opties!) kon ik wel vrijsnel mijn gang gaan. Samen met hulp van Picmonkey en mijn eigen content, heb ik iets heel leuks gemaakt. Vind ik dan he ;-).

the girl in bed fotofabriek 2

the girl in bed fotofabriek 3

Je kan de agenda personaliseren door foto’s toe te voegen in de daarbijbehorende vakjes. Deze bevinden zich vooral vooraan. Ook kun je elke afzonderlijke pagina een nieuwe layout geven. Er is ruime ongeveer in het midden om zelf helemaal iets te maken of toe te voegen, er zijn maar liefst 4 pagina’s met een blank space (Taylor Swift weet daar wel raad mee) en die heb ik opgevuld met mijn eigen To … List. Zo kan ik door het hele jaar een to watch, do shop, write list maken. Handig toch? Er zitten ook nog notities en adressen bij en zelfs een kalender voor volgend jaar waar mijn oma ging opzoeken op welke dag ze jarig was in 1917 (de euro’s, jaartallen.. het komt nooit meer goed met de ouderen van tegenwoordig ;-)!

the girl in bed agenda fotofabriek

Ik heb voor een spiraalagenda gekozen, maar ze hebben keuze uit een harde kaft, formaten en je kan zelfs kiezen voor een jaaragenda zoals je hier kunt zien. Normaal kost het tussen de €14,99 en €19,99 maar er is nu een korting op schoolspullen.

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn kleine The Girl in Bed agenda! Het is een klein handig ding en ik verwacht mijn blogs zo veel beter in te kunnen plannen, haha.

The Girl in Bed

  • Eva

    Leuk gedaan :)! Alhoewel een foto boek van je verjaardag ook erg leuk was geweest. X

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge