mijn vakantiebestemmingen the girl in bed

29. Mijn vakantiebestemmingen

mijn vakantiebestemmingen the girl in bedDeze Girl in Bed was vroeger misschien wel een kleine jetsetter, tegenwoordig gaat ze nergens meer heen. Vandaag staat er op le program dat we het gaan hebben over mijn vakantiebestemmingen. En dat zijn er uiteindelijk toch wel weer wat geweest.

mijn vakantiebestemmingen benidorm the girl in bedBenidorm, Spanje

In Benidorm ben ik 4x in totaal geweest. Wij gingen meestal rond december. Ik was nog jong, dus fijne details weet ik niet meer goed. Ik weet wel dat ik een keer bijna een tafel in de fik had gezet (je bent een rund als je met vuurwerk stunt, in mijn geval met een sterretje), stiekems met papa whoppers gingen eten, hele kunstwerken gemaakt van zand, met mijn pesos rode en groene glitternagellak had gekocht en de tripjes naar Alicante en Valencia. Keer op keer kwam ik super bruin en helemaal blij terug.

mijn vakantiebestemmingen disneyland parijs the girl in bed

Disneyland Parijs, Frankrijk

“Manon, we hebben een verrassing voor je! We gaan naar Disneyland!” Aaaah! Ik was zo blij. We sliepen in het Disney-hotel en ik ben zo’n zeshonderd keer Small World in geweest. That’s all, haha.

mijn vakantiebestemmingen texel the girl in bed

Texel, Nederland

Tussen Disney en deze vakantie is er een tijd lang niks op vakantiegebied gebeurd. Ik ben toen geopereerd aan mijn scoliose. Hierdoor moest ik natuurlijk revalideren en van een duwrolstoel naar een nieuwe elektrische rolstoel. Het was echt heel leuk! We gingen op de boot marineschepen en zeehonden bekijken, ik heb daar voor het eerst kipkerrie gegeten, gekart (waar ik overigens gefilmd werd door een onbekende man??) en dreadlocks gekocht op De Koog. Ook hebben we op het strand gezeten en dat was echt heel leuk. Het was maar een weekje, dus helaas was de vakantie snel over.

mijn vakantiebestemmingen london the girl in bed

London, Engeland

Ik weet echt super weinig hiervan, maar we gingen voor moederdag naar London. Normaal moesten we dan op een hoovercraft naar Engeland maar omdat ik net geopereerd was aan mijn rug gingen we met de snelle ferry genaamd Sea Cat. Suuuuuperhard. En zoveel wind op die boot. In de haven in Frankrijk zat de kapsel van mijn moeder nog picobello, eenmaal in Dover op de haven aangekomen leek het alsof ze met haar vingers in het stopcontact had gezeten. Van Dover naar London duurde ook nog een eeuwigheid, maar toen we er uiteindelijk waren hadden we een mooi hotel en daar heb ik elke ochtend scrambled eggs op. Mijn ontdekking van dat tripje!

mijn vakantiebestemmingen gunderath the girl in bed

Gunderath, Duitsland

Dit was eigenlijk de eerste keer dat we echt op zo’n centerparks-achtig iets zaten. Op Texel zaten we ook wel op zo’n vakantieplek/bungalowpark, maar centrerparks Heilbachsee was het echt in the middle of nowhere (vond ik). Echt zo’n besloten parkje. Het eten was mwa, maar de spelletjeshal was wel echt helemaal mijn ding zeg maar. Ik heb me er volgens mij de hele week er opgesloten. We zijn wel nog een keer een dagje weggeweest naar Koblenz geloof ik, waar ik mijn ring ben verloren. #trauma

mijn vakantiebestemmingen mallorca the girl in bedMallorca, Spanje

In 2005 zijn we een maand op vakantie geweest in Mallorca. Tevens de laatste keer dat we met het vliegtuig zijn gegaan, want ik was toen 15 jaar en het was toen al bijna niet te doen qua vliegen met een rolstoel. Op de terugvlucht was er zelfs iets afgebroken aan mijn stoel. Anyway, die warme maand in Mallorca was wel te gek. We hadden een huis gehuurd en alles was top. Lekker eten, lekkere restaurantjes, aioli(!!), suuuuper lekker weer, afkoelen in de Carrefour, dronken worden van de blue curacao en dan een henna-tatoeage nemen van het Playboy logo.. Het was een bewogen vakantie zeg maar.

mijn vakantiebestemmingen thou the girl in bed

Thou, Frankrijk

Drie jaar later, in 2008, gingen we een week naar Thou om later door te reizen naar het zuiden van Frankrijk. Dat laatste is er nooit van gekomen, want Thou was echt een beetje een kutvakantie. Het was in the middle of nowhere in France en er was gewoon niks lekkers te eten. En dat kan echt je vakantie verpesten. We zijn wel naar een wijnboer geweest en hebben een rondleiding gehad, dat was wel leuk. Week later gingen we naar huis.

mijn vakantiebestemmingen paris the girl in bed

Parijs, Frankrijk

In 2011 gingen we eeeeeeeeindelijk naar mijn geliefde Parijs. Ik was zo blij, echt een droom die uitkwam. Ik mocht Carolien meenemen en we gingen toen naar het Shangri-La. Zoveel luxe had ik nog nooit gezien terwijl ik me toch 3 weken ervoor tussen de jachten, bubbels en diamanten bevond op de Miljonairsfair. Het was zo’n leuke vakantie. We gingen na de kerst tot nieuwjaarsdsg. Hoewel ze daar de jaarswisseling niet echt uitbundig vierde, was het wel een leuke dag. Het was poepiekoud, er lag veel sneeuw en ik ben elke dag wel een keer bevroren geweest, maar wat een leuke tijd was dat.

Drie jaar later gingen we weer naar Parijs, dit maal ook met vrienden erbij. Deze keer gingen we in augustus en dat was beter uit te houden dan hartje winter. Deze keer was ook heel leuk, maar ik heb niet zo goed kunnen genieten omdat ik veel pijn had in mijn benen. We zijn toen ook nog een dagje naar Disney geweest en dat vond ik eigenlijk nog best leuk. Ik voelde me helemaaaaaal geen kindje van 8. ;-). Heb er zelfs nog een leuke Disney-beker gekocht.

Sorry voor de lack aan vakantiefoto’s, ik heb van vroeger alleen maar foto’s die je moest laten ontwikkelen en alle fotoboeken zitten al in verhuisdozen. Het is uiteindelijk toch meer dan ik verwacht had aan vakanties! Leuk. :)

Waar zijn jullie allemaal heen geweest?

The Girl in Bed

  • Gea

    Er was niemand die zo'n kapsel had als ik....hahaha

    • Manon

      Haha, nee.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge