Winactie The Girl in Bed Verwenpakket

winactie the girl in bed verwenpakketOmdat dit The Girl in Bed’s eerste online kerst wordt, heb ik besloten om dit te vieren met jullie! Ik heb een hele toffe winactie voor jullie, namelijk een The Girl in Bed Verwenpakket. Er zitten allemaal dingetjes in die ik ook lekker of leuk vind én het is een pakket waar je zeker mee je kerstvakantie kan vullen. 

Wat zit er allemaal in?

 • Tony Chocolonely (salted caramel)
 • Hema kerst cookie cutters
 • Chocolademelk-stok
 • Originele limited The Girl in Bed mok
 • Netflix cadeaubon

Zo kun je lekker in de kerstvakantie series binge-watchen, kerstfilms kijken, kerstkoekjes maken en  opeten en chocolade eten en drinken. Sounds like heaven, doesn’t it?!

Winactie The Girl in Bed Verwenpakket

Hoe moet je winnen?

Like The Girl in Bed’s Facebook pagina, dat kun je hier doen. De winactie loopt tot woensdag 16 december tot 20:00 uur. Dan verloot ik iemand en stuur ik het de 17e op. Zo heb je het nog voor de kerstvakantie binnen.

Ga jij mee doen? Dat zou ik heel leuk vinden!

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

Comments

 1. Ahhh wat een heerlijk verwenpakketje is dit zeg. Ik loot heel graag mee voor deze leuke items. En mmm die chocolade is echt heerlijk. Heb deze ooit een keertje geproefd. U can never have too much chocolate! <3

 2. Dit pakket is gewoon op maat gemaakt voor mij! Haha! Heel leuk dat je dat zo hebt samengesteld en zeker dat je iemand hier mee blij mee kunt maken! Ik waag dus zeker een kansje en heb je FB pagina zeker geliked!

 3. Heey Manon,

  Wat cool dat ik heb gewonnen! Ik ben heel blij met het pakket en zal er zeker van genieten in de kerstvakantie. Je had mij niet blijer kunnen maken.

  liefs,

  een dolgelukkig meisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Menu Title