Winactie The Girl in Bed Verwenpakket

winactie the girl in bed verwenpakketOmdat dit The Girl in Bed’s eerste online kerst wordt, heb ik besloten om dit te vieren met jullie! Ik heb een hele toffe winactie voor jullie, namelijk een The Girl in Bed Verwenpakket. Er zitten allemaal dingetjes in die ik ook lekker of leuk vind én het is een pakket waar je zeker mee je kerstvakantie kan vullen. 

Wat zit er allemaal in?

 • Tony Chocolonely (salted caramel)
 • Hema kerst cookie cutters
 • Chocolademelk-stok
 • Originele limited The Girl in Bed mok
 • Netflix cadeaubon

Zo kun je lekker in de kerstvakantie series binge-watchen, kerstfilms kijken, kerstkoekjes maken en  opeten en chocolade eten en drinken. Sounds like heaven, doesn’t it?!

Winactie The Girl in Bed Verwenpakket

Hoe moet je winnen?

Like The Girl in Bed’s Facebook pagina, dat kun je hier doen. De winactie loopt tot woensdag 16 december tot 20:00 uur. Dan verloot ik iemand en stuur ik het de 17e op. Zo heb je het nog voor de kerstvakantie binnen.

Ga jij mee doen? Dat zou ik heel leuk vinden!

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

 • Karolien Vis

  Leuk!! Ik doe mee!

 • Alicia Hofman

  Lijkt me heerlijk, ik doe graag mee!

 • Loes

  Ah superleuk die beker :D ik doe mee! Ik had je al geliket via facebook dus hoera!

 • Patricia Schmitz-Heres

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee aan deze winactie.

 • Carolien

  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie! Ik volg je op Facebook, en heb het bericht gedeeld. Hopelijk maak ik een kansje :)

 • Zoe

  Ik heb meegedaan! Echt leuk verzonnen :) en

 • sandra

  Leuke actie, ik doe mee!

 • Eva

  Tuurlijk doe ik mee als trouwe volger! X

 • Angela

  Wat tof zeg, vooral die mok <3 Ik waag graag een kansje ^_^

 • Simone

  Ahhh wat een heerlijk verwenpakketje is dit zeg. Ik loot heel graag mee voor deze leuke items. En mmm die chocolade is echt heerlijk. Heb deze ooit een keertje geproefd. U can never have too much chocolate! <3

 • Sofie

  Superleuk pakketje, ik doe graag mee !

 • Denise

  Wat een onwijs leuk pakket heb je samengesteld! Lijkt me héél fijn om te winnen! Ik volg je op Facebook :-)

 • ricardo

  Leuk, ik doe mee! Wat ontzettend tof, die orginele mok!

 • Tasja

  Dit pakket is gewoon op maat gemaakt voor mij! Haha! Heel leuk dat je dat zo hebt samengesteld en zeker dat je iemand hier mee blij mee kunt maken! Ik waag dus zeker een kansje en heb je FB pagina zeker geliked!

 • Frederique

  Mooi zeg die mok! En die koekvormpjes had ik van de week nog in mijn hand bij de Hema, vooral voor de eiffeltoren, die vind ik zo tof maar ik mocht dus niets kopen van mezelf ;)

 • Dhini

  wat leuk spullen. Ik doe mee

 • Manon

  Jullie zijn allemaal zo lief, hoe moet ik nou kiezen over een paar dagen, haha?! Bedankt voor het mee doen. :)

 • Nicole

  Wat leuk, ik doe mee! Heb de pagina geliked :)

 • Gineke

  Heey Manon, Wat cool dat ik heb gewonnen! Ik ben heel blij met het pakket en zal er zeker van genieten in de kerstvakantie. Je had mij niet blijer kunnen maken. liefs, een dolgelukkig meisje

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge