Verhuizen met H&M Home, Westwing en meer 2

Verhuizen met H&M Home, Westwing en meer

Verhuizen met H&M Home, Westwing en meer 2Vandaag ga ik je een soort shoplog laten zien van dingen die ik al maanden geleden heb gekocht bij o.a. de H&M Home collectie en bij Westwing. Waarom? Ik ga namelijk binnenkort verhuizen en het leek mij leuk om eens te beginnen met artikelen over mijn nieuwe interieur en andere verhuisperikelen. Ik heb al ontzettend veel in verhuisdozen zitten, maar gelukkig kan ik veel van mijn geshopte spulletjes terug vinden op het wereld wijde web. ;-) Kijk je mee?

Mijn nieuwe vertrek zal een stukkie groter worden dan formaatje eierdoos wat ik nu heb. Nee, mijn kamer is niet zo heel klein hoor, maar deze hoarder maakt ‘m een stuk kleiner door allerlei meukjes en meubels. Mijn nieuwe slaapkamer met badkamer ensuite moet een stuk meer sophisticated worden dan dat het nu is. Ik heb op mijn 16e voor het laatst mijn kamer mogen extreme make-overen, dus nu is het een soort van 16 meets 24 slaapplek/opslagplaats. Nu ik ga verhuizen ben ik begonnen met een clean slate, een leeg pallet, een casco-oplevering. Ik kan dus mijn eigen paleisje maken. De volgende keer laat ik je mijn interior ideas zijn, maar vandaag wil ik gewoon eigenlijk mijn spullen laten zien.

Het geval wil dat ik bij Westwing zo’n beetje een fortuin heb uitgegeven aan een nieuwe bank en ander exclusief spul (zoals een Choupette/Karl Lagerfeld-standbeeld en goud cocktailtafeltje), dus de rest van mijn slaapkamer moet er ook leuk uitzien, maar iets minder dinero kosten, snap je? De H&M Home collectie bijvoorbeeld spreekt mij erg aan omdat de spulletjes daar ook net wat anders zijn dan laten we zeggen de Leen Bakker, dus ook sta ik regelmatig bijna rood door de nieuwe geurkaarsen en handdoeken van de Hennis.

Mijn slaapkamer is dusdanig zo groot gemaakt dat het tevens ook als woon- en eetkamer dient. Er zit een badkamer bij en een walk-in-closet, of in mijn geval een drive-through-closet. Keer eens wat anders dan de drive through van de maccie of de whopperschuur, zoals De Jeugd van Tegenwoordig het noemt. Het enige wat ik mis is een keukentje, maar mijn chef de cuisine staat in haar eigen droomkeuken een paar meter en een paar deuren verder. Laat ik eerst beginnen met mijn ‘badkamer’ element.

Badkamer

Verhuizen met H&M Home, Westwing en meer

 

 

In mijn badkamer komt een bad op pootjes, dus ik vind dan wel dat ik geen saaie strakke accessoires moet gebruiken. Met de wasmand van de H&M cheat ik eigenlijk al een beetje, deze komt namelijk in de drive-through (wink, wink) te staan. De handdoeken met lippen komt ook van de H&M en daar heb ik een paar handdoeken en badhanddoeken van. Voor mijn verjaardag kreeg ik ook nog een setje koraalkleurige washandjes en handdoeken en laatst heb ik er nog een set bijgekocht, die lichtroze. Voornamelijk washandjes en gastendoekjes (handig als je een facial doet. Allebei bij de Hema.

Mijn wastafel is zo’n ouderwetse wastafel op pootjes. Ik heb veel ruimte aan weerszijde van de bak, dus ik wil er wel wat leuks opzetten. Zoals die potjes waar look-a-like op staat. Ik heb soortgelijke potten gekocht bij Westwing maanden geleden. Voor bijvoorbeeld watjes en oorstaafjes in te doen. Die groene zeepdispenser die je ziet past natuurlijk helemaal niet bij het plaatje. Klopt. Ik heb deze namelijk ook niet gekocht, maar een witte variant. Bij de H&M had je ‘m met zwart, groen, paars of helder gekocht. Die laatste heb ik. Verder zie je natuurlijk lekkere luxe producten die ik dan ga gebruiken (o.a. Douglas). Ze liggen met smart op te wachten in verhuisdoos #5.

*Edit* Ik zag net pas de beruchte zeepdispenser opduiken onder het kopje ‘afwasmiddeldispenser’ bij de serveerartikelen. Ja, dat slaat dus nergens op. Hij is uitverkocht, maar hier zie je ‘m wel nog.

 

 

Eethoek

Verhuizen met H&M Home, Westwing en meer

 

Voor in mijn eethoek (wat een raar burgerlijk woord eigenlijk) heb ik wat meer gouden accessoires. De bedoeling is dus dat in mijn eigen vleugel zoals ik mijn slaapkamer graag noem (met een korreltje zout uiteraard) ook vrienden daar ga entertainen en niet dat mijn ouders overal bijzitten. Ik vind ’t leuk om te high tea’en of gewoon lekker te borrelen, dus die gouden etagere van Little Diva past er goed bij. Ik heb wel dat roze strikje er af gehaald, want ik ben geen kind van 6 meer. De theekopjes en theekan plus suiker- en melkschoteltje heb ik gekocht bij Westwing. Het is van het merk Oscar & Clothilde, een zweeds merk. Bij de Hema vond ik van die kleine glaasjes zoals je ziet op de foto, maar destijds hadden ze een goud randje op de bodem. Toen waren ze nog een euro per stuk. Op een mooie eettafel, de mijne wordt zo’n antieke ronde kersenhouten eettafel die je kunt uitschuiven (maar dat zien jullie binnenkort), horen natuurlijk ook wat (geur)kaarsen zoals bij de H&M te koop zijn, maar omdat ik soms erg benauwd ben, maar me toch gezellig wil voelen, heb ik LED kaarsen (bij o.a. de Action te koop) voor mijn verjaardag gekregen. Het voelt en ziet er reeël genoeg uit om in mijn slaapkamer te mogen staan.

Op de tafel hoort ook een fruitmand, maar dan uitsluitend een chique fruitmand. Een gouden ananas van Pols Potten (Bijenkorf) en een mini ananasje van de H&M will do. En bij mijn eettafel wil ik ook zo’n kleine cocktailcar. Nou, die heb ik al inclusief glazen karaffen met cocktailglazen. Een lekkere champagne moet uiteraard ook gereed staan voor gebruik.

Zithoek

 

Verhuizen met H&M Home, Westwing en meer

Ik heb werkelijk waar geen idee hoe ik dit moet noemen. De ‘woonkamer’ noem ik het maar, al is het allemaal in een ruimte. Zithoek? Anyway, hier ben ik zoals ze in Amerika zeggen ‘ a little overboard’ gegaan. Ik heb al vorig jaar een bank gekocht bij Westwing. Het is een tweezitter in een oudroze kleurtje. Ik wil uiteindelijk een Ikea ‘hack’ als salontafel, maar ook dat laat ik de volgende keer zien. Maar goed omdat ik de bank dus al had wist ik welke accessoires er bij pasten. Ik heb vorig jaar al kussens gekregen voor bij de bank van de H&M. Ik kon ze nu niet vinden, maar ze lijken op die onder in de hoek. Maar in het echt is het een soort beige/poederroze metallic kussensloopje. Die met die ruches heb ik laatst gekocht, maar niet zoals ik ‘m nu laat zien. Bij de kinderafdeling bij H&M Home vind je de leukste spullen. Zo ook zo’n kussen met gouden polkadots als patroon.

Boven de bank komen allerlei ingelijste posters en foto’s. Ik heb veel posters via Etsy en Westwing besteld. Die je nu ziet heb ik ook in huis. Ik heb ook rosé gouden fotolijstjes (H&M ook, al zagen ze iets andere eruit die ik heb gekocht), maar ik denk dat ik die misschien op mijn nachtkastje met mijn lievelingsfoto er in zet. Dat gouden krukje (Westwing) verdwijnt misschien ook naar mijn drive-through, want als je iets boven uit de kast moet pakken, dan doe je dat maar in stijl! Op de salontafel ga ik mijn koffieboekenverzameling tentoonstellen, onder andere die je ziet. Xelly en het Chanel boek zijn te koop bij bol.com en Dior: The Perfumes bij Mendo. Ook komt er een marmer dienblaadje op, want soms wil je op de bank (of in bed) lekker snacken en dan kunnen we het daar mooi op zetten. (Ook uitstekend ondergrondje voor foto’s, zo kan je zometeen bij mij op de bank ‘spontaan’ mooie Instagramfoto’s maken.) Choupette en de stolp gaan waarschijnlijk samen op een kastje staan. De stolp komt van de H&M ook en Choupette van Westwing. Om wat natuur naar het gouden grot te slepen, heb ik een mooie orchidee gekocht. Zo’n variant die nooit dood gaat. Om het geheel af te maken, natuurlijk ook veel kaarsen waaronder Parks London geurkaars in de geur Citrus and Champagne. En ik moet zeggen, het ruikt heerlijk!  Gekocht uiteraard, net als de knappe orchidee, bij Westwing.

Nou, op naar het gedeelte waar the magic happens zou je zeggen, maar ik heb nog geen bed, mijn  dekbed is niet meer te koop bij de H&M en mijn nachtkastjes zijn ook nog niet uitgezocht! Volgens mij moet ik nog even door shoppen. Ik moet sowieso nog naar de Ikea voor wat dingen en mijn bed moet custom made worden.

Zoals je ziet shop ik vaak op dezelfde plek. Westwing is ideaal voor mij. Leuke producten die je hier vaak niet kan kopen en met flinke korting. Je moet er wel lid van worden, als je dan mensen uitnodigt krijg je €10,- korting op je volgende bestelling. De levertijd is helaas vrij lang, dus ik kan nu niet meer echt daar iets kopen voor dat ik verhuis. Ik hoop dat de H&M Home’s collectie rond de feestdagen nog wat extra schwung krijgt, al zie ik nu ook wel leuke dingen die ik eventueel zou kunnen kopen.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te zien, zouden jullie hier ook wat van uitkiezen voor je eigen interieur?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge