tgib's day 11-08-2015

TGIB’s day 11-08-2015

 tgib's day 11-08-2015
Hoi! Tijdens de 31 Days Challenge moest ik een hele dag vastleggen. Zo gezegd zo gedaan. Ik vond dat erg leuk (en anderen ook) dat ik besloot om het nog een keer te doen. Om het een leuk terugkerend item van te maken heb ik het TGIB’s Day genoemd. TGIB’s Day is een soort plog/dagboek van een bepaalde dag. Eigenlijk wilde ik het ‘Lief Dagboek’ noemen, maar aangezien ik die dingen altijd kocht en na een paar dagen nooit meer in schreef, leek me dat geen goed uitgangspunt.

Ik heb gister weer alles vastgelegd en ik laat je kennismaken met mijn nieuwe Louboutin schoenen en mijn iemiemienie hondje Wibi!

tgib's day 11-08-2015

13:30

Goedemorgen! Het is inderdaad een goede morgen voor mij, ik werd namelijk wakker door de bel. En normaal is dat altijd heel erg kut en zo, maar deze keer stond de pakketjesman aan de deur en die man vergeef je alles. Ik had namelijk weer eens wat besteld online (what else is new) en vandaag was de dag dat ik na lang wachten alles binnen kreeg. Oke, niet zó lang want bij bol.com is alles er loeisnel. Bol.com enzo is leuk, maar mijn hoofdpakketje was toch wel mijn nieuwe Louboutin ballerina’s. Gekocht bij www.designer-vintage.com en is helemaal de bom. Heel blij mee!

tgib's day 11-08-2015 3

14:10

Tijd voor lunch, brunch, whatever. Leftover pastasalade van gister, de finale van MasterChef Niew-Zeeland en een vieze pizzatent bij Undercover Boss. Zelfs met tv-kijken kan ik multitasken. #powervrouw

tgib's day 11-08-2015 4

14:45

Samen met mijn moeder heb ik wat voor mijn andere blog (www.denagellakbrigade.nl) gedaan. Het was tijd om de nieuwe collectie van Chanel te swatchen. Het licht werd minder, dus ik moet morgen weer even verder. En dan online zetten. Ik ben blij als we zometeen verhuizen, daar heb ik een kamer waar het licht de hele dag zo mooi is, dat ik geen zorgen hoef te maken of de zon wel onder het balkonnetje hier piept. De zon zegt te weinig kiekeboe hier.

tgib's day 11-08-2015 5

17:00

Eigenlijk heb ik een beetje niks fotowaardigs gedaan. Beetje gepraat met mijn moeder, op internet weer naar lensjes gekeken voor op je iPhone bij de Hema (heb ik die nou echt nodig!?) en ik moest in eens aan een restaurant denken en toen heb ik de menukaart ervan opgezocht (my mind works in mysterious ways). Om toch wat gedaan te hebben naast mijn dag vast te leggen op foto’s, heb ik alvast wat foto’s bewerkt en in een artikel gezet. Scheelt weer typwerk voor morgen! En ik denk dat ik zometeen of vanavond (misschien wel vannacht) het artikel er omheen typ.

17:33

What to eat, what to eat.. Ik heb nergens zin in behalve in mijn ultieme comfortfood Kip à la Manon, maar aangezien ik gister al pasta op heb en vanmiddag een beetje, lijkt het dat ik genoeg koolhydraten in mijn lichaam heb gestopt. Ik denk een kippensoepje die ook een leftover was. Ingevroren en wel. Aangezien ik geen brood eet, maak ik, of mijn moeder, met een lapje bladerdeeg soort kaasstengels om er in te dopen.

17:43

Wel handig die kleine lensjes. Kan ik zo om mijn iPhone 6+  doen waar ik foto’s mee maak voor mijn blog. De fisheye-lens vind ik om in een la te gooien en nooit meer naar om te kijken, maar de mini macro-lens….

19:57

Kak, ben gaan eten enzo zonder een foto ervan te hebben gemaakt. Wat ga ik nu eens doen? Je ne sais pas!

tgib's day 11-08-2015 5

21:01

Even mijn algemene kennis opkrikken met Philip Freriks en consorten.

23:11

Ik verveeeeeel me zo erg. Niks is leuk. Niks is lekker, maar je wil alles hebben. Nu eet ik maar een kutkomkommertje terwijl ik eigenlijk een extra grote bak (slakom) chips zou willen omdat niemand met mij The Blacklist wil kijken.

23:55

Ik bedenk me in eens dat ik een cape nodig heb in mijn leven. Even Boohoo-en. En op de Kiko site kijken, want MissLipgloss had leuke dingen gekocht.

00:19

Nee joh, die heb ik niet nodig. Tijd om mijn bedroutine te starten. Kan geen cape meer zien.

tgib's day 11-08-2015 2201:15

Ik probeer tervergeefs foto’s te maken van kleine Wibi, een van mijn 2 honden. Ik zal er ooit nog wel eens over schrijven, maar Wibi is een tiny toy poedel (geknipt als een labradoodle) en mijn andere hond heet Luke en is een zwarte labradoodle. Wibi ligt nog wel eens op bed bij mij voor het slapen gaan want dan wil hij spelen. Ik wilde er een foto van maken voor the sake of TGIB’s Day, maar the son of a b..poodle wil nooit op de foto. Ik heb er wel twintig gemaakt met mijn crappy iphone, maar het mocht niet baten zoals je kunt zien.

02:33

Naar bed naar bed zei duimelot, eerst nog wat l.. Nee gewoon naar bed nu. Trusten!

The Girl in Bed

 • Fleur

  Heb je eindelijk het boek gevonden?!

  • Manon

   Ja, gewoon maar besteld. Leuk voor jou ook!

   • fleur

    kom hem wel een keer lenen als het mag! :p

    • Manon

     Tuurlijk!

 • carolien

  Waar zijn je nieuwe schoenen dan?

  • Manon

   In zn doosje.

   • Carolien

    Ik voel me misleid. Ik wilde de schoenen zien en niet het doosje

    • Manon

     Dan kom je maar eens een keer naar huis om te komen kijken. Heeft lang genoeg geduurd zo'n vakantie, vind je ook niet?

 • The girl behind the soap

  Iets zegt mij dat het glanzende zwarte ballerina's zijn? :D Denk dat ik er toch een glimp van heb gezien! Je schrijft erg leuk trouwens. :) xoxo

  • Manon

   Klopt! Ik wil er binnenkort nog iets over schrijven, vandaar dat 'ie verdekt opgesteld staat ;-). Dankjewel, leuk om te horen! xx

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge