notw chanel vibrato

NOTW: Chanel Vibrato

Een ideetje waar ik al een tijdje mee liep (rolde!? ;-) is om te laten zien welke nagellak ik op heb. Ik heb natuurlijk een tijd lang een nagellakblog gehad en soms mis ik het nog wel eens. Tijdens mijn nagellakblog-periode kon ik nooit eens lekker in mijn stash rommelen om een leuk kleurtje te zoeken en op te doen, dat was ook de reden waarom ik destijds ben gestopt. En het kost klauwen met geld. Dat was ook een zeer goede reden. (Hokus pokus, I was brokus) Dus ik heb tegenwoordig elke week een ander lakje op en om toch een beetje mijn oude nagellak-liefde terug te beantwoorden, heb ik besloten om een Nails Of The Week te doen.

In deze NOTW: Chanel Vibrato. Dit nagellakje komt uit de Chanel Blue Rhythm collectie en was een pre fall edition. Ik heb zowel Vibrato als Fortissimo gekocht, het andere lakje uit de collectie. Fortissimo is een donkerblauw, navy kleurige nagellak met een shimmer. Hij glanst echt heel erg, maar is ook erg donker binnenshuis. Maar die heb ik nu niet op, dat was gewoon gratis info die mijn nagellak-hart vertelt. Een beetje zoals Lindsay Lohan als Cady allemaal informatie over Regina vertelt. Word vomit zeg maar. Anyway, we dwalen af.

chanel-blue-rhythm-nagellak-swatches - notw chanel vibrato

Chanel Vibrato is suuuuuuper mooi. Althans, dat vind ik dan. Ik kan een royale blauwe kobalt kleur op mijn nagels wel waarderen. Het is een stoere kleur, maar kan juist ook heel een rustige outfit. En hij past zo bij de mooiste jurk van Koningin Máxima! De foto is van een swatch die ik al eerder heb gemaakt voor m’n oude blog, want na een volle week dragen zijn er her en der wat chips ontstaan. Desalniettemin beloof ik plechtig dat ik Chanel Vibrato heb gedragen deze week! Te koop bij o.a. de Douglas.

Het is vandaag tijd voor een nieuwe kleur and I am feeling purple. Ben benieuwd of dat het ook wordt of dat ik verleid word door een van de andere 200+ lakjes in mijn stash. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen!

Welke nagellak heb jij nu op?

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

 • Marushi

  Heel gaaf kleurtje! Niet iets wat ik snel zou dragen, maar het ziet er wel mooi uit! -x-

  • Manon

   Het zou je zo maar eens kunnen verbazen als je 'm op hebt! Wat draag je normaal?

 • Mariska

  Super gave kleur, lekker fel maar toch iets donkers! Ik vind 'm mooi :D

  • Manon

   Precies. Het is een kleur die niet te missen is! :)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge