nieuwe layout the girl in bed

Nieuwe Layout

Hallo! Ja, dat ziet er even anders uit he!? Ik vond het tijd voor een nieuwe layout. De vorige had hetzelfde template als De Nagellak Brigade. Die had ik destijds gekocht via etsy.com. Hoewel ik die nog steeds heel leuk vind, was het de tijd dat The Girl in Bed los kwam van mijn nagellakblog.

Ik moet nog steeds alles afwikkelen op denagellakbrigade.nl (I know, lazy me) maar ik had in eens in een gekke bui – sommigen noemen het impulsief – deze blog op de schop gegooid. Een kleine panic attack en vele whatsappjes met mijn handyman (mijn hostman die alles regelt wat ik niet kan en geloof me, hij wordt gek van mij soms!) later, zag ik eigenlijk dat ik er nu iets super leuks van heb gemaakt! En dat maakt me blij!

Het is even wennen voor lezers die gewend zijn aan een ‘ouderwetse’ blogindeling. Dat klopt, het is ook heel erg anders. Maar goed anders, vind ik persoonlijk. Het ziet er wat exclusiever uit doordat het niet standaard is. Daar houd ik van. Echt waar, er hoeft maar limited of exclusive only op iets te staan and I need to have it. Wat ik ook leuk vind is dat het net polaroids zijn. Polaroids die je maakt van leuke dingen. Zoals mijn artikels. ;-)

Maar nog het allerleukste er aan vind ik het fijn dat ik een klein artikeltje kan maken, zonder dat het te leeg aanvoelt als blogpost zijnde. Soms heb ik iets leuks gekocht of gezien en wil ik dat delen, maar weet er echt geen 300 woorden bij er te verzinnen. Over een paar dagen komt zoiets online. Iets wat ik heel leuk vind om te delen, maar wat echt geen volwaardig artikel zal zijn.

Het plan is om met deze layout het oude en het nieuwe bloggen te combineren. Ik ben van plan om gewoon door te gaan zoals ik al deed: 2 grote blogposts in de week. Maar vanaf nu kunnen er 1 of 2 mini’s bijkomen. Zo wordt The Girl in Bed steeds meer levendiger en goed gevuld. Just like me ;-).

Wat vind je van mijn aangebrachte veranderingen?

The Girl in Bed

  • Fleur

    Wat leuk! Lijkt een beetje op die van Mascha ;)

    • Manon

      Haha, ja klopt. Dankje!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge