Moederdag bij Lucardi

Moederdag bij Lucardi nouveau vintageAan alle dochters die dit lezen: opgelet! Lucardi heeft dit jaar opnieuw een actie voor moederdag en heeft aan mij gevraagd of ik dit aan jullie wil laten zien. Dus, heb je nog geen cadeautje voor je lieve moeder voor moederdag? Dan zou ik even blijven lezen!

Speciaal voor moederdag zet Lucardi de Nouveau Vintage sieraden in het zonnetje. Deze collectie bestaat uit een matchende ketting, ring en set oorbellen. De sieraden zijn allemaal goldplated en bevatten zirkonia’s in diverse kleuren en qua stijl is het een beetje old meets new: Nouveau Vintage! De gehele collectie is in maar liefst 12 kleuren te verkrijgen. Voor elke mama zit er een kleurtje bij. Normaal is elk stuk uit de Nouveau Vintage collectie €49,99, maar nu €9,99!

Moederdag bij Lucardi nouveau vintage Moederdag bij Lucardi nouveau vintageMoederdag bij Lucardi nouveau vintage Moederdag bij Lucardi nouveau vintage

Ik heb gekozen voor de kleur ‘milky white’, ik weet dat mijn moeder dat het mooist gaat vinden. Je kunt hier de 11 andere kleuren zien. De sieraden zien er goed uit en de ketting is wat langer. Het hangt niet strak om de nek, maar ook bungelt ook niet tussen moeders’ decolleté zeg maar. Een perfect tussenmaatje. De oorbellen zijn ook subtiel, het is allemaal niet te druk mét ketting en mét ring.

Het is zondag al, dus je hebt nog kans om iets leuks te kopen voor moederdag bij Lucardi. Zoek hier de dichtstbijzijnde Lucardi filiaal bij jou in de buurt. Of bestel het online!

Wat ga jij kopen voor moederdag?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge