Mijn favoriete liedje

mijn favoriete liedje 31 days blog challengeIk heb duizenden liedjes op mijn harde schijf staan en heb onwijs veel afspeellijsten op Spotify, een favoriet liedje kiezen is voor mij alsof ik moet kiezen of ik papa of mama liever vind. Onmogelijk. Vroeger was ik namelijk helemaal dol op Don’t Speak van No Doubt en was dat mijn favoriete liedje. Ik vind dat nog steeds een heel mooi/leuk liedje. Maar ik denk toch dat het plaats gemaakt heeft voor de nieuwe man in mijn leven, Paolo Nutini…

Tadaa! Dat was Candy van Paolo Nutini. Ik vind dat zo’n mooi en lief liedje en dat er dan zo’n gitaar/rock stukje in komt op het eind maakt het ’t liedje goed af. Ik houd niet zo van de zoetsappige liedjes, maar Paolo kan dat goed hebben vind ik. Vooral live versies van hem zijn altijd goed, daarom heb ik die uitgekozen om te laten zien. Hij maakt ze meestal nog wat ‘ruiger’, mixt zijn andere nummers er doorheen en is vaak dronken of high, waardoor ‘ie z’n hele ziel en zaligheid er in gooit. Candy staat voor mij daarom op 1.

Wat is jouw ultieme favoriete liedje?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge