iPhone 7+ Camera Hoesje

iPhone 7+ Camera Hoesje-2Sinds een tijdje heb ik een mooie roze iPhone 7+ in mijn bezit. Ik gebruik het puur alleen om boeken er op te lezen en om mooie foto’s mee te maken. Hoewel mijn kast uitpuilt met hoesjes voor mijn iPhone 7, kon ik een tijd lang niks leuks genoeg tegen voor de grote broer van mijn telefoon. Tot ik dit gave hoesje zag staan! Nu lijkt het net op een echte professionele camera! Hieronder laat ik je wat close-ups van het camera hoesje zien!

Ik kwam het tegen tijdens een van mijn wekelijkse shopsessies bij bol.com. Het is een zacht hoesje, gelukkig geen hardcase. Dan voelt het meestal toch wat zwaarder aan en als je het dan laat vallen heb je er soms nog niks aan! Het leuke is dat er ook een – best stevig – touwtje aan vast zit zodat je ‘m aan je nek kan hangen als een echte Jan Papparazzi. Ook super handig in dit festivalseizoen, je iPhone is altijd in de buurt om leuke selfies te maken of artiest X vast te leggen op het podium. Handy!!

iPhone 7+ Camera Hoesje

Zoals je hierboven ziet zijn de camera hoesjes in verschillende kleuren te koop bij bol.com en ze kosten maar €9,98.

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge