Interieurhoekje: Photo Wall + Winactie!

INTERIEURHOEKJE PHOTO WALL-2

In mijn oude piepkleine slaapkamer had ik er geen plek voor, maar nu mijn muren een kleine 3 meter hoog zijn, staat het fantastisch; een photo wall! Ik heb in totaal 9 lijsten hangen, variërend in hoogte en maat. Vandaag in deze editie van Interieurhoekje laat ik je mijn photo wall zien, de posters die ik heb en waar ik ze vandaan heb gehaald ennnn heb ik aan het eind van deze blogpost een leuke winactie!

Photo walls zijn al jaren super populair, ik vind ze prachtig en heb er altijd al een gewild. Maar zoals ik al vertelde was mijn oude kamer daar erg klein voor. De muren zouden dan echt op mij af komen.

Je hebt verschillende versies van een photo wall. Je kunt het strak en clean houden, super rommelig, een doorlopende print, een fashion wall, zwart/wit of mijn persoonlijke favoriet: een photo wall met designer paper bags. Super leuk idee, maar ik heb gekozen voor een mix van stijlen. Om het wel rustig te houden, gebruik ik dezelfde kleur lijsten. Nu hangen er roségouden fotolijsten, maar ik heb de complete set ook in het zwart om af te wisselen.

Interieurhoekje Photo Wall

Je kunt je photo wall zo duur maken als je wil, maar voor weinig geld kun ook iets leuks bij elkaar verzinnen. Hello Pinterest. En hello printer. Dat dan weer wel! Hieronder laat ik zien waar mijn posters en printjes vandaan komen.

 

INTERIEURHOEKJE PHOTO WALL-3

INTERIEURHOEKJE PHOTO WALL

 

  1. Wendy Buiter. Wendy Buiter maakt geweldige schilderijen en naast peperdure schilderijen heeft ze ook een paar downloadables op haar webshop staan. Als je voor haar nieuwsbrief aanmeldt, kan je elke maand een art piece gratis downloaden en uitprinten in elk formaat.
  2. Aliexpress. De gouden Magnifique poster heb ik destijds gekocht bij ModeMusthaves voor €20. Ik had een giftcard, dus het was gratis, maar aangezien die webwinkel niet meer bestaat en ik voor deze blogpost wilde kijken waar het nog meer te koop was, zag ik dat exact hetzelfde printje voor ongeveer €5 te koop is!! Het is dat ik ‘m eigenlijk voor 0 euro heb gekocht, anders was het flink zuur!
  3. VT Wonen Posterboek. Het posterboek zit vol met 58 posters in allerlei categorieën voor maar €6,99. Zo kun je echt een tijd vooruit!
  4. Pinterest. Ik heb sinds de winter wat blauwe details in mijn slaapkamer en wilde daar mijn printjes op aanpassen. Een beetje blauw, een beetje fashion en toen kwam ik op deze vogue tekening uit.
  5. Pinterest. Een zwart/wit printje is ook mooi en rustig dus ik kwam bij Fashion uit.
  6. Etsy. Ongeveer drie jaar geleden kwam ik bij de site Etsy uit. Ik werd verliefd op deze print van een verkoper die nog meer leuke printjes in het goud te koop had. Had ja, want ze verkoopt niks meer helaas. Maar je zult ongetwijfeld zoiets op Aliexpress vinden!
  7. Pinterest. Zelfde verhaal als lijst nummer 4.
  8. Diana Leeflang. Youtuber DisforDazzle, Diana Leeflang, heeft voor de tweede keer een stationairy lijn met de Kruidvat uitgebracht. Deze keer zaten er twee sets met 17 posters bij. Ik heb een setje gekocht en deze blauwe print met roségouden letters van uitgekozen.
  9. Etsy. Zelfde verhaal als nummer 6.

Winactie

En dan nu tijd voor de winactie! Ik had bij Kruidvat twee verschillende poster sets gekocht van de Diana Leeflang (DisforDazzle) stationairy lijn, maar ik kreeg twee dezelfde. Aangezien ze overal uitverkocht zijn, wil ik graag mijn extra poster set weggeven! Dat doe ik deze keer via Instagram!

Wat moet je doen? De foto hieronder staat op mijn persoonlijke instagram: @manontgib. Like de foto en plaats een comment en omschrijf jouw interieur! Easy peasy lemon squeezy! Ik kies aankomende vrijdag iemand uit!

interieurhoekje photo wall winactie

Tot de volgende keer,

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge