edding nagellak the girl in bed

Edding Nagellak

edding nagellak the girl in bedEcht iedereen kent ze en heeft er wel een of twee van in huis. Ik heb het over die dikke stiften van Edding die permanent op je gezicht blijft zitten als je er een snorretje mee op tekent. Vroeger mocht ik ze nooit gebruiken aangezien ik altijd vlekken maakte met stiften en pennen (nu nog trouwens), maar tegenwoordig hebben ze iets nieuws toegevoegd aan de familie, namelijk Edding nagellak! 

Ik zag deze lakjes staan in de duitse webshop van Douglas en het was dan ook logisch dat ik die wilde hebben. Een snelle google search liet mij zien dat deze (vooralsnog?) exclusief in Duitsland wordt verkocht. Edding LAQUE komt met hetzelfde patent als voor hun stiften; de nagellakjes bevatten het Permanent Resist technology en zouden er voor moeten zorgen dat ze uber beschermd zijn tegen krasjes en chips. Het zou er volgens Edding lang op moeten zitten, snel opdrogen en zijn shine dagen later nog moeten hebben. Het kwastje is groot en er zitten geen schadelijke en chemische stoffen in.

Klinkt als een droomnagellak toch? Hieronder zie je een swatch van mijn moeder. Met al deze beloftes moest ik het mijn moeder laten testen. Bij haar vliegt nagellak er nog sneller af dan de Thalys die naar Parijs rijdt, dus zij leek mij het ultieme testpersoon.

Edding Nagellak faithful forestgreen

De kleur Faithful Forestgreen heeft inderdaad veel pigment na 1 keer lakken. Mama heeft op zaterdagochtend (links) haar nagels gelakt en dinsdagochtend (rechts) het er weer afgehaald. Het is niet echt een nagellak die zijn beloftes nakomt, maar dit heeft ze zonder topcoat gedragen en ze heeft er mee gedoucht, schoongemaakt, de afwas een paar keer gedaan en de dagelijkse dingen gedaan. Voor haar doen ziet het er best oké uit. Normaliter heeft ze het resultaat wat je rechts op de foto ziet al na een paar uur (!!), en nu na een paar dagen. Met topcoat had het nog wel wat langer uitgehouden denk ik.

Voor €7,99 is het not bad vind ik. Maar het is natuurlijk leuk om te hebben, zo’n Edding lakje! Er zijn meer dan 50 kleuren te koop bij Galerie KaufhofMüllerKarstadt en bij de Douglas.de.

Wat vind je van de kleur?

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

 • engelina

  Wat een mooi kleurtje. En wat grappig dat edding met nagellak is uitgekomen. Het resultaat en de houdbaarheid vind ik prima, een lakje draag ik toch nooit langer dan twee dagen.

  • Manon

   Leuk kleurtje he? Zoiets had ik nog niet in mijn verzameling - denk ik ;-). Het blijft in jouw geval dan mooi zitten! Glanst goed.

 • Gea

  Ik ga het lakje vasten zeker nog eens dragen,als het mag natuurlijk ;)

  • Manon

   Natuurlijk!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge