Back in action

back in action the girl in bedHi! The bitch is back, zoals Elton John zou zeggen, na ongeveer twee maandjes. Ik wilde nog een blogpost wijden aan het feit dat ik een zomerstopje zou inlassen, maar na Luke’s blogpost, een logé, allerlei shoptripjes en mijn verjaardag had ik geen zin meer is het me een beetje onschoten. Maar we zijn terug, met een kleine layout verandering. Wit is ook zo saai soms he? En dat marmer heb ik nu wel genoeg gezien bij iedereen. Sinds mijn allergie voor bloemen nog steeds actief is, heb ik een virtueel bosje in mijn leven geïntroduceerd. Je ziet ze hierboven. Wat heb ik deze zomer allemaal gedaan en wat komt er de komende tijd op mijn blog? Je leest het hieronder.

Logeerweekje

the girl in bed logeerweekje

Begin juli kwam mijn nichtje een week lang logeren en tegenwoordig is het vaste prik om burgers te bestellen. Hele lekkere grote burgers met allerlei lekkere dingen erbij. Thinking about it en ik krijg er al zin in, misschien kom ik ook gelijk 400 kc aan nu ik er aan denk. Anyway, we startten de week goed en daarna hebben we andere dingen gedaan zoals geshopt met zusje en m’n moeder. Oh, ook een tip: heb je een appleTV, download dan de app LUDO. Dat is een online versie van Mens-Erger-Je-Niet en oh boy, things get very awkward very vast als je wil winnen! Dat hebben we dus ook 10x gedaan. No joke.

Verjaardag + 90’s party

verjaardag 90's party the girl in bed

Een week later werd ik 26 en dat heb ik gevierd met mijn moeder, oma, tante en nichtjes met een lekkere high tea/high wine, prosecco en cadeautjes! Dat was al heel leuk, maar in het weekend gaf ik mijn feestje en dat was natuurlijk awesome. Ik ging all out in jaren 90 style met een vintage MTV shirt en gekleurde hairextensions! Er waren mensen, bier, gekke outfits, opblaasartikelen, kauwgomballen, flügels, old school wegwerpcamera’s en een goede dj die van alles draaide van Britney tot aan Mental Theo. Het werd laat, ik lag om half 5 op bed.

Centro

Centro the girl in bed

In augustus ging ik eeeeeeindelijk sinds lange tijd naar Centro in Oberhausen. Vroeger gingen we elk jaar 2x. In de zomer en rond kersttijd. Laatste twee jaar kon dat niet omdat ik ziek was en mijn rolstoel een jaar stuk was. Dus nu heb ik de schade ingehaald en goed geshopt in de sale. Ik durf nog steeds niet op mijn rekening te kijken en dat terwijl het nu al een paar weken geleden is! Na het shoppen zijn we wezen uit eten in een typisch Duits kitsch restaurant. Er stond een gigantische nep boom met riviertje in het midden van de Duitse toko en er waren volop schnitzels. Kortom, het was een hele leuke Deutsche Tag.

Uiteten

back in action uit eten the girl in bed

De laatste keer dat ik uiteten ben geweest voordat al die ellende begon, was 1 april 2016 en daarvoor was het ergens begin 2015. U begrijpt: ik wist niet eens meer hoe een restaurant van binnen eruit zag! Ik weet nog dat ik ooit in een blogpost over voornemens had geschreven dat ik elke maand 1x uiteten wilde gaan. Nou, al die voornemens faalden ontzettend want ik werd ziek. Toen het eenmaal beter met me ging nadat ik was opgenomen voor nachtbeademing ging ik lunchen hier in de buurt. Dat was april. In juni ging ik met een vriendin high winen voor haar verjaardag. Een maand later deed ik dat ook voor mijn eigen verjaardag. In augustus heb ik helemaal de schade ingehaald. 2x in een week in de avond wezen uiteten en ik heb geluncht met familie. Voor anderen die dit lezen klinkt dat misschien heel normaal en doe je dat elk weekend wel. Maar voor mij is dat uitzonderlijk, maar ook fijn dat ik daar de kracht en energie weer voor heb!

Natuurlijk waren niet alle dagen van de zomer zo leuk als die dagen hierboven. Het leven zit vol up dn downs en daar moet je mee dealen of je nu wilt of niet. Soms hebben die stomme downs een effect op mijn gezondheid/spieren/zin om te schrijven. Ik probeer zoveel mogelijk vooruit te bloggen de komende maanden, in ieder geval ben ik van plan om elke maandag tot 1 januari iets online te zetten. Mocht dat niet lukken, dan is dat maar zo. Bloggers zijn geen typrobotjes die elke dag inspiratie hebben en moeten bloggen (al geloven velen dat dat wel zo is) en ik ben er zeker geen een. Dus mocht er een keer iets niet online komen, of later bedenk dan maar zo: life happened.

Wat komen er de komende maanden online? Binnenkort kun je een geweldig boekje met lekkere dingen voorbij zien komen (Ladurée anyone?) en een gehypte Alieexpress shoplog. Ik test soms dingen uit de supermarkt, uiteraard nagellakposts en ik ben van plan om meer interieur dingetjes te laten zien. Genoeg ideeën voor de komende tijd dus. Ik ben zeker weer back in action.

Tot de volgende maandag,

The Girl in Bed

  • Gea

    Top Manon:) ziet er goed uit,mooi dat achtergrondje! Goed verwoord ook alles en fijn om straks weer elke week wat te lezen. XOXO

  • Eva

    Jeeeeej! Thegirlinbedisback!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge