Zoya Nagellak

zoya nagellak beyuna

Een tijd terug zag ik op Twitter een mannelijke volger die helemaal lyrisch was over nagellak. Zoya nagellak om precies te zijn. Ik vond dat opmerkelijk en stuurde een berichtje. Van het een kwam het ander en ik kreeg mijn eerste pakketje thuis gestuurd om te reviewen voor mijn blog; een setje Zoya nagellak! Zoya staat bekend om zijn kwaliteit en dat het helemaal vegan is. Ik heb het uitgebreid getest. 

Joost – de man op Twitter, is van feeling-healthy.net. Dat is een bedrijf met een nieuw zakelijk model wat zich richt op de nieuwe mogelijkheden die de economie te bieden heeft. Ze werken ook samen met Beyuna. En Beyuna is een nederlands merk wat helemaal ‘clean’ is. Ze brengen verantwoordelijke producten (vitaminesupplementen e.d.) uit op de markt die van hoge kwaliteit zijn, wetenschappelijk bewezen is en waar goede en veilige ingredienten in zitten. En dat is wel zo fijn als je dagelijks wat vitaminepilletjes slikt. Ze noemen het ook wel de Inside Dream Team.

Met een Inside Dream Team moet je ook een Outside Dream Team hebben. En daar hebben ze nu Zoya nagellak voor! Zoals ik al zei is Zoya ook helemaal clean, net zoals alles wat Beyuna uitstraalt. Wat ik wist van Zoya voordat ik het had getest en uberhaupt in huis had, was dat het niet stinkt en dat mensen die dierproefvrij door het leven gaan, meestal Zoya gebruiken. Zoya is vrij van Formaldehyde, tolueen, DBD en kamfer. Én het is door Woman’s Health Magazine uitgeroepen dood langst dragende nagellak. Nou, als oud-nagellakblogger moést ik dit natuurlijk testen.

ZOYA NAGELLAK ODETTE 3

ODETTE

Zoya nagellak Hope

HOPE

zoya nagellak indigo

INDIGO

Dit setje, de lakjes worden verkocht per 3, is prachtig! Er was zoveel keus, dat je bijna niet weet wat je moet kiezen, haha. Odette, Hope en Indigo zijn stuk voor stuk voor stuk creamy en geven goed kleur af. Ze dekken al goed met een laagje, maar ik doe er altijd twee. Ik ben zeeeer verrast door Indigo, de glittertjes zijn echt heel goed te zien, zelfs in huis zonder direct zonlicht. Indigo doet me denken aan de nacht. Ook is de geur anders. Het stinkt niet zo erg als andere nagellak, maar het ruikt ook niet naar rozengeur en maneschijn zeg maar. Je kunt nog steeds niet je nagels lakken in de trein.

Zoals je kunt zien zijn mijn nagels bij Odette korter dan de rest, dat komt omdat ik ook het Zoya Mini Color Lock systeem erbij heb gekregen en dat wilde testen. Review van dat systeem komt later!

Je kunt de nagellaksetjes + het Zoya Mini Color Lock systeem hier kopen, per setje kost het €44,99.

Was jij al bekend met Zoya en vegan nagellak?

The Girl in Bed

 • Marushi

  Hele mooie kleuren zeg! -x-

 • Ricardo

  Nou draag ik geen nagellak maar wat een mooie kleuren zijn dat, die zou ik zeker vriendinnen aanraden denk ik.

  • Manon

   Het zijn kleurtjes die iedereen mooi vindt! :)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge