What’s In My Make-Up Bag

what's in my make-up bag

Ongeveer twee jaar geleden liet ik zien welke make-upjes ik allemaal in mijn beautybag had zitten. Vandaag laat ik je wederom een what’s in my make-up bag zien, maar dan met puur alleen mijn everyday make-up. Kijk je mee?

Mijn everyday spulletjes zitten in de enorm leuke tas van de Birthday Collection van Kylie Cosmetics. Ik had toen die tas gekocht, een oogschaduwpalletje (de Birthday Book) en een mini setje velvet lippies. Deze producten zitten niet in mijn everyday collectie, want ik gebruik ze eigenlijk niet of veel te weinig. Wat gebruik ik wel?

what's in my make-up bag -2

Ik heb een paar foundations in de kast liggen, maar mijn favoriet is toch nog steeds de Armani Luminous Silk Foundation. Het is altijd moeilijk om mijn kleur te vinden, want ik ben heel licht met een roze ondertoon en bijna elke foundation die ik uitprobeer in bijvoorbeeld de douglas is gelig. Alsof je een kaassouffle op mijn huid uitsmeert. Ik heb de kleur nummer 5! Dus echt een aanrader als je een roze ondertoon hebt!

Ik gebruik twee concealers. Een ‘normale’ voor kleine oneffenheden en donkere kringen onder mijn ogen en een die hard retoucheer concealer. De Chanel Correcteur Perfection in kleur 31, Beige Rosé, gebruik ik dus als een normale concealer. Ik heb deze ooit gekocht in de Bijenkorf in Amsterdam en ben er nog steeds heel blij mee. Het doet zijn werk goed en Chanel is een perfect merk voor roze ondertonen. Ik heb ook foundations van Chanel, maar die zijn niet zo dekkend als de Armani LSF.

Moet ik echt kraters of andere rode planeten concealen, dan gebruik ik de gehypte foundation van Dermacol in de kleur 208. Je hebt er vast al reviews van gelezen/gezien bij allelei bekende youtubers en bloggers. Ik gebruik het als concealer. Je hebt echt nauwelijks iets nodig van het product, nog minder dan een rijstkorreltje. Het is enorm dekkend. Als mijn beademingsmasker ‘s nachts te strak heeft gezeten en mijn neusbrug is kapot of rood dan smeer ik dat op. Het verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het enige probleem is dat het na een aantal uur gaat glijden. Het blijft niet zo goed zitten als de Chanel concealer. Een goede primer ervoor aanbrengen is ook een must. Ik gebruik daarvoor Vichy Mineral 89 Serum. Zoals je leest is het eigenlijk een serum, maar ik heb verschillende tips gelezen dat het ook perfect als een primer werkt. Als mijn foundation en concealer erop zit, dan fixeer ik het met een fixing spray, de Smashbox Photo Finish Primer Water. (Vergeten om op de foto te zetten)

what's in my make-up bag -3

Na de foundation enzo, ga ik verder met mijn wangen. Een beetje contouren met het Smashbox Contouring pallettje. Deze is heel basic, maar doet zijn werk echt prima. Ik was eerst nooit zo’n fan van bronzers, aangezien ik een lichte huid heb en het al vrij snel vlekkerig eruit ziet. Ik had een bronzer uit de Rihanna x MAC collectie, maar die is dus veel te donker voor mij. Er was een half jaar geleden in eens een nieuwe hype. De Benefit Hoola Lite. Nou, Douglas ik ging naar je toe! En tot mijn verbazing stond Hoola Lite mij vreeeeselijk. Zo enorm geel. Hallo Jumbo! Daarna swatchte ik de normale versie van de Benefit Hoola. Dat was een schot in de roos. Hoola is een koele bronzer die niet zo heel donker is. En dat koele doet het ‘m. Kaching! Ik was een nieuwe bronzer rijker.

Toen ik toch bij de Benefit etalage stond, kon ik ook best een highlighter kopen toch? Ik heb een hele mooie van Dior en Chanel. Ik gebruikte die van Dior wel eens en was mooi. Maar niet zo shiny als de Dandelion Twinkle highlighter. Waaauw. Glitters everywhere. Ik gebruik ‘m sinds de aankoop elke keer als ik make-up doe. Hele goede aankoop!

Ik heb tig blush doosjes, maar de mooiste en fijnste blijft Orgasm van Nars. Deze kleur lijkt iedereen mooi te staan. Het is een kleur die bij elke make-up look past. Echt een favoriet. Als je dan iets duurs wil kopen, dan is dit echt een aanrader. Je zult niet teleurgesteld worden. Destijds heb ik ‘m bij de Franse Sephora gekocht, maar tegenwoordig kan dat gelukkig lekker via de Bijenkorf!

what's in my make-up bag -4

Tijd voor de ogen! Tegenwoordig gebruik ik steeds vaker een lichte vloeibare(!) oogschaduw op mijn ogen. Soms gebruik ik twee kleuren, maar 1 vind ik ook al prima. Ik ben echt een noob op oogschaduw gebied aangezien mijn ogen enorm gevoelig zijn. Poeder komt dan ook echt niet op mijn ogen. (Waarom heb ik dan het Kylie Cosmetics Birthday Book gekocht?)

Ik gebruik een oogpennetje van Laura Mercier, die in een kerst giftsetje zat. Het heet officieel de Caviar Stick Eye Colour Matte en het is de kleur Aubergine. Die van Chanel heet Chanel Stylo Eyeshadow in de kleur Laurier Rose. Deze pennetjes waren limited en zijn op dit moment niet te koop. Mijn laatste twee aanwinsten zijn de NYX Lid Lingerie oogschaduws in de kleuren Evening Spell (rood/roze) en New Romance (taupe-ish).

Mijn all time favourite eyeliner is de Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner in Intense Black. Ik heb ‘m nu al best een lange tijd en hij is nog steeds net zo intense black als in het begin. Het beste is dat ik er geen brandende en tranende ogen ervan krijg. Ik heb ‘m destijds gekocht via asos.com.

Om je ooglook af te maken moet je natuurlijk mascara op. Ik heb er heel veel gebruikt en de Legendary Lashes van Charlotte Tilbury gaf echt een wauw-effect. Maar er was een heel groot nadeel; mijn ogen waren enorm zwart de dagen erna. Je kon het schoonmaken wat je wilde, maar ik bleef steeds maar weer een wasbeer worden. Tot ik bij VeraCamilla de nieuwe Catrice mascara zag. De Catrice Glam & Doll False Lashes Waterproof mascara prikt niet in mijn ogen en ik gebruik ‘m samen met de Catrice Glam & Doll Volumnizing Mascara Primer. Dat is zo’n witte mascara die je eerst op doet. Normaal is dat zo’n ver van mijn bed show, maar bij Vera gaf het zo’n mooi resultaat dat ik het heb gekocht. En daarna als een soort mascara-jehova getuige andere mensen heb aangespoord om ook de primer te kopen. Alsof je nep wimpers op hebt! Overigens doe ik in tegenstelling tot Vera, nooit mijn onderwimpers mascara-en(?). Zo lelijk.

what's in my make-up bag

Hierboven zie je mijn Chanel lipsticks. Ze zijn mijn favoriete lipsticks op aarde. Ik doe ze op en ‘s nachts in bed zijn mijn lippen nog bijvoorbeeld rood. De formule is perfect. Matte, maar op een zachte manier. Je lippen worden er ook niet droog van. Ik heb veel kleurtjes zoals je ziet en heb gisteren de Chanel Numeros Rouge in N.2 besteld. Ik weet niet wat ik nog meer kan vertellen over deze hele fijne lipsticks.

what's in my make-up bag -3

Om alles aan te brengen gebruik ik de bovenstaande kwasten. Ik vind een bufferkwast heel fijn om foundation mee aan te brengen en de Zoeva 104 is daar perrrfect voor. De contourkwast zit bij het Smashbox Countouring pallet, hef is een prima kwast die ik daarvoor gebruik. De H&M kwast gebruik ik voor de highlighter en RT kwast voor de bronzer mee aan te brengen. De Chanel kwast spreekt voor zich!

Dat was mijn What’s In My Everyday Make-up Bag. Mijn aanraders zijn de Nars blush, een lipstick van Chanel en de Zoeva bufferkwast. Ben je benieuwd wat ik twee jaar geleden in mijn tas had zitten, kijk dan hier!

Gebruik jij ook iets van deze make-up kwasten?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge