What’s In My Bag

what's in my bag the girl in bed-2

Zoals je kon lezen in mijn blogpost van vorige week was ik een busy bee vergeleken met het jaar ervoor. En voor het eerst in mijn leven (een fase uit mijn kinderjaren niet meegerekend) neem ik een tasje mee. Ik heb in 2017 een tasjesverslaving ontwikkeld. Ik heb er nu (pas) 5, waaronder mijn oh zo mooie Chanel bag, maar er komt er binnenkort nog een tas binnen en ik denk dat het ook niet de laatste zal zijn. Dus ik ben een beetje late to the party, maar hier is mijn eerste echte what’s in my bag blogpost!

Het tasje is van Ted Baker. Ik heb ‘m na mijn verjaardag gekocht in de sale bij de Bijenkorf en met de gekregen cadeaubonnen voor mijn verjaardag hoefde ik nog maar €32 euro af te rekenen! Dat is nou bevredigend sale shoppen. Het staat niet meer op de site, tijdens het schrijven van deze blogpost probeerde ik ‘m nog te zoeken op de site en toen kwam er bijna een zesde familielid bij, bij mijn tasjescollectie. Gelukkig kon ik me goed inhouden. Het is een klein tasje, daar houd ik van. Ik neem niet zoveel spullen mee, als mijn iPhone er maar in past.

what's in my bag the girl in bed-3

Nou what’s in my bag??

what's in my bag the girl in bed-3

Het zou geen what’s in my bag blogpost zijn als ik niet zien wat ik er allemaal in heb zitten, dus hier gaan we:

Portemonnee: ik had al jaren mijn oog laten vallen op de Louis Vuitton Zippy Coin Purse. Ik bleef er altijd naar kijken op internet en werd nog extra jaloers als ‘ie tevoorschijn kwam in de vlogs van Mascha. Ik koop best vaak designer vintage items, maar dit portemonneetje kon ik steeds niet vinden. Mijn moeder zei toen van waarom koop je de portemonnee niet gewoon bij de LV winkel. Hij is prijzig, maar ook weer niet zo duur a la halve maandloon, dus why not!? Zo gezegd zo gedaan en heb ik ‘m een jaar geleden gekocht bij de LV in de Bijenkorf. De Zippy wordt soepeler met het jaar.

iPhone 7 plus: ik heb een iPhone 7 en een iPhone 7 plus. De laatste gebruik ik om foto’s te maken voor mijn blog en de kleine variant als gewoon mijn mobiele telefoon. Ik had eerst dit leuke hoesje er omheen zitten, maar echt praktisch was het niet. Ik kon m’n iPhone nooit in mijn tas meenemen zonder dat ‘ie beschadigd zou worden. En dat is natuurlijk zonde. Ik mocht van hoesjes-outlet.nl twee producten uitkiezen en toen heb ik voor deze flipcase van Lenuo gekozen. Het is een slim-fit model en zit super strak om de telefoon heen. Aangezien het een dun hoesje is, past het makkelijk in elke tas. Dus nu waar ik ook heen ga kan ik mooie foto’s nemen!

Paarse pouch: In dit mini pasjeshouder van de H&M heb ik medicijnen zitten. Paracetamol, ibuprofen, diclofenac en maagbeschermers. Ik weet nooit wanneer ik een spierpijnaanval krijg en in welke mate de pijn zich vordert. Een slimme meid is op haar (pijnlijke) toekomst voorbereid! Oh er zit ook een My Little Pony pleister in en een sachet zonnebrandcreme. Die kan er nu wel uit aangezien herfst voor de deur staat. #zininkerst.

Powerbank: het gebeurt me te vaak dat ik ergens ben en dat ik dan alweer 30% batterij heb. Ik heb wel een oplaadkabel in de auto liggen, maar het is altijd zo dat er twee mensen in de auto moeten opladen. Dus nu kan dat altijd en overal! Ook dit item heb ik uitgekozen bij Hoesjes-Outlet.

 

Dat zit er allemaal in mijn tas. Geen beautydingen in mijn what’s in my bag-post, want mijn lipstick blijft altijd goed zitten. En ook geen sleutels want die heb ik gewoon niet nodig! Neem jij ook zo weinig mee of zit er 3 kilo aan spullen in jouw tas? Vertel het in de comments!

Tot de volgende keer,

The Girl in Bed

Deze blogpost bevat gekregen spullen en is in samenwerking met Hoesjes-Outlet.nl. 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge