Wallpapers #2 Winter

winter wallpapers the girl in bedBrace yourselfs, winter is coming! We hebben al eventjes een kort sneeuwbuitje gehad vorige week, maar het schijnt nu dus the real deal te gaan worden. Om je telefoon helemaal snow proof te maken heb ik een paar winter wallpapers voor je verzameld.

Als ik aan de winter en sneeuw denk, moet ik altijd terug denken aan dat ik in mijn pyjama in de achtertuin een sneeuwpop heb gemaakt met m’n moeder. Ik was destijds ziek en had al zoveel sneeuwpret gemist op school en buiten, dat ik op een uurtje waarin ik geen koorts of een hoestbui had, even snel naar buiten mocht. Volgens mij had ik twee truien, een jas en 3 sjalen om, maar koud was het alsnog. Tegenwoordig is sneeuw meer een last voor mij dan plezier. Ik kan er bijna niet doorheen rijden en een sneeuwpop maken is ook verleden tijd. De enige die nog echt fun beleeft aan sneeuw is mijn hond Luke. Hij vindt sneeuw (en badschuim) geweldig. Je kent vast wel zo’n filmpje van koeien die helemaal lyrisch worden als ze in de lente weer naar buiten mogen. Nou, Luke heeft dat met sneeuw. Ik heb 9 winter wallpapers verzameld met dingen die ik echt bij de winter vind passen. Waaronder Olaf.

winter wallpapers the girl in bed

123

winter wallpapers the girl in bed

1 23

winter wallpapers the girl in bed

123

The Girl in Bed

 

  • Anke

    Die achtergronden met Olaf zijn schattig! X

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge