Wallpapers #1

zomerse wallpapers the girl in bed zomer 2

Met zo’n 6782 (serieus) foto’s op mijn iPhone durf ik te wedden dat misschien wel 30% wallpapers zijn. Vroeger had ik het liefst elke dag een ander plaatje op mijn iPhone, tegenwoordig ben ik blij als ik er een vind waar ik niet uitgekeken op raak na 2 weken. Nog steeds verzamel ik graag wallpapers en het leek mij het een leuk idee om per gelegenheid of seizoen wat wallpapers te laten zien! Voor jou, om je telefoon er mee te behangen of om mijn verzameling te evenaren! 

Aangezien het zo’n beetje 593 graden buiten is en ik leef op zonnebrand, ijsjes en Rennies (nog steeds niet helemaal beter) is het wel zo gepast om onze trouwe vriend, de telefoon, ook een zomers gevoel te geven. Dus ik heb wat palmbomen, zee en fruit voor je uitgezocht.

wallpapers zomer the girl in bed1   –   2  –  3

wallpapers the girl in bed zomer 24  –  5  – 6

wallpapers zomer the girl in bed zee

7  –  8  –  9

Als ik dit zo zie zou ik gelijk de eerste de beste reis boeken die ik tegenkwam, maar dit jaar ga ik niet op vakantie. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben! De linkjes zijn allemaal via Pinterest, daar houd ik mijn tweede wallpaper collectie, aangezien ik de bomen door het bos niet meer kan zien op mijn iPhone.

Wisselen jullie ook vaak van wallpaper af? Of heb je een leuke foto als achtergrond?

The Girl in Bed

  • Dieana

    Wat een leuke originele blog! Ik heb mij logo altijd als background op mijn telefoon, maar ik vond deze wel heel leuk dus ik ga die met palmboom toch exht even gebruiken Haha! Xoxox

    • Manon

      Dankje! Je logo als achtergrond hebben is ook een super leuk idee ja, maar palmbomen geven toch meer dat echte vakantiegevoel haha.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge