Vintage Chanel Tasje

Vintage Chanel TasjeIn het begin van The Girl in Bed heb ik een artikel geschreven over mijn vintage Chanel sieraden. Het is een van mijn best belezen blogposts en dat snap ik. Dat verdienen die mooie oorbelletjes ook! Sinds die september 2015 heb ik niet stil gezeten. Er zijn nog wat leuke goodies bij gekomen, maar de piece de résistance, de kers op de slagroomtaart had ik nog steeds niet gevonden. Tot een maand geleden. Toen zag mijn moeder het ideale vintage Chanel tasje voor mij!  Ja, toen was ‘ie van mij!

Ik ben al die jaren dat ik op deze aardkloot verblijf nooit echt een tassen-meisje geweest. Ik heb een keer een opleving gehad toen ik 13 was. Toen was ik de trotse eigenaresse van zo’n fake ass gekleurd Louis Vuitton tasje van de Duifhuizen. Ik werd ouder en wijzer en heb afstand gedaan van het gedrocht. Daarna nooit meer echt de need voor een tasje gehad. Aangezien ik in een rolstoel zit en weinig spierkracht heb werd het bij mij na 5 minuten altijd zo’n Annie-hou-jij-mijn-tassie-effe-vast-situatie. Sinds een jaar zie ik het nut in van een tas. Ik heb er nu in totaal 3 met deze ubermooie Chanel bag erbij.

Vintage Chanel Tasje-3

Anyway, ik zocht al een tijdje naar een mooi vintage Chanel tasje, maar ze waren altijd te duur of te groot. En er zijn heel veel Mini Chanel Flap Bags te koop, maar dan voor een grote prijs. Dan kan ik voor het zelfde geld een grote variant kopen maar dat is weer très onpraktisch voor mij. Naarmate mijn zoektocht vorderde, kwam ik hele mooie dure exemplaren tegen maar ook hele vieze. Dan was er eentje redelijk goedkoop, bleek er schimmel aan de binnenkant te zitten. Of zat de doos en andere dingen zoals de authenticity card er niet bij. Ja dat is gewoon zonde.

Een paar weken nadat ik uit het ziekenhuis kwam voor het instellen van de nachtbeademing (er komt nog een vervolgblogpost over) kwam mijn moeder dus hét tasje tegen. Klein, mét korte hengsels én een leuk prijsje. We zouden ieder de helft betalen. Mama wilde graag mij een cadeautje geven omdat het een hels ziekenhuisweekje was én alvast het kopen voor mijn verjaardag. De andere helft kwam van mij. De tas werd binnen een paar dagen via verzekerde post bij mij afgeleverd en het zag er super tof uit.

Vintage Chanel Tasje-4

Zoals je ziet is de binnenkant compleet gaaf en is er niks mis met de tas. Er zitten geen gebruikssporen op, geen krasjes niks! En zal ik je eens wat vertellen: dit tasje is TWINTIG jaar oud. Hij komt oorspronkelijk uit 1997! Je ziet er werkelijk waar niks van. Alsof het nieuw uit de doos komt. Alleen de doos is beschadigd, maar really.. who cares!?

Ik heb dit vintage Chanel tasje gekocht via designer-vintage.com waar ik vaker wat koop. Ik heb het bij deze meid gekocht. Wat ik er uiteindelijk voor betaald hebt vind ik niet echt belangrijk om te delen, maar het is zeker niet de volle mep. Sowieso de helft minder. Ik ben er in ieder geval heeeeeeeel blij mee! Bedankt mama, en bedankt mezelf! <3

Hebben jullie wel eens designer vintage spulletjes gekocht?

The Girl in Bed

 • Janine

  Wat ontzettend leuk dat je een Chanel tasje hebt! Ik wil er zeker ook eentje maar ze zijn niet gewoon te betalen haha. Ik zal zeker even op de website kijken. Janine onlangs geplaatst...15 x wat te doen op een warme (zomer)dagMy Profile

  • Manon

   I knowww <3 Elke dag kijken op de site en je vindt vanzelf een juweeltje. :)

 • Gea

  Graag gedaan, je verdiend het :) XOXO Mams

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge