Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne

Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne


Verslag NSMBL Festival Une Fete ParisienneAfgelopen zaterdag had ik een hele leuke dag gepland staan. Samen met mijn nichtje Fleur (ja, die van Milkshakes & Mascaras) ging ik naar het NSMBL festival Une Fete Parisienne. Een festival met een Parijs thema? Count me in! Ik ga jullie er vandaag alles over vertellen én laat ik de inhoud van de goodybag zien.

Het festival vond plaats in de Gashouder op het Westergasfabriek. Ik ben vaker in dat ronde halletje geweest, maar zaterdag liet mijn innerlijke TomTom, of de ManonManon, het afweten. We besloten te doen wat de Kaarten app op mijn telefoon zei. Nou, die sleurde ons bijna heel Amsterdam door. Het had een joggende mevrouw en een man van een espressobar (hé, ik voel een espressobar-thema opbloeien) nodig om ons, twee verkleumde meisjes, naar de juiste plek te leiden.

Eenmaal aangekomen hadden we een nieuw obstakel. Ik kon er niet in. In eerste instantie voel je dan een beetje kut, want ja je bent ook al ruim een half uur kwijt aan het rond hobbelen op dat terrein tot aan het bos, en dan zie je in eens een mega hoge drempel. Een goed gevulde goodybag als compensatie (er waren ook minder gevulde goodybags) en een paar minuten later stonden we eindelijk in klein Parijs.

Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne

Er stond een rij van hier tot Tokyo (of een of andere Rue in Parijs, mag ook) voor muntjes, dus wij besloten eerst langs de shopjes te gaan. Shoppen is toch eigenlijk de eerste levensbehoefte. Daarna komt eten en drinken. Toch? Anyway, we kwamen eerst W7 tegen. En W7 is gewoon een term onder de beautybloggers. Je hebt gewoon zo’n doosje nodig in je leven. Ik koos voor een doos waarin W7 In The Buff, Cheeky Trio en een of ander Midnight Eyecolor palette zaten.  Ik persoonlijk ging voor het Cheeky Trio palette (contouring FTW!) en de rest is voor mijn moeder.

Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne w7

Daarna zeiden we hallo tegen Lush! Ik heb mijn eerste Lush-product pas sinds mijn verjaardag in huis, een doos met bruisballen dus in die categorie was ik helemaal gesetteld. Ik kwam eigenlijk voor een toner, maar ik eindigde met een dure boter voor mijn gezicht. Het was 50% aangesmeerd en 50% mijn eigen nieuwsgierigheid die me €45 voor een potje Miracle Moringa Moisturizer deed pinnen. Maar als ik eerlijk ben, ik typ dit nu een dag later en mijn gezicht is nog nooit zo zacht geweest.

Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne lush

Een stukje verderop stond een kraam met macarons. Maar shit. We hadden geen muntjes. We besloten het rondje af te maken om zo bij de muntjes rij aan te sluiten. Half uur later en weer €33 armer voor maar 12(!!) muntjes, maakte we het rondje weer opnieuw. Deze keer namen we ieder een macaron, donuts voor thuis, een zak friet, glaasje rosé voor mij en een yoghurtje. Ik heb nog een half muntje over. We hebben dus voor een zo’n €31 opgegeten. Wauw.

Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne food

Tijdens de macarons en friet kwamen we Anna Nooshin (van NSMBL) en Jimmyboy tegen. Als je Mascha’s vlogs kijkt zoals Fleur en ik doen was dat natuurlijk heel erg leuk. Anna herkende me zelfs van twitter. Kijk aan! Uiteraard moest er een fotomomentje plaats vinden.

Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne anna nooshin

Na de friet en rosé-stop heb ik nog wat droogshampoo’s in geslagen en ben toen in rij gaan staan om getekend te worden door Anna Wijnands. Check hier haar tekeningen. So pretty! Het duurde alleen erg langzaam en Fleur ging ondertussen nog meer inslaan bij W7 en haalde yoghurt voor ons. Tot we eindelijk Mascha zagen. Toen gooide we onze yoghurts weg en namen we een foto met de foefjes!

Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne masha gregor vloggloss beautygloss

Na een wc-stop zijn we naar huis gegaan en waren we rond 9 uur weer thuis. Eenmaal lekker op bed en make-uploos hebben we de goodybag bekeken. Dit zat er in:

Ik ben blij met mijn mini cocktailshaker, waarom weet ik niet, maar het is mini en roze dus ik ben al snel blij dan. Say No chips/koekjes had ik al een keer thuis gekocht en toen vond ik ze lekker, een nieuwe zak in huis komt dan goed uit. Dat leuke waterflesje van Costes bewaar ik als ‘souvenir’ en de OPI lakjes komen altijd van pas hier! Enige waar ik niks mee heb is de popcorn. Ik was zo benieuwd naar de smaken van Propercorn, maar deze lust ik niet helaas.

Verslag NSMBL Festival Une Fete Parisienne goodybag

Ik vond het een heeeele leuke dag. Maar vooral omdat ik er met mijn nichtje heen ging. We schelen een kleine 10 jaar, maar dat was helemaal niet te merken. Make-up en de vlogs van Mascha brengt iedereen bij elkaar! Zou ik volgend jaar weer aan? Ligt aan het thema, maar ik denk het wel! Als Fleur weer meegaat natuurlijk!

Ik hoop dat jullie mijn verslagje van het NSMBL Une Fete Parisienne leuk vonden. Ik wel! Zouden jullie volgend jaar gaan?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge