The Girl in Bed’s eerste verjaardag + winactie

The Girl in Bed's eerste verjaardag + winactieIkzelf moet persoonlijk nog een klein maandje wachten, maar The Girl in Bed is wél jarig! Precies een jaar geleden besloot ik om weer een persoonlijke blog bij te gaan houden. Ik schreef een introductie en vanaf toen ging het balletje rollen. Vandaag kijk ik terug  en heb ik een leuke winactie om The Girl in Bed’s eerste verjaardag te vieren!

Wauw, ik had nooit gedacht dat het eerste jaar zo snel om zou gaan. En achteraf is het me best goed afgegaan. Ja, hier en daar niet altijd consequent geweest met uploaden, maar er zijn maar liefst 100+ blogposts online gekomen en daar zeg ik wel u tegen hoor! Het idee om deze blog te starten komt al uit april geloof ik. Rond die tijd had ik het domein gekocht, maar niks mee gedaan. Wilde ik wel náást mijn nagellakblog nóg meer verantwoordelijkheden? Na lang over na te hebben gedacht kwam ik op een grote JA uit. Mijn situatie was toen uitzichtloos: bijna een jaar niet in mijn rolstoel kunnen zitten omdat het maar niet goed afgesteld kon worden. Het was the weelchair from hell eigenlijk. Toevalligerwijs kwam er snel na mijn eerste blogpost weer schot in de zaak en zat ik in juli weer helemaal lekker. Ik kon weer naar buiten en dingen doen zonder dat ik werd gemarteld door m’n bloedeigen rolstoel.

The Girl in Bed's eerste verjaardag + winactie

En toen werd het een beetje druk. Twee blogs en vrijheid. Na lang nadenken besloot ik te stoppen met mijn nagellakblog en te focussen op The Girl in Bed. The Girl in Bed is een iets minder dure hobby dan nagellak kopen 24/7. En hier kan ik mijn ei kwijt. Bovendien zie ik ook dat jullie het leuk vinden. En dat is helemaal fijn. Het leek me daarom ook leuk om mijn best en slechts gelezen artikels zijn en welke ik het leukst vond om te maken!

Meest gelezen: Mijn vintage Chanel sieraden – ik had dit al verwacht. Bijna elke dag wordt hier naar gegoogeld en dit blijft een hit. Ik vind het zelf ook een van mijn mooiste artikels, haha.

Minst gelezen: Creëer Het Op Jouw Manier Tag Deel 2 – ai, minst gelezen.. het was zoveel werk om dit te schrijven want ik had veel spierpijn, dus het is best zuur om dan te zien dat jullie het echt 0 interessant vonden. Ook was de Photo a Day Challenge nog een flop te noemen, haha. Ach, you win some, you lose some. :)

Leukste blogpost: Crosley Cruiser 2 Platenspeler – dit vond ik nu zo leuk gelukt, is het super weinig gelezen. Er rust ook denk ik een vloek op dit stuk. Ik had ‘m al eeuwen klaar staan op WordPress, is het in eens weg! Na lang zoeken stond het nog in de prullenbak op gmail ergens, minus de foto’s. Snel foto’s gemaakt, ik aan het wachten tot ik in de krant lees dat er een massale run op platenspelers is, but nooo. Er gebeurde weinig helaas. Ik lees het wel met een glimlach terug.

Ik weet dat ik nog lang geen ‘echte’ blogger ben, ik kan me er niet 100% voor inzetten, maar ik roei met de riemen die ik heb. Ik doe mijn best waar mogelijk. Daarom heb ik weer een winactie om The Girl in Bed’s eerste verjaardag mee te vieren. Het is maar een kleine winactie, maar wel een hele lekkere! Mij is altijd verteld dat je op je verjaardag moet trakteren, dus dat doe ik dan ook. Een iemand kan een overheerlijke doos van BrowniesPerPost winnen!

Winactie + Hoe kun je winnen?

Bij BrowniesPerPost, krijg je zoals je al leest, brownies door je brievenbus. Ik heb dit gezien bij MissLipgloss en ik heb het een keer besteld voor mijn jarige tante. Dat was zo lekker, dat ik zelf 2 stukken mee naar huis heb genomen. Bij temperaturen onder de 25 graden zijn ze wel 3 weken houdbaar en als ze weer lekker moisty moeten worden kun je ze 5 sec in de magnetron doen. Zo hoef je niet gelijk in 2 dagen die hele doos achterover te drukken. Weg bikinilijf!

Ik vind het leuk om een goedgevulde FBpagina te hebben, dat wil zeggen dat je facebook.com/thegirlinbed moet liken en ik ben benieuwd welk artikel jij het leukst vond op mijn blog! Woensdag om 15:00 kies ik iemand uit en die krijgt dan hopelijk de Kan-Niet-Kiezen doos de dag er na thuis! Stuur me dus snel je adresgegevens door als je de lucky winner bent.

Op naar verjaardag nummer 2,

The Girl in Bed

 • Fleur

  GEFELICITEERD MET HET 1e JAARTJE!!! Nog heeeeel veel jaartjes doorgaan!! ❤️❤️

  • Manon

   Dankje Fleur xxx

 • Gea

  HIEP HIEP HOERA...............

  • Manon

   HOERA!

 • Eva

  Gefeliciteerd met je eerste jaar! Dat er nog vele succesvolle jaren mogen volgen! Xx

  • Manon

   Dankje Eva, Dat hoop ik ook. xx

 • Liesbeth

  Van harte gefeliciteerd! Lekker doorgaan zo. Alles wat je aandacht geeft groeit! Ik vind je blogs over interieur leuk en inspirerend. Ik vind binnenkijken bij mensen namelijk zo leuk! Dus je foto's worden ook Goed bekeken. Ik doe graag mee voor deze jummie, jummie prijs@

  • Manon

   Dankje Liesbeth, Leuk om te weten welk onderwerp goed scoort, ik ga er proberen wat mee te doen! :)

 • Anita H.

  Altijd lastig, een favoriet kiezen. Dit artikel vond ik in elk geval erg leuk: http://thegirlinbed.nl/interieur-inspiratie/#more-621.

  • Manon

   Dankje! Ik ook, haha.

 • Miranda de Jong

  Ik vind dit het leukste : http://thegirlinbed.nl/the-girl-in-the-kitchen-broccolisoep/#more-416 In het ziekenhuis kreeg ik met regelmaat broccolisoep: Heerlijk!

  • Manon

   Oh lekker, toch ik iets lekkers haha.

 • Gefeliciteerd met je blogjaar!! Over de 100 posts is ZEKER goed gedaan! Leuk, je terugblik op verschillende posts ook :) Ik vind een blog met van alles juist leuk, dus eigenlijk vind ik al je stukjes leuk, haha. Maar ik denk dat ik de persoonlijke updates misschien wel het interessantst vind. Fijn om te weten hoe het gaat, en wat er in iemands leven speelt enzo. Alhoewel de afwisseling met bijv random inspiratie dat juist nog leuker maakt in mijn ogen. Dus ehhmmmm... ja dat :D Hoestende Avonturier onlangs geplaatst...De ins en outs van een long embolisatieMy Profile

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge