the girl in bed is sad

The girl in bed is sad

De titel zegt het al, the girl in bed is sad. Ik dus. Afgelopen weekend kreeg ik last van mijn buik en dat werd steeds erger. Gisternacht niet kunnen slapen van de pijn en vanochtend heeft de dokter wat onderzoekjes gedaan. Ik heb ergens een ontsteking in mijn buik, maar waar weten ze morgen pas.

Ik zal deze week niets online zetten, want ik werk niet vooruit. Het enige wat ik nu wil is netflixen en high worden van paracetamol. Ik had een hele mooie planning gemaakt in mijn nieuwe agenda, die komt als goed is vanaf volgende week weer online.

Ben ik de enige die altijd denkt van “als ik minder buik had gehad, zou ik veel minder pijn hebben”?

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

 • Hoi Manon, Beterschap !!! Groet, Jaco

  • Manon

   Hé, dat is lang geleden! Dankuwel :)

 • Fleur

  Aawh beterschap Nonnie

  • Manon

   Dankje Fleurtje! :)

 • Eva

  beterschap schatje!

  • Manon

   Dankje! :))

 • Ges

  Komt goed schatje erin en je bent zo weer de oude

 • Ges

  Pilletje en spuitje.... Haha

  • Manon

   Geen spuitjes hoor! :(

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge