The Girl in Bed iPhone hoesje

The Girl in Bed iPhone hoesje

The Girl in Bed iPhone hoesjeIk was fan van de iPhone vanaf het eerste uur. Ik was zeg maar een ‘early adopter’. Niet zo early, want de aller eerste iPhone heeft nooit de Nederlandse markt gehaald en toen was ik ook 16-17 dus ik had meer interesse in mijn roze Samsung ladyphone met matching bungelend accessoire dan in een telefoontje van ‘the US’ naar Nederland te versturen. We zijn, nou ja ik, 6 iPhones verder en ik heb een vermogen aan hoesjes gekocht. Dozen vol. Glitters, panterprint, ‘Chanel’, ik had bijna elke variant wat je maar kon verzinnen in mijn ‘iPhone hoesjes’ -doos liggen. Maar jongens, nu ben ik volwassen (24) en nu is het afgelopen met steentjes, glittertjes, krullekes en plukskes! Ik heb nu het mooiste hoesje ever!

Namelijk een The Girl in Bed iPhone hoesje! En mensen, dit is not spon zeg maar. Ik kwam met dit idee geheel uit mezelf. Tijdens zo’n lange miniinthebox.com sessie om weer goedkope hoesjes te kopen voor €2 (ik had een zogenaamde moment of weakness) kwam ik steeds die doorzichtige hoesjes met fruit en poppetjes erop tegen. Geen enkel poppetje was zo leuk als die van The Girl in Bed. En toen had ik het idee om het zelf te maken. En dat moest dan ook gelijk. ’s Avonds laat. Gelijk tijdsdruk want ik moest en zou het nu vinden. Na geheel Google te hebben afgezocht heb ik eindelijk iets gevonden wat aan mijn eisen voldeed. En ik had er nog veel! Zo moest mijn hoesje transparant zijn, niet te dik en nauwsluitend zijn. GoCustomized.com was mijn reddende engel. Super easy gemaakt. Logootje erheen slepen en betalen.

The Girl in Bed iPhone hoesje 0

Om dit hoesje te maken kost het je rond €15. Het is niet heel goedkoop, maar ik vind ‘m het geld echt waard. Mijn logo staat er heel mooi opgedrukt. Het is zeker geen printje wat er makkelijk afgaat. Ik heb ‘m nu ruim 2 weken en het ziet er nog prachtig uit. Ik heb er al veel vraag naar gehad. Ik ben echt super blij met mijn The Girl in Bed iPhone hoesje! Ik zou iedereen aanraden om er ook een te maken, het is reclame maken voor je blog én je kunt whatsappen, bellen, mailen en snapchatten tegelijk. Scheelt je weer tijd. ;-)

Hebben jullie ook een iPhone hoesjes addiction? Of ben ik gewoon gek!?

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

 • Mayke

  Nee hoor! Ik heb het ook met hoesjes. Eind feb krijg ik EINDELIJK de iPhone 6 en m'n hoesje ligt hier al te wachten 15 euro vind ik trouwens niet duur voor Nederlandse begrippen. En al helemaal niet als het customizable is! Superleuk!!

  • Manon

   Oh spannend! Welk hoesje heb je? Ik zag net je visitekaartjes.. het design zou goed staan op een hoesje denk ik ;-)

 • Mariska

  Zo gaaf om je eigen logo ergens op te hebben! Ik ga het in gedachten houden :D

  • Manon

   Ja vind ik ook. Beetje trots haha. Doe maar!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge