TGIB’S DAY 12-02-2016 bijenkorf

TGIB’s Day 12-02-2016

TGIB’S DAY 12-02-2016 bijenkorf
AMSTERDAM – Bijenkorf filiaal Amsterdam. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN

Ik wil zo vaak weer eens een TGIB’s Day maken en elke keer begin ik met foto’s te maken en vergeet ik het gewoon! Ik ben een slechte plogger. Deze keer is het me wel gelukt, mede door mijn nichtje Eva. Zij is deze week hier aan het logeren en gister gingen wij shoppen in de Bijenkorf in Amsterdam! Een perfecte dag voor TGIB’s Day dus!

TGIB's Day 12-02-2016 o
11:35 Rise and Shine. Na eindelijk een nacht lekker te hebben geslapen, ben ik helemaal klaar om een middagje te shoppen in Amsterdam. Ik neem mijn nichtje ook mee, die is bij mij aan het logeren en ik kan haar natuurlijk niet thuis laten. Plus zegt ze steeds dat ze haar loon heeft ontvangen, dus show me what you got. Koop die Mac leeg, meid!
TGIB's Day 12-02-2016 boef
12:28 Boef (vertel je er later meer over) is moe van al dat aankleden en ploft neer.
TGIB's Day 12-02-2016 troep
13:05 What a mess!
TGIB's Day 12-02-2016 heen
14:20 We gaan eindelijk! Op naar Amsterdam. Bijenkorf, be ready!!!
TGIB's Day 12-02-2016 snap
15:07 Snapchatsessions met Eva in de auto. Want wat moet je anders als je zelf niet achter het stuur zit?
15:30 Yes, de Bijenkorf is in zicht. Nu wil ik echt die hard gaan shoppen. En dan ook echt mega. Want, dat wil ik en een keer in het jaar moet je gewoon lekker hard gaan.

TGIB’S DAY 12-02-2016 bijenkorf17:00

Ik huil van ellende, armoede en geluk. En dat is een vreemd gevoel. Ik heb in anderhalf uur tijd speed-shopping gedaan en alle Franse modehuizen bezocht tot zover dat kon natuurlijk. Ik heb vaak gelezen dat veel mensen het personeel in het vernieuwde beautyworld in Amsterdam arrogant vinden, maar daar heb ik 0% last van gehad. Super lieve mensen bij Dior (hoi Ed!), mijn mooie badkamer moeten laten zien bij Chanel (er werden gewoon mensen gehaald om te komen kijken naar mijn foto’s) en ook bij de andere shops echt super behandeld. Dus ik weet niet waar mensen het vandaan halen. :) Ik was helemaal in mijn habitat.

18:47 Hoi mama, Luke, Wibi, Boef en bed. Home at last!
TGIB's Day 12-02-2016 pasta di mamma
19:22 Pasta di Mamma. Beste pasta ever en als je de hele dag niks hebt gegeten smaakt pasta di mamma echt naar 100.000 geluksmomentjes in een hap. Honger!
20:08 I am in heaven. Maar wil ook liposuctie. En een giro 555 openen.
TGIB's Day 12-02-2016 dior
20:27 Tijd voor een mini shoplog thuis. M’n ouders vonden alles heel mooi, vooral de geurkaars. Ze vonden het ook leuk dat ik zo’n leuke dag had gehad met Eva. Dat vond en vind ik nou ook. Toch lekker kunnen slapen, rustig aan klaar kunnen maken, geshopt zonder stress en op een redelijk tijdstip klaar zonder al te veel pijn! Yes. Want afgelopen weken was het pijnlevel wel errug hoog. No fun times.
21:00 Eva showt haar Mac Brave en Please Me. Beide hele mooie kleurtjes en Brave is echt heeeeel mooi op haar lippen. Waarom staat nude mij niet!? :-(
22:30 Even wat vroeger met mijn bedslaaproutine beginnen, want this bitch is tired.
23:00 Klaar. Soort van. Ik ga even mijn nieuwe portemonnee ‘inrichten’.
00:10 Trouwens, kamille-thee is zoooooo lekker als je wil ontspannen. Neem dit na een lange vermoeide dag en je wordt een beetje high. Ik val zometeen als goed is als een blok in slaap.
01:25 Waar ging de tijd heen!? Nu echt naar bed. Slaap lekker!
Ik vond het zo’n leuke dag dat ik zeker weet dat ik er nog dagen helemaal happy kan over voelen! Een shoplog komt er aan want dat heb ik altijd al willen doen, haha. Ik hoop dat jullie TGIB’s Day 12-02-2016 leuk vonden.
Zijn jullie ook wel eens overdreven gaan shoppen?
The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge