TGIB’s Day 10-11-2015

TGIB'S DAY 10-11-2015 THE GIRL IN BEDElke maand laat ik rond de 10e zien in TGIB’s Day wat ik die dag gedaan heb. Vorige maand schoot dat er bij in omdat ik naar het NSMBL festival ging met mijn nichtje, maar daar heb ik wel een verslagje over geschreven! Deze keer kun je zien in TGIB’s Day dat ik een drukke dag heb gehad en dat het resulteerde in een verschrikkelijke nacht. Ach, what else is new in mijn leven?! ;-) 

 

TGIB's Day 10-11-2015

11:00 Mijn morningroutine: wakker worden en dat kleine Wibi gelijk op bed wil om te knuffelen. Maar niet te lang want vandaag is een drukke dag.

TGIB's Day 10-11-2015 2

11:06 Pakketjestijddddd! Geen TGIB’s Day zonder pakketjestijd. Geen leven zonder pakketjestijd. Deze keer kwamen mijn nieuwe kerstballen binnen die ik bij bol.com heb gekocht. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het verzamelen van meuk voor je kerstboom!

12:50 Ontbijt. Ik ga voor een wentelteefje zonder suiker en kaneel (want bah) maar met italiaanse kruiden en kaas!

13:29 Vriendin Eva komt langs want ik ben even home alone.

13:45 Eigenlijk zouden we vanavond een spelletjesavond houden, maar toch maar nu doen.

TGIB's Day 10-11-2015 tiktakboem

14:49 Even bijgekletst en nu gaan we beginnen met Tik Tak Boem! Jaja. Een soort Pim Pam Pet meets het verjaardagsspel van Ik hou Van Holland. Oh en het blijkt de party edition te zijn. Ik zag bij bol.com een zwarte en gouden variant. Ja, logisch dat ik voor de gouden editie heb gekozen, alleen het maakt het wel iets lastiger omdat er 4 spellen extra zijn.

15:00 On to the next. Met zijn tweeën een spel spelen met een tikkende bom is toch minder spannend dan als je met meerdere mensen bent denk ik.

TGIB's Day 10-11-2015 gtst

15:16 Eva heeft van mij het GTST spel gekregen want ze houdt van Goede Tijden Slechte Tijden en ik houd van chips. Een perfecte combinatie volgens Smiths, die het spel heeft uitgebracht.

TGIB's Day 10-11-2015 gtstspel15:41 Gewonnen!!

16:20 Het gesprek tussen Eva en mij gaat over wippiewappie, Utopia en biefstuk. Een gekke combinatie.

16:30 Doeg Eva!

17:48 Chippies gegeten net en met mijn moeder de vlog van Mascha gekeken. Nu is bellen we oma om op de hoogte te blijven van al haar avonturen en de avonturen van andere mensen in het dorp. ;-)

TGIB's Day 10-11-2015 sinterklaasjournaal

18:00 Tijd voor the one and only Sinterklaasjournaal! Tante Cor van Gooische Vrouwen spotten.

TGIB's Day 10-11-2015 cor

18:05 Tadaa. Tante Cor.

TGIB's Day 10-11-2015 wp

18:16 Alvast voor het avondeten wat aan dit artikel werken op mijn blog. Dat betekent dat ik de tijden en tekst vast invoer en de foto’s al goed erbij zoek en door PicMonkey haal.

18:55 Eten is op. Ik ben een slechte hipster, want ik vergeet vaak foto’s te maken van mijn bordje.

TGIB's Day 10-11-2015 douglas

19:30 Even gauw iets bestellen bij de Douglas shopping night. Ik ga voor de twee nieuwste lakjes van Chanel en een Chloé set. Daar kreeg ik ook een leuk cadeautje bij!

19:45 Alle snap stories bekijken op de wc.

TGIB's Day 10-11-2015 thee

20:33 Visite nummer 2 van vandaag; Carolientje. Tijd voor thee, speculaasjes en pepernoten.

21:54 Carolien is net weg, tijd om verder te werken aan mijn blogpost voor morgen. Ben morgen druk, maar wil wel morgen iets online zetten.

22:45 Ben er klaar mee. Even tv kijken nog.

TGIB's Day 10-11-2015 hrh

23:01 Helaas is House Rules Holland vanavond afgelopen. Ik vind en vond dat een hele leuke serie op Net5 over inrichting en huizen verbouwen. Nu even de herhaling terug kijken.

00:45 Dat was een lange zit. Team Bruin heeft gelukkig gewonnen, alleen jammer dat de Kasia-show is afgelopen. Die vrouw moet haar eigen realityserie.

02:00 Slaap lekker!

03:15 Ik kan niet slapen.

04:23 Kut. Dit haat ik!

06:00 Wauw, #wtf. Ik wil slaaaapen.

07:25 De vogetjes. Kut vogeltjes.

08:00 Dan maar plassen.

08:45 Zzzzzzzz

Nou, TGIB’s Day is een stukje langer dan normaal. Ik kon onder geen beding in slaap vallen. Ik had het warm, koud, warm, koud en benauwd, verstopte neus, overtuigd dat er een spin op mijn hand zat, This Works Deep Sleep Pillow Spray gespoten.. Niks hielp. Uiteindelijk zo rond 9 uur vandaag in slaap gesukkeld. Om 14:00 werd ik pas wakker. Ik heb zoveel drukke dagen achter de rug met veel visite, dat mijn hoofd maar bleef malen en malen. Nu voel ik me echt een zombie. Vanavond wordt het vast beter!

The Girl in Bed

Facebook / Instagram / Bloglovin’

  • Eva

    Was een gezellige middag! Ik heb dus geen rustgevende werking op je helaas :(! Xx

    • Manon

      Haha, helaas niet! Maar het was inderdaad gezellig :) xx

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge