tgib's day 10-09-2015

TGIB’s day 10-09-2015

tgib's day 10-09-2015Voor mijn derde editie van TGIB’s Day (hier nummer 1, hier 2) wilde ik graag laten zien dat ik ook wel eens uit het bed ben om ergens heen te gaan. Jaja, The Girl out of Bed was gister happening. Ik moest wat dingen regelen en besloot er gelijk een shopdagje van te maken, want shoppen doe je nooit te vaak. Ga je met me mee?

tgib's day 10-09-2015 110:45 Wakey Wakey Manon! Vandaag ga je namelijk ergens heen en dan kan je niet tot 1 uur op je nest blijven liggen. Eruit!

tgib's day 10-09-2015 2

12:30 Het heeft me meer dan een uur gekost, maar ik heb mijn kleren aan en ik zit in de stoel. Gelukkig had ik al mijn haar gedaan, tanden gepoetst en gewassen op bed, anders had ik nog veel langer moeten doorwerken!

tgib's day 10-09-2015 312:45 Ik ben klaar met de finishing touch. Make-up laagje (zie wat er allemaal in mijn Chanel make-up tas zit hier) aangebracht en gecontoured like a pro, want ik moet zometeen op de foto. Pasfoto’s. En we weten allemaal dat je daar onmogelijk er leuk en acceptabel uit kan zien. Toch mijn haren fatsoeneren, want na 100x op bed rollen om kleren aan te doen, is echt een coupe killer.

13:30  Wir sind da! Ik heb net foto’s gemaakt (wederom geen mona lisa, maar een natuurramp of mugshot, kies maar) en nu naar het gemeentehuis voor een nieuwe ID-kaart en een Invalide parkeerkaart. Beide zijn ze verlopen en beide heb ik ze nodig nu. ID-kaart voor de studie die ik nu doe, waarover ik binnenkort een update plaats, en de andere kaart kun je gewoon dichtbij en gratis parkeren. Shoppen zonder tijdsdruk. Fijn.

tgib's day 10-09-2015 514:00  We (mijn moeder en ik) zijn klaar, dus tijd om te lunchen. Ik hoef me geen zorgen te maken of er nu hele groene dingen tussen mijn tanden zitten, want de foto’s zijn al genomen. Nee, oké, toch wel een beetje zorgen, want je weet maar nooit wie je tegenkomt! De vorige keer dat ik ging shoppen, kwam ik 4 mensen van ‘vroeger’ tegen en dan was het toch fijn dat je er goed uitzag. Beetje jammer dat toen in eens mijn oog ging prikken door de wind en toen leek het net alsof ik ging huilen, mascara everywhere en een awkward gesprek rijker, was het toch fijn dat ik er verder leuk uitzag. Nu ga ik lekker eten!

14:36 Opperdepop. Shopping time, bye bye!

tgib's day 10-09-2015 6

15:11 Eerste aankoop is gemaakt hoor! Mijn moeder heeft haar oog laten vallen op oorbellen van Ti-Sento en ik op een heeel klein ringetje. Die hebben ze alleen niet in mijn maat, dus ik moet een paar daagjes wachten. Komt op zich mooi uit, want ik moet volgende week terug voor de invalideparkeerkaart. Wat trouwens nergens op slaat, ik mocht niet eens mijn moeder machtigen dat ze het op mag halen zonder mij. Gelukkig maar dat ze zag dat mijn ziekte niet binnen 2 weken op te lossen was, anders moest ik zelfs naar een arts voor een keuring. Really? Anyway; ringetjes. Bling bling. Focus on that.

tgib's day 10-09-2015 4

15:20 Toen waren we in de schoenenwinkel beland. Die moest ik wel even snapchatten naar mijn nichtje, want die is helemaal gek op Nikes. Vooral van die kleurtjes. Volg je me trouwens ook op snapchat? Ik heb gister ook daar foto’s ‘gesnapt'(?) en ik zou het leuk vinden als je me daar ook opzoekt! Gebruikersnaam is: thegirlinbed – tot daar!

tgib's day 10-09-2015 715:36 Douglas-timeeeee.

tgib's day 10-09-2015 1215:48 Dit is de tweede keer dat ik in de vernieuwde Douglas ben geweest en ooit was het mijn happy place en nu is dat het niet meer. Het is een kil en zwart hol geworden. Helemaal niet gezellig. Ook was er zo’n medewerker iemand aan het opmaken en die hadden het samen over grote puisten en hun greatest puist stories. Altijd fijn, Douglas. Nou, de buit is wel binnen en nu sta ik te wachten buiten de Pieces. Het is echt mega klein en mega heet in die winkel. Echt die winkel is een grote opvlieger of paniekaanval. It is bound to happen. Wel lekker in het zonnetje. Zon schijnt goed, dus het is heel heet in de zon met mijn sjaal. Maar in de schaduw is het weer kouder en heb een blote nek, dus dat is niet lekk.. Hee, mama is klaar, we gaan!

16:15 Nahhh, sta nu in de Kruidvat onder andere om die limited peanutbutter Oreo’s te kopen en dan schreeuwt er in eens een medewerker dat ze niet te vreten zijn. Classy.

tgib's day 10-09-2015 816:30 De kipjuwelier heeft de lekkerste producten met kip. En onze favoriet is kippeling. Zelfde als kibbeling, maar dan van kip. Uiteraard.

tgib's day 10-09-2015 9

16:55 Net koffie en een icetea besteld (met cupcakes om mee te nemen) en dan gaan we zo naar huis. Heb al aardig spierpijn in de bovenbenen. Nieuwe rolstoel is toch wennen!

tgib's day 10-09-2015 1018:10 Back in bed. Voel me net een oud wijf van 80 qua benen, maar hé, ik overleef het wel.

tgib's day 10-09-2015 1118:14 Kippeling en Kardashians.  Good way too treat yourself.

19:00 Hondjes liggen in coma, die hebben vandaag de hele dag het fort bewaakt natuurlijk.

tgib's day 10-09-2015 1320:40 Expeditie Robinson (hoi collega-blogger Teske) en Wibi. Maar het is ook tijd om die contourlaag (en de rest natuurlijk) eraf te halen en gewoon op te frissen, want ik ben moe en anders val ik zo in slaap.

21:40 Zzzzzz.. Expeditie Robinson wordt zo uitgerekt altijd dat ik gewoon even m’n ogen dicht heb gedaan. Nu zijn ze weer open en zeiken ze nog over de eilandraad.

tgib's day 10-09-2015 1422:00 Afgelopen en inmiddels Criminal Minds aangezet. Deze serie is nieuw voor mij. Ik kwam ’t natuurlijk vaak tegen op tv, maar keek er nooit naar tot twee weken geleden. Ik hoorde allemaal profiling-termen die ik geleerd had met de studie die ik nu aan het volgen ben; The Psychology of Criminal Justice.

22:30 Luke en Wibi willen spelen blijkbaar. Luke besloot in mijn kamer maar gewoon een potje decoratiestenen te pakken die ik wel eens gebruik voor foto’s. Vond ie leuk rammelen denk ik. Ik weet nu helemaal de clou niet van de aflevering die ik keek.

23:11 Oeh Jimmy Fallon is op met Justin Timberlake én Ellen.  Altijd leuk! Als je het niet gezien hebt, zou ik het terugkijken op uitzendinggemist.

01:44 Kapot. Zzzzzz.

The Girl in Bed

 • fleur

  En waar zijn mijn cupcakes Manon?! haha <3

  • Manon

   OP.

   • Fleur

    Nou zeg! Haha

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge