31 days blog challenge the girl in bed

Terugblik 31 days blog challenge

31 days blog challenge the girl in bedHoi! We zijn nu een paar dagen in augustus en het leek me een goed idee om nog even terug te kijken op de 31 Days Blog Challenge. Ik heb nog nooit zoveel blogs getypt in zo’n korte tijd in mijn leven, haha. Soms rolden de letters en woorden zo uit de mouw van mijn pyjama, maar soms moest ik ook echt er lang voor zitten en zelfs aan m’n vrienden en familie vragen wat ze van sommige dingen vonden. Hoe vond ik het om dagelijks een blogdeadline te hebben en zou ik het nog een keer doen? Ik vertel je het allemaal!

In het begin, zeg zo eind juni, ging ik echt als een speer met typen. Ik heb in het begin veel vooruit getypt, want ik had een klein beetje last van adrenaline en het waren best luchtige onderwerpen. Ik was ook jarig in het midden van juli en had wat rolstoelafspraken en mij kennende.. Daarna was ik toch niet in the mood om iets te typen. Echt zo na mijn verjaardag op de 13e begon het getal bij ‘gepland’ steeds kleiner te worden. Aan de bak, jij! Een van de meest gelezen artikelen was ‘De tijdlijn van mijn dag’, een plogje van de dag na mijn verjaardag. Ik was kapot en ik zag er zo tegenop om heel snel wat in elkaar te flansen met de slechte foto’s die ik had gemaakt. Ik dacht echt van dat dit drie keer niks was. Ik kreeg tot mijn verbazing heel veel leuke reacties en dat men dat ook een keer ging doen! Super tof.

Vrijdag de 29e kwam mijn nichtje Fleur logeren en ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar als mijn nichtjes komen logeren wordt er alleen maar gegeten, besteld, films gekeken en de hond uitgelaten. No time to blog dus. Gelukkig had ik er nog 2 gepland staan. Het artikel over mijn comfortfood recept heb ik zondagavond nog snel moeten schrijven en gelukkig had ik het die week gegeten en er foto’s van. Maandag was ik de hele dag weg en heb m’n blog wel online gezet, maar ik had geen tijd om ‘m te promoten. Jammer, want ik was er erg blij mee met hoe het artikel eruit zag, maar ik zag echt een grote deuk in m’n bezoekersaantallen. Ik ga het recept gewoon een keer recycelen. ;-) Vanaf maandag was het echt over met de pret. Fleur ging naar huis en ik was super moe. Ik heb echt letterlijk elk artikel wat nog online moest komen geschreven op de dag zelf. Wat erg lastig was.

Ik heb dus een beetje gevoeld hoe het voelt om een echte fulltime blogger te zijn. Eerste deel was super easy omdat ik lekker alles vooruit had geschreven en gepland, tweede deel was bijna dweilen met de kraan open. Zo voelen blog deadlines dus. Ik heb een top 5 meest gelezen en minst gelezen artikelen gemaakt, om zo te kijken wat, hoe en waarmee ik lezers heb getrokken naar The Girl in Bed.

Top 5 meest gelezen:

 1. 20. De naarste periode uit mijn leven
 2. 31. Waarom blog ik eigenlijk?
 3. 16. Bovenaan mijn bucketlist
 4. 2. 20 feiten over mij
 5. 15. De tijdlijn van mijn dag

Ik wist van het begin af aan al dat het verhaal over mijn ziek zijn goed gelezen ging worden. Waarom? Zelf ben ik ook dol om hele persoonlijke verhalen te lezen op andermans blog. We willen allemaal het fijne van elkaar weten, dat zit in ons aard. Fijn dat die nare periode toch iets heeft opgeleverd ;-). Dat het tripje naar de Ikea wat op mijn bucketlist stond zoveel gelezen zou worden had ik dus nooit gedacht. Super grappig.

Top 5 minst gelezen:

 1. 26. Een oude foto
 2. 3. Mijn favoriete quote
 3. 6. Mijn 5 zintuigen op dit moment
 4. 13. Mijn eerste herinnering
 5. 27. Recept: Kip à la Manon

Ik snap dat wel dat men die onderwerpen niet zoveel gelezen heeft. Ik zou ook niet zo snel klikken op een linkje van een artikel over iemands favoriete quote. Maar goed, dat is ook het leuke aan de 31 Days Blog Challenge. Voor ieder wat wils.

Zou ik weer zo’n challenge doen? Ja. Ook al vond ik het soms best lastig om zo diep te gaan voor sommige artikelen, het was ook wel weer leuk om te doen. Ik vond het een hele leuke manier om The Girl in Bed ‘te openen’ en ik hoop dat het ook zijn vruchten heeft afgeworpen. We zullen het allemaal zien! Bedankt voor het lezen enne, hier boven in het menu heb ik categorieën toegevoegd, waar je nu makkelijk alle blogposts van de 31 Days Blog Challenge kunt terug lezen én nieuwe toekomstige artikelen.

The Girl in Bed

 • Naomi

  Pittige challenge hoor! Lijkt mij inderdaad een hele uitdaging om te doen. Knap dat je het hebt gedaan. Wellicht zet ik hem ook op mijn lijstje om ooit eens te proberen. Haha. Ben je bekend met de 100 happy days challenge? Die deed ik vorig jaar (op mijn oude blog had ik een blogpost gemaakt, helaas ben ik opnieuw begonnen dus kan geen link meesturen) Google maar eens wellicht leuk om ook te doen!

  • Manon

   He, wat een leuke challenge. Ik ga er eens over denken, dank je :)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge