Sompex Doggy lamp

Sompex Doggy lamp

Heb je altijd al een hond gewild, maar geen zin in alle schijt-, eet-, en vlooiproblemen? Dan is deze Sompex Doggy Lamp iets voor jou! Hij is heel stil, behulpzaam qua lichtbron zijnde en bijt niet!

Sompex Doggy lamp-3

Tijdens een van mijn online shopsessies kwam ik een enorm leuke lamp tegen. Ik heb eigenlijk al lichtpunten zat in mijn kamer, maar deze Sompex Doggy Lamp is zo kitch, maar designer-ish dat ik het moest hebben!

Ik zag de lamp bij een sale op Westwing.nl. Dat is een website waar je elke dag een nieuwe interieursale hebt (maar soms ook fashion spulletjes) die dan een paar dagen duurt. De meesten producten hebben dan aardige kortingen. Ik heb hier al veel leuke meubels en accessoires gekocht voor mijn nieuwe kamer, zoals je hier kunt lezen.

Ik heb voor de lamp ongeveer €100 betaalt. Het is veel, maar waar zie je anders zo’n leuke eyecatcher voor minder? De Sompex Doggy Lamp komt mét kap en geeft mooi, fel licht. Een leuk detail is dat je de lamp aanzet via de staart van de hond. De lamp is verder qua energieklassen erg milieuvriendelijk met een beoordeling van A++.

sompex doggy lamp

Ik wilde graag een blogpost over mijn nieuwe lamp maken, maar was eigenlijk bang dat ‘ie moeilijk te koop was. Deze Pinterest gelikede lamp is gelukkig hier te koop in Nederland bij de webshop home24.nl. Ze hebben de Sompex Doggy lamp in 7 verschillende kleuren. Ik heb een rosé gouden variant (die iets afwijkt van kleur op de foto) waaronder een neon roze variant. De lamp kost hier €119,99! Prijzig, maar hé kerstmis duurt nog maar 193 dagen voor kerst!

sompex doggy lamp home24

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lamp?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge