Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Het was ergens in oktober 2015 dat ik voor het laatst heb geshopt. Ik bedoel dan shoppen in real life, want online shoppen is naast ademen, eten en drinken ook een levensbehoefte van mij. Na ziek zijn en andere problemen jarenlang was het vorige week zaterdag eindelijk zover. Shoppen in mijn hometown met mijn nichtje Eva. Dus sinds lange lange tijd heb ik weer eens een keer een shoplog voor jullie!

Duifhuizen

Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Shop online

Na een lekkere lunch bij hotspot De Fazant kwamen we langs Duifhuizen. Normaal een saaie tasjes-boer, maar nu hebben ze tassen van het merk Moschino, Ted Baker, Guess en die cute koffers van Suit Suit. Sinds kort heb ik een nieuwe obsessie en dat zijn kleine tasjes. Ik heb een roze, een hele speciale zwarte (waar jullie later meer over horen) en nu dus ook een blauwe. Het merk David Jones kende ik nog niet, maar het is een Australisch merk die eigenlijk tassen maken die geïnspireerd zijn op andere bekende merken. Ik vind het een hele mooie blauwe kleur!

Ici Paris XL

Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Online niet te koop

Next stop was de Ici Paris XL. Ik had nog een cadeaubon van mijn verjaardag liggen en die heb ik eindelijk geïnd. Ik koos voor de droogshampoo van Philosophy van de Amazing Grace lijn. Ik heb dat geurtje ook, dus was benieuwd of de droogshampoo ook wat was. Ik zet binnenkort een review er van online.

Douglas

Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Shop online

Naast de Ici Paris XL zit bij ons de Douglas. Gekke vorm van concullega’s zo. Daar kocht ik 2 dingen. Een setje van 2 beautyblenders met schoonmaakmiddel en een lipstick van Chanel.

Mijn moeder en ik waren benieuwd naar de beautyblender-hype. Lekker laat, I know. Maar om nou 1 met zijn tweeën te gebruiken gaat een beetje ver. Normaal kosten ze €20 euro per stuk en nu met in een setje €40,-, maar dan heb je eigenlijk wel gratis schoonmaakspul.

Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Shop online

Geen shoplog zonder iets van Chanel. Ik heb vele lipsticks (te zien hier), maar de Chanel Rouge Allure (+Velvet) lipstickies zijn mijn go to kleurtjes. Ik doe ze op en aan de eind van de dag zitten ze er nog steeds op. Ze overleven tosti’s, hele pasta’s of frikandellen en ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn tanden in eens een ander kleurtje zijn geworden. Ik heb al veel kleuren van Chanel, waaronder ook rood. Maar die is iets donkerder dan deze hierboven (Passion) en ik vind dit kleurtje iets frisser ogen.

Only

Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Shop online

Eva moest even naar de Only en dit was de tweede keer in mijn leven dat ik in de Only was. De kleren liggen mij niet zo, maar toen zag ik 2 meter hoog allerlei leuke kraagjes hangen. Ik houd van kraagjes. Ik had er ook een aan die dag. Meenemen! Ik houd van polkadots en deze variant had ik nog niet. Kan niet wachten tot ik ‘m aan kan. Het is nu een beetje te heet voor uberhaupt kleren.

Kruidvat

Shoplog Douglas, Kruidvat en meer

Online niet te koop

Tot slot kwamen we aan bij de Kruidvat en daar heb ik drie dingetjes gekocht waarvan er maar 1 opde foto is beland op een of andere manier. Ik zie overal zulke kwasten voorbij komen en ik was gewoon benieuwd of dat goed werkt. En ze zien er leuk uit. Dat helpt ook. Wat ik verder nog heb gekocht zijn van L’Oreal een setje mini maskers. Ze hebben die drie potten nu in een probeersetje gestopt. En ik heb een lipstickkwastje gekocht. Want dat is de enige manier hoe je lipstick longlasting kan aanbrengen!

Dat was mijn shoplog. Geld is op. Tijd voor een nieuwe maand! Wat vinden jullie van mijn koopjes? Zou je zelf ook iets er van kopen?

The Girl in Bed

 

 

 

 

 

  • Joanne

    Wat tof die tas! Ze hebben nu inderdaad veel leuke merken! :) Joanne onlangs geplaatst...Want to wear | Floral culottesMy Profile

    • Manon

      Ik was daar echt positief verrast door ja, haha. Van een beetje suffige winkel naar een hippe tasjes-toko!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge