Series die op Netflix moeten komen

Series die op Netflix moeten komen

Maandag las je welke series ik heb gekeken op Netflix, vandaag kun je lezen welke series die op Netflix moeten komen according to me. Ik heb in mijn leven heel veel series gekeken, die ik graag nog wel eens een keer wil zien. Maar ook series die ik heel graag wil verder kijken, aangezien het niet lukt om het op een legale manier verder te kijken if you know what I mean. Netflix, lees je mee?

Charmed

series die op Netflix moeten komen charmed

series die op Netflix moeten komen charmed

TRAILER

Ik zei afgelopen maandag dat ik vroeger Charmed keek. Eerst kwam het altijd om half 7 elke werkdag op Net5, daarna kreeg ik de dvd-boxen. Ik was zelfs zo fan dat ik er een fan boek van had besteld. Mijn eerste bol.com bestelling trouwens, haha. Charmed gaat over 3 (eigenlijk 4) zussen die heksen zijn. Goede heksen die witte magie uitoefenen. Terwijl ik dit typ moet ik eigenlijk lachen om wat ik schrijf. Dit klinkt als een hele rare serie. Toch was ik vanaf aflevering 1 hooked. De zusjes Piper, Phoebe, Prue en Paige beschermen mensen tegen het kwaad door middel van spreuken en hun krachten. Elke zus heeft een andere super power die groeit met de seizoenen. Naast heksen zijn ze ook gewoon vrouwen die in San Francisco hun leven leiden. De serie bestaat uit 8 seizoenen en ik eis dan ook dat Netflix ze allemaal online zet, zodat ik net zoals vroeger seizoenen ging bingewatchen toen ik ziek en verkouden was. Al wil ik het nu kijken zonder dat ik ziek ben natuurlijk. The power of three will set you free! Oh trouwens, in het laatste seizoen doet Penny van The Big Bang Theory mee. Die serie mag trouwens ook wel op Netflix.

De serie bestaat uit 8 seizoenen, 178 afleveringen. Charmed begon in 1998 en eindigde in 2006.

Nikita

series die op Netflix moeten komen nikita

series die op Netflix moeten komen Nikita

TRAILER

Nikita is een remake van een eerdere serie die La Femme Nikita heet. Vroeger mocht ik die stiekems wel eens mee kijken met mijn moeder. In 2010 kwam de remake terug met actrice Maggie Q. Zij speelt nu in Designated Survivor en ineens heb ik zin om alle Nikita afleveringen terug te kijken. Er zijn vier seizoenen, waarvan ik de laatste niet heb afgekeken. Why? Don’t know. Nikita gaat over, je raadt het al, Nikita. Een vrouw die ontsnapt is uit Division. Division is door de overheid gesubsidieerd programma wat spionnen opleidt. Ze is een tijd succesvol spion en hitman geweest totdat haar verloofde werd vermoord door iemand van Division. Ze wil wraak nemen. Dat doet ze samen met Alex, een mol die zichzelf heeft geplaatst in Division. Alex wordt ook opgeleid tot spion, maar wat ze daar niet weten is dat Alex eigenlijk Alexandra Udinova heet. Een erfgename van een rijke familie die door Divison uitgemoord is. En dan hebben we nog Micheal, die in de oorspronkelijke Nikita ook een grote rol speelde. Michael werkt ook bij Division maar heeft een zwak voor Nikita. Hoe dat afloopt hoop ik ooit op Netflix te zien.

Nikita werd uitgezonden door CW, bijna alle series van CW zijn op Netflix te zien dus waarom niet deze? 4 seizoenen, 73 afleveringen en is uitgezonden geweest van 2010 tot 2013.

Keeping Up With The Kardashians

series die op Netflix moeten komen keeping up with the kardashians kuwtk

series die op Netflix moeten komen keeping up with the kardashians kuwtk

Ultieme guilty pleasures zijn realityseries. En de Kardashians spannen natuurlijk letterlijk de kroon als het aan komt op smeuïge verhaallijnen. De sextape van Kim, Kourtney en Scott’s relatie, Khloe en veslaafde Lamar Odom. Rob Kardashian die van dun naar obese gaat. Kylie before plastische chirurgie, Bruce die totaal de bitch van Kris Jenner is.. oh teveel om op te noemen. Ik heb het gekeken tot Kim en Kanye’s bruiloft but I need to see moreeee. Ik wil gekke Scott z’n afgang zien, de Bruce/Caitlynn verhaallijn, Kim’s robbery, Lamar’s overdosis.. Netflix give it to me. Jullie streamen ook RuPaul’s Drag Race, dit is praktisch hetzelfde.

Het 14e seizoen is deze week van start gegaan. Sinds de start in 2007 zijn er 196 afleveringen van gemaakt.

Shameless

series die op Netflix moeten komen shameless us

series die op Netflix moeten komen shameless us

TRAILER

Flodder, maar dan worse. Maar dan wel honderduizend keer beter geacteerd en vele male leuker. Shameless heeft 2 versies. Een Britse versie die er eerst was en een Amerikaanse remake. Ik heb een tijdje de Amerikaanse versie gevolgd en daar ga ik het dan nu ook over hebben. Shameless gaat over een zogenaamde ‘dysfunctional family’ met als hoofd zwaar alcoholische vader Frank Gallagher. Hij is eigenlijk nooit thuis omdat ie gewoon dronken is, of hele rare misplaatste dingen doet. Zijn 6 kinderen heeft hij eigenlijk aan zijn lot overgelaten. De serie speelt zich af in de wat armere buurt van Chicago en moet eigenlijk de waarheid weerspiegelen. Het zouden je buren kunnen zijn.

Het oudste kind Fiona is eigenlijk soort de moeder van de familie, al is ze zelfs zo onverantwoordelijk als de pest. Ze kan geen baan houden en duikt met iedereen het bed in. Lip, de slimste van het stel is zelf ook verslavingsgevoelig maar probeert altijd het beste voor te hebben met iedereen. Ian is homosexueel en verliefd op Mickey, een jongen Iers-Amerikaans gezien. Iets wat dus een no-go is in de serie. Ian heeft ook een bipolaire stoornis net zoals zijn moeder die vrijwel nooit in de picture is. Debbie, misschien het meest volwassene kind in het gezin probeert altijd alle problemem op te lossen maar wordt in latere seizoenen ook een tienermoeder.

Dan hebben we ook nog Carl, het een na jongste Gallagher telg. Hij lijkt het meest op zijn vader Frank en heeft ook de beste band met zijn vader. Liam is nog een peuter en heeft een donkere huidskleur. Hoe dat komt is een raadsel met twee blanke ouders. Hij loopt achter voor zijn leeftijd maar is iedereen zijn oogappeltje. De serie laat zien dat ze moeten overleven in een wereld die niet altijd eerlijk is en dat doen ze op hun eigen, Shameless manier.

Seizoen 8 is zojuist begonnen in Amerika. Het telt 84 afleveringen.

 

Netflix, ik hoop dat je mee hebt gelezen. Want met dit zijn series die op Netflix moeten komen. Zo krijg je vast veel kijkers en bingewatchers erbij. You can thank me later!

Kennen jullie deze series, naast KUWTK al?

The Girl in Bed

  • Marjolein

    Keeping Up With The Kardashians zou ik er stiekem ook wel op willen haha, lekker slecht vermaak. Charmed en Nikita ken ik wel, al heb ik het allebei eigenlijk nooit gezien..

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge