Pillow Talk #2

pillow talk #2 THE GIRL IN BEDIn mijn artikel over OPI Worth a Pretty Penne had ik erover dat ik iets besloten had waar ik later op terug zou komen. Vandaag is de dag. Kruip lekker in bed en trek de dekens goed omhoog want het is weer tijd voor a good old pillow talk! In Pillow Talk #2 wil ik even wat dingen bespreken over de afgelopen tijd, wat de toekomst gaat brengen en waar ik nu mee bezig ben. Klinkt lekker vaag hè!? Ik leg je alles uit!

Studie

Sinds 25 augustus ben ik met een online course aan de slag. Ik heb er hier en hier iets over geschreven. Vooral in het laatste artikel kon je lezen dat het wat zwaarder viel dan verwacht. De stof werd na de weken voorbij gingen steeds zwaarder en langer. Ook interesseerde de stof mij niet meer; het ging alleen over jury duty in Australië. Nou, best interessant als je vaak naar landen zoals Australië en Amerika gaat, maar voor mij is het een beetje een ver van mijn (the girl in) bed show!

Niet alleen dat viel zwaar, maar ik kreeg ook fysiek last. En dat werd best wel een probleempje. Persoonlijk vind ik dat ik best zeur, want zoveel mensen doen 100.000 (ruwe schatting he mensen ;) dingen per dag doen, vijf dagen in de week, maar ik kreeg spierpijn. Spierpijn, hoofdpijn en nachtmerries. Best kut dus. Je doet een keer een kleine studie erbij en dat kun je dan al niet aan. Maar ik wel heb volgehouden! En sinds dinsdagavond is de studie officieel afgesloten en heb ik het met 90% gehaald! Zo, wat ben ik daar blij mee. Uiteindelijk vergeet je die dagen wel dat je zo moe bent en veel spierpijn hebt, maar op dat moment kun je geen kant op. Ik heb soms ’s avonds of ’s nachts nog er aan gewerkt, dus als mijn certificaat komt, lijst ik het in!

De Nagellak Brigade

Waar ik ook over na heb gedacht is mijn andere blog; www.denagellakbrigade.nl. Zoals je ziet heb ik al lang niks meer er op gezet. En was ik al helemaal niet regelmatig met updaten. Ik begon De Nagellak Brigade omdat ik graag weer iets wilde doen. Ik wist dat ik bloggen leuk vond, ik had dozen vol nagellak.. Een nagellakblog starten was een fantastisch idee! De eerste paar maanden was het dat ook. Tot dat ik me afvroeg waarom mijn rekening elke maand zo snel leeg was. Een nagellakblog bijhouden kost zooooveel geld. Ik was bijna elke maand een kleine €200 kwijt. Bizar en onnodig. Want ik raakte m’n passie voor nagellak kwijt. Normaal vond ik het heerlijk om tijdens zo’n meisjesachtig programma zoals Hollands Next Top Model in mijn dozen te zoeken naar een kleurtje voor de komende dagen. Nu was dat er niet meer bij. Ik moest steeds swatchen en was blij als ik even een lakje een paar dagen op mijn vingers kon houden. Soms had ik wel eens allemaal verschillende kleur nagels. Een nagellak faux pas in mijn ogen. Verschrikkelijk. Ik keek nooit meer in mijn dozen en dat vond ik zo zonde.

In juli had ik even een zomerstop, vooral om mij te richten op de 31 Days Blog Challenge. Ook was ik bezig met Kon Mari style mijn kamer op te ruimen en in te pakken voor de verhuizing waardoor ik onder andere ook mijn nagellakstash heb opgeruimd. Ik had er zoveel kleurtjes bij en bijna alles leek wel op elkaar. Grondig opgeruimd en alles in dozen gestopt. Nu heb ik alleen mijn Chanel nagellakdoos hier nog staan (willen jullie die een keer zien? laat het me weten in de comments!) en ik heb alweer lakjes uitgezocht onder HNTM, like the olden days.

Dus ik ga er mee stoppen. No more verplichte swatches for me. Ik ga stoppen met www.denagellakbrigade.nl. Misschien ga ik wat blogposts hier naar toe importeren. Ik heb voor DNB leuke interviews gedaan die ik wel nog wil laten zien. Mijn OPI artikel heeft het goed gedaan hier, dus waarom niet!? The Girl In Bed is mijn eerste site die echt heel goed gaat. Waar een stijgende lijn in zit. Ik wil dus mijn maximale focus hier op zetten. The Girl in Bed verdient een heerlijk kingsize boxspring met elke optie die je maar kan bedenken. Daar ga ik voor werken!

Overwinteren

Dan nog even waar ik nu mee bezig ben; mijn “winterslaap”. Ik word elk jaar ziek in oktober/november en ik ben dan altijd 3 tot 4 weken ziek omdat ik gelijk luchtwegeninfecties krijg (dankje lichaam) en daar hebben wij geen zin in! Elk jaar neem ik me voor om te overwinteren thuis en vorig jaar is dat goed gelukt. Ik had doen geen andere keus want mijn rolstoel was niet in orde, maar ik ben in ieder geval niet ziek geworden! Ja, een weekje. Maar dat was zo snel over voor mijn doen, dat ik er nu nog steeds verbaasd over ben! Ik wil nog 2 dingen doen. Nou eigenlijk 3. Even naar het gemeentehuis en langs Espressobar De Fazant voor m’n laatste cupcake van het jaar, naar de Intratuin om kerstdecoratie in te slaan voor mijn nieuwe grotere kerstboom (én potjes kruiden voor kruidenboter want die is zo lekker) en naar de Ikea. Ik wil een gehele Ikea-experience. Ik wil de potloodjes (niet zoveel als dit jongetje), de ballen en een echte Vitsjô! En dan daarna verhuizen. Ik heb er zin in!

Om mezelf goed te entertainen ben ik nu een Sims4 spel aan het downloaden en kijk ik veel series. Hebben jullie nog tips voor mij? Graag iets met meerdere seizoenen en niet iets zoals Games of Thrones. Ik heb al veel gezien, dus tips zijn nodig, haha!

The Girl in Bed

Willen jullie ook mijn Facebookpagina liken? Op naar het kingsize bed. ;-)

Bron foto

 • ricardo

  Lastig als je al zoveel gezien hebt! Heb je Psych al gezien? Dat vond ik wel een hele lekkere wegkijk serie !

  • Manon

   Haha, ja vertel mij wat! Psych heb ik een stuk gezien, maar kwam er niet echt goed in. Zelfde als Criminal Minds, wat wel in mijn straatje past, maar ook niet blijft plakken. :(

 • Kalliopia

  De sims 4 zal je zeker ontspannen! Een serie die ik een tijdje geleden ontdekt heb is: Lie to me. Als je The Mentalist leuk vond, zal dit je zeker bevallen. Het gaat over misdaden oplossen via het ontdekken van leugens die mensen vertellen aan de hand van hun gezichtsuitdrukkingen of bewegingen. Superboeiend!

  • Manon

   The Mentalist <3. Lie to Me heb ik ook al gezien, haha. Maar bedankt voor je tip! :)

 • Gea

  Moeten dan maar house of cards verder gaan kijken , manon !

  • Manon

   Hmmm, of niet. :p

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge