Philosophy Amazing Grace

Philosophy Amazing Grace

A little late to the party ben ik sinds een jaar ook fan van de Philosophy Amazing Grace lijn. Jaren zag ik bloggers helemaal week in de knieën worden van het geurtje en ik dacht altijd van ‘pff, zo bijzonder kan het toch niet zijn?!’. Tot ik een prijs had gewonnen bij de postcodeloterij en bonnen voor de Ici Paris XL kreeg. Ik heb toen het Philosophy Amazing Grace geurtje gekocht. En vanaf toen was ik in love met de geur. Een paar weken geleden heb ik ook de Amazing Grace droogshampoo gekocht. Is het net zo lekker als het geurtje? Ik heb het getest. 

De geur

Philosophy Amazing Grace

Even over het geurtje: het ruikt zo poederig en schoon. Ik vind dit echt super lekker schoon en zeperig ruiken, maar dan op een goede manier. Je ruikt de hele dag alsof je nét 2 seconde onder de douche bent uitgestapt en die geur blijft echt wel minimaal 2 dagen hangen bij mij. Ik spuit ‘m dan ook gewoon op mijn dekens en alles ruikt heerlijk. Persoonlijk vind ik het niet een geur die ik op zou doen als ik ergens heen zou gaan. Daarvoor heb ik mijn Chanel, Diors en andere zwaardere geuren. Philosophy heeft echt een geurtje ontwikkeld voor elke dag thuis.

De topnoten zijn grapefruit, mandarijn en bergamot. Andere noten bevatten jasmijn, roos, fresia en musk. Ik heb nooit wat aan noten-info, maar misschien jij wel!

 

De droogshampoo

Philosophy Amazing Grace

De geur van droogshampoo’s zijn een typisch geval van either you love it, or hate it. Ik vind in veel gevallen droogshampoo’s echt too much ruiken. Vooral die van Batiste. Een droogshampoo die naar Amazing Grace ruikt, moet dan wel lekker zijn toch!? Ik ben er niet helemaal van overtuigd. Het ruikt wel degelijk frisser dan andere droogshampoo’s, maar echt naar Amazing Grace ruiken doet hij niet, vind ik persoonlijk. Persoonlijk, want ook al belooft de droogshampoo het en ik vind het van niet, mijn moeder en andere reviews van bloggers zeggen van wel. Het ligt misschien aan mijn neus of aan mijn hekel aan haarlak- en droogshampoogeurtjes. Het laat geen witte waas achter (yay!) en zorgt wel voor wat volume, maar niet zoals de droogshampoo’s van Batiste. Over het algemeen vind ik het een prima product en zal ‘m ook opmaken met plezier, maar zou ‘m niet opnieuw kopen.

 

Alle producten van Philosophy zijn te koop exclusief bij Ici Paris XL. Ook online, maar ze hebben een kleinere collectie van Philosophy online staan. Het Amazing Grace geurtje en de droogshampoo staan bijvoorbeeld niet online. Ik weet niet meer hoe duur het geurtje was, maar de droogshampoo was met allerlei stapelkortingen destijds €17 nog wat. Ik denk dat ik voor mijn verjaardag ook de Philosophy Amazing Grace bodylotion ga vragen. Zo word ik helemaal een Amazing Manon.

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge