Persoonlijke Update

Persoonlijke Update

Het is alweer een tijdje geleden dat ik weer een persoonlijke update heb gedaan. Dus het leek me een goed idee om er vandaag een te schrijven. Wat heb ik allemaal gedaan en hoe het met mij gaat dat lees je hieronder. 

Mijn laatste update komt alweer uit september en toen had ik een redelijk drukke zomer achter de rug. Ik ben nu ook weer redelijk druk geweest, maar ik moet het ook rustig aan doen want mijn gezondheid is in de –er maanden altijd een beetje ruk..

In de herfstmaanden doe ik eigenlijk aan een soort winterslaap. Aangezien mijn weerstand zo laag is, moet ik vaak thuis blijven. Als ik wel een koudje vat, dan resulteert dat bij mij eigenlijk 90% in een luchtwegeninfectie. Maar soms houd ik me er niet aan, ga ik naar buiten en hoest ik me de weken daarna een gekneusde rib. True story. Terwijl ik dit typ voel ik de pijn en daardoor slaap ik ook wat slechter de laatste tijd. Ik heb de laatste weken sowieso veel spierpijn en altijd als ik ga slapen voel ik dat nog twee keer zo erger. Overdag ben je in beweging, maar zodra je eindelijk lekker gaat liggen voel je overal de pijn. Nou, dat heb ik dus nu. Een nacht doorslapen is er eventjes niet meer bij. Overdag ben ik best wel moe en voel ik me eventjes so so. Maar ik heb dan ook wel weer drukke dagen gehad de afgelopen twee maanden…

Lekker weer

Persoonlijke Update

In september/oktober was het nog super lekker weer, met als uitschieter natuurlijk 16 oktober. Het was toen gewoon 26 graden hier! Daar heb ik dus natuurlijk gebruik van gemaakt en heb zelfs nog een ijskoffie op een terrasje gedronken. Ook kon ik nog even een paar keer shoppen in het dorp, zoals ze dat hier noemen. Normaal shop ik rond augustus voor het laatst ‘in real life’ en hoor ik pas weer een kaching door mijn trommelvliezen denderen in de lente, maar nu kon het dus nog in de herfst! Met mijn nichtje heb ik onder ander mijn favoriete Only trui in andere kleuren gekocht (zoals de rode die ik hierboven op de foto aan heb) en alvast een kerstcadeautje.

De Lama’s

Persoonlijke Update

In november ben ik twee keer lange dagen naar Amsterdam geweest. Ik ben met mijn ouders en nichtje naar De Lama’s geweest! Ik keek dat vroeger altijd en ben ook vaak naar hun shows geweest. Ik moest deze comeback dus ook in levenden lijve meemaken. De hele show voelde vertrouwd en net als vanouds. Dat is eigenlijk een beetje het zelfde he?! Anyway, ik heb me heel goed vermaakt en het was de tweede keer dat ik in het Ziggo Dome was. De vorige keer was ik naar de Gabbers, maar als ik eerlijk ben vond ik De Lama’s 100x leuker. De show zat goed in elkaar en er waren naast de improvisatiestukjes ook ingestudeerde liedjes. Er was zelfs een beroemde special guest, niemand minder dan Marcelino Wunderlich! De show waar ik was werd opgenomen en je kan het op eerste kerstdag rond 21:25 op BNN zien.

Vogue Beauty Night x CHANEL

Persoonlijke Update Persoonlijke Update

Een week daarna was ik weer in Amsterdam te vinden, deze keer in het chique Zuidas. Ik had kaartjes gekocht voor het Vogue X Chanel Beauty Event (check de link voor meer foto’s). Dit event vond plaats bij de Chanel Academy, een soort hoofdkwartier waar ze mensen van Chanel opleiden in onder andere de verkoop, visagie en andere dingen. Binnen was alllllles prachtig. Alles was very Chanel. Ik zou zo al mijn spullen kunnen inpakken en daar kunnen intrekken. Er was zelfs een keuken! Daar stonden allemaal lekkere hapjes te wachten zoals red velvet cupcakes. Er waren 4 workshops waar je aan mee kon doen. Als eerst liet je je nagels doen en kreeg je een handmassage. Daarna kregen we bij de make-up workshop een touch up, oogmake-up tutorial en kon je vragen stellen. Na een korte pauze werd ons van alles verteld over de parfums van Chanel en als laatst kregen we een workshop over de huidverzorgingsproducten. Na champagne gingen we met een goedgevulde goodiebag in het donker naar huis.

Wat staat er op de planning?

Ik leef een heel jaar naar kerst toe. Ik leef voor kerstmis, dus daar heb ik heel erg zin in. In December ga ik naar de Masters of LXRY en ik hoop ook nog naar de Christmas World in de Intratuin te gaan. Misschien komt m’n oma logeren en ga ik nog uiteten, genoeg om naar uit te kijken dus. Tot de volgende update!

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge