Hoi! Welkom op mijn blog The Girl in Bed. Wat leuk dat je hier bent en ook wat meer over mij en mijn blog te weten wil komen. Laat ik bij het begin beginnen; met mezelf!

Mijn naam is Manon en ik ben dan ook ‘the girl in bed’. Door een spierziekte* lig ik vaak op bed en ben ik dus vaak thuis. Dat ik vaak thuis ben betekent niet dat ik een enorm saai leven heb. Integendeel. Ik ben fervent Netflix/Videoland-gebruikster, Spotify draait overuren en heb ik zo’n beetje elke leuke serie in Amerika al gezien. Behalve Games of Thrones, die hype laat ik maar al te graag aan mezelf voorbij gaan. Ook studeer ik soms her en der online bij prestigieuze universiteiten over de hele wereld. Daar kun je hier meer over lezen.

Ik lig niet de hele dag tv te kijken, want dat zou zonde voor je hersens zijn. Ik vind het belangrijk om elke dag wat nieuws te leren en te lezen, dus dat doe ik ook de hele dag. Zij het door het nieuws, breaking news op Twitter of gewoon door mensen. Zo kan ik je van alles vertellen over de motors in Alfa Romeo’s, weet ik wie Piketty is en zou ik zo mee kunnen draaien bij de jongerenraad van D66 of VVD. Soms word ik wel eens moe van al die informatie (infobesitas ook wel genoemd) en dan komen de gezellige avonden met vriendinnen goed van pas. Spelletjesavond, wijnavond of gewoon Chalet Girl voor de 482e keer kijken. Logereerpartijtjes zijn ook leuk. Het is eigenlijk gewoon codewoord voor dagenlang in je pyjama shoarmapizza’s eten terwijl je maskertjes op hebt en naar Vin Diesel kijkt terwijl hij in zijn opgevoerde bolide scheurt.

Ook vier ik mijn verjaardag al 25 jaar lang lekker uitbundig, want ik vind dat je ook alles altijd lekker goed en groots moet vieren. Dingen vieren doe ik het liefst met cheesecake en een lekkere prosecco, maar champagne mag ook. Nu ik dit typ vraag ik me wel af wat ik elke sowieso zondag dan te vieren heb.  Ik ga daar eventjes over nadenken, voor nu wil ik jullie veel plezier wensen op The Girl in Bed en laat vooral een leuke comment achter. Vind ik leuk!

Liefs,

The Girl in Bed.

* Ik zou het tof vinden als je zou doneren aan Spieren voor Spieren via DEZE link. Zo kunnen ze medicijnen en andere dingen realiseren voor het verbeteren, verhelpen en vergemakkelijken van de meestvoorkomende spierziektes zoals SMA en Duchenne.