OPI Worth a Pretty Penne

opi worth a pretty penne the girl in bed 2Zomercollecties zijn niet echt aan mij besteed. Felle kleurtjes en kleren met o.a. franjes komen er bij mij niet in. Zo heb ik dat ook met nagellak. Daarom was ik blij dat OPI’s herfstcollectie al vroeg in de winkels lag. Omdat ik een tijdje geleden iets heb besloten waar ik later op terug kom, mocht ik van mezelf maar één nieuw lakje kopen. Mijn oog viel op OPI Worth A Pretty Penne. De kleur waar ik al 2 jaar op wacht!

De kleur waar je al twee jaar op wacht? Jazeker. Sinds ik bevangen ben door het roségouden-virus heb ik echt een matching lakje nodig in mijn leven. Elk nagellakje wat in die tijd uitkwam was steeds net niet, of echt heel bruin in combinatie met mijn huidskleur (ik ben zo roze mensen, barbapapa kind of roze). Dus, geduldig als ik ben (not, ik heb natuurlijk 8 vergelijkbare net-niet kleuren in huis) heb ik dan eindelijk de juiste kleur gekocht.

opi worth a pretty penne the girl in bedKijk, zie je? Net echt he! Ik kan niet wachten om hier iets geks mee te doen zoals met een zilver metallic lakje en een goud kleurtje. Om gewoon iets lekkers decadents te maken. Maar eerst natuurlijk even een blogje hierover typen.  Verrassend genoeg vind ik de dekking erg goed! Kijk, je kan natuurlijk verwachten van zo’n huidskleurig lakje dat het pas in 3 laagjes enigszins dekt, maar nee. Een grote plus voor dit, OPI.

OPI Worth a Pretty Penne (omnomnom, I love penne!) maakt deel uit van de OPI Venice collectie en ligt al sinds augustus in de winkel. Over een klein maandje komt de kerstcollectie van OPI al uit, dus ik zou toch even nu gaan kijken voor OPI Venice (budget wise, liever nu een lakje en zometeen, dan in de decembermaanden 10 nagellakjes kopen, toch?). Oh en het kost €14,95 en het is te koop bij onder andere Douglas. Lekker online bestellen!

The Girl in Bed

 

 • Linda

  Wat een mooie chique herfst kleur! <3

  • Manon

   Ja he, dat vond ik nou ook! Je blog ziet er trouwens mooi uit!

 • Judith

  Ik vind deze echt heel mooi! Net als je blog :) XO

  • Manon

   Dankje Judith. Jij ook, ik vind vooral je IG balk heel mooi en clean! :)

 • Mooie kleur nagellak zeg! Ik moet trouwens zeggen dat ik het vet grappig vond dat ik in je tekst over je zelf wat las over Alfa Romeo! Buiten mijn make-up blog om, is Alfa Romeo ook een zeer groot begrip in mijn leven! :-) Groetjes, Linds

  • Manon

   Haha, ja nu niet meer zo hoor, maar als je met mensen omgaat blijven er heel wat (nutteloze) feitjes plakken! Word je wel slim van! Nu nog een Alfa in die OPI kleur ;-)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge