NOTW: CHANEL COCO BLUE

NOTW CHANEL COCO BLUE

Hello! Wat een heeeerlijk weer is het he? Lekker zonnetje, ijsjes, terrasjes en een strakke blauwe lucht. Bij zomeroutfits horen ook een leuk fris kleurtje op de nagels. Ik koos daarom voor een oudje van Chanel.

 

NOTW CHANEL COCO BLUEChanel Coco Blue is alweer 5 jaartjes oud. Het nagellakje komt uit de Les Jeans de Chanel collectie. Deze collectie was in 2011 eerst te koop exclusief bij Chanel boutiques, maar kwam daarna gelukkig uit bij parfumerieën zoals de Douglas in 2012. Leuk detail; ik heb dit lakje gewonnen bij een winactie van Beautyscene. Ik doe eigenlijk nooit mee met winacties omdat daar het geluk niet echt voor mij is weg gelegd (#schoolkranttekeningtrauma’s). Ik was het ook al een beetje vergeten tot dat ik toen ik wakker werd en twitter opende. Super veel reply’s van mensen met gefelicteerd tweets en een tweet van Debbie (@MrsBeautyscene) dat ik gewonnen had! Super leuk.

chanel coco blue les jeans de chanel

Les Jeans de Chanel collectie bestaat naast Coco Blue, uit Blue Rebel en Blue Boy. De nagellakken waren volgens mij vorig jaar nog wel te koop, maar aangezien Chanel een nieuwe formule heeft van zijn nagellak zijn er heel veel oudjes uit het assortiment gegaan.

NOTW CHANEL COCO BLUE

De nagellak dekt zoals je ziet prima en is een lekker fris lichtblauw kleurtje. Ik vind ‘m perfect. Het is niet té lichtblauw maar ook niet te dof of donker. Mooi voor deze dagen!

Wat vind jij van deze kleur en heb je een vergelijkbare kleur blauw in jouw stash?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge