nieuwe telefoon en hoesjes

Nieuwe telefoon en hoesjes


nieuwe telefoon en hoesjesSinds ik mijn kleine gouden vriend heb ingeruild voor een grotere roségouden variant, had ik dus niks meer aan mijn riante iPhone 5S hoesjes-doos (check instagram). Je leest het goed, The Girl in Bed is nu een trotse eigenares van een iPhone 6S. Naast een hand- en vingerverlenging heb ik ook weer een paar nieuwe hoesjes nodig. In samenwerking met mobielkoopjes.nl mocht ik er een uitzoeken en kreeg ik er een extra hoesje bij! 

Ik ben niet zo vies van een beetje goud in mijn leven, dus toen er destijds een gouden iPhone 5S uitkwam, waren al mijn gebeden verhoord! Nu zijn we twee jaar verder en was ik toe aan een nieuwe telefoon. Ik smacht stiekems ook nog naar de roze mobieltjes zoals vroeger, dus ja, je snapt dan ook wel dat ik dan voor de roségouden (meer roze dan rosé) versie ging.

Toen ik de iPhone 6S binnen kreeg, vond ik dat het een heel glad telefoontje is! Ik weet zeker dat als ik ergens heen zou gaan, dat m’n iPhone zo in stukjes op het trottoir zou liggen. Bij de vorige had ik in de eerste week ook gelijk een barst in m’n scherm! Om dat te voorkomen had ik besloten dat ik gelijk een silicone telefoonhoesje zou kopen in plaats van een hardcase. Die zijn ook leuk, daar niet van, maar in de eerste premature weekjes van zijn nieuwe leven moet ‘ie goed beschermd zijn! Dus toen ik een hoesje mocht uitkiezen wist ik waarvoor ik ging. Nu nog het design!

iPhone 6S Ultra Deluxe Silicon – Goud

Zoals je ziet heb ik gekozen voor een goud hoesje. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, niet waar? Maar het is niet zomaar een goud telefoonhoesje. Het heeft een spiegeleffect. En dat heb ik gemist sinds de iPod nano. De eerste ja! Het heeft echt een goed spiegeleffect vind ik, niet van dat gekke kermiskwaliteit zeg maar.

nieuwe telefoon en hoesjes

Het hoesje maakt het geheel gelukkig niet te dik en te zwaar. Dan vind ik het niet handig in gebruik, want dan heb ik moeite met het op te tillen. De randen zijn mooi afgerond, zonder harde randjes. Het ligt lekker in de hand. De oplader past er ook nog steeds in. Dat is altijd weer een vraag bij nieuwe hoesjes. Zo heb ik vroeger wel eens telefoonhoesjes gekocht waarvan het stekkertje niet paste in het gaatje van m’n iPhone. Uiteindelijk had ik dat hele hoesje er nooit meer omheen gehad! Je hebt dit telefoonhoesje ook nog in het zilver en in het zwart.

Avani Bragatti Wallet – Bruin

Het hoesje wat ik als cadeautje er bij heb gekregen is er een van Avani Bragatti. Dit merk verkoopt uitsluitend telefoonhoesjes met leren look. Ik heb de wallet variant, maar je hebt ook insteek-hoesjes voor elk telefoonmerk.

nieuwe telefoon en hoesjes

Het is inderdaad een ‘sleek’ design. Je kunt ‘m zo in je broekzak stoppen! Het is eigenlijk meer een soort mini clutch, zo moet je het zien. Je iPhone past er in, weliswaar zonder hoesje eromheen, en je kunt nog wat pasjes kwijt. Nu past er in het eerste gat bij mij een pasje, maar in de tweede en derde niet. Ik moet het forceren en dan hoor ik het leer scheuren. Dat lijkt me niet de bedoeling. Maar misschien is het nog nieuwigheid. Fotootjes of bonnetjes bijvoorbeeld moet goed te doen zijn! De wallet is te koop in de kleuren bruin, koffie, zwart en zwart met een soort golvend patroontje.

De telefoonhoesjes zijn te koop op mobielkoopjes.nl. De hoesjes kosten allebei €13,95. Er is op dit moment een mega aanbieding, namelijk 3 halen = 2 betalen. Er is keuze uit ruim 22.000 producten en ze hebben bijna voor elke telefoon wel wat! Vanaf €15 euro betaal je geen verzendkosten en vanaf €30 euro krijg je een headset cadeau!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon en hoesjes. Hebben jullie ook altijd zoveel hoesjes voor je telefoon of houd je het bij 1 of 2!?

The Girl in Bed

  • Carolien

    Dat wallet hoesje is erg leuk!!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge