Nachtbeademing – deel 2

Nachtbeademing

Waar zal ik eens beginnen met vertellen. A lot has happened tussen mijn Chanel beauty shoplog en deze post. Ik had een leuk logeerweekendje en daarna werd ik très ziek. Ik had zo’n beetje de buikgriep des doods en ging daarna ook nog eens door mijn rug. Twee liter tranen en 2 stripjes diclofenac verder kon ik weer gewoon ademen en bewegen zonder dat ik het gevoel had dat mijn ruggengraat eruit kwam zetten. Ik had daarna even geen behoefte om te bloggen, laat staan ik naar Utrecht kon voor mijn afspraak bij het CTB. Toch gaat het instellen van nachtbeademing morgen gebeuren..

Het werd een telefonisch gesprek en het belangrijkste wat ik aan het gesprek heb over gehouden is dat mijn longen nog even sterk en groot zijn als in 2011. Voor iemand met mijn spierziekte is dat super en wonderbaarlijk (ik quote hier even de dokter, he should know). Het was een totaal ander gesprek met deze dokter van het CTB dan de vorige dokter die ik sprak. Je moet gewoon altijd met een compliment beginnen ;-). Hij ging mij aanmelden in het ziekenhuis dat ik zo snel mogelijk  opgenomen moet worden om de nachtbeademing in te stellen.

En dan komen we bij vandaag. Hels weekend achter de rug. Laten we zeggen diamonds are a girls best friend – nierstenen not so much. Maart is niet echt een goede maand voor mij blijkt. Als ik een bingopapiertje zou hebben met mankementen dan riep ik zaterdagavond ongeveer 14x BINGO! Ik kon helaas daardoor niet naar het feestje van mijn nichtje (sorry daarvoor nog). Ze belden die avond wél vanuit het ziekenhuis met het nieuws dat ik zondag opgenomen kon worden. Ik moest een hele vragenlijst beantwoorden (draag je een bril?, gebruik je drugs?, hoe lang ben je? etc.) en ze zouden mij de volgende ochtend terugbellen. Zo gezegd zo gedaan. Ik moest toch nog wachten, er was een spoedgeval en kon dus niet terecht. Eigenlijk kwam dat wel beter uit, want ik moest nog een paar steentjes zien te lozen en een koffer inpakken ter grootte van een Suzuki Swift.

Een paar uur geleden kwam weer een telefoontje. Dinsdag (morgen) wordt definitief de datum waarneer we er voor gaan. Ik ben a) super zenuwachtig, b) klein beetje heel erg bang en c) super zenuwachtig. De kamer waarin je komt te liggen is erg lelijk, dus ik moet er iets leuks van maken. Gelukkig mag er lang bezoek komen en ik hoop dat ze allemaal een hele grote ballon voor mij meenemen. (Dat mag ik best hier neer zetten toch?!)

nachtbeademig

The Zenuwachtige, klein beetje heel erg bange Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge