Mijn Favoriete Kerstliedjes

mijn favoriete kerstliedjesElk jaar kijk ik uit naar de maand december. Ik kan niet wachten op kerst en alles wat er bij hoort. De ballen koop ik al in oktober en het eten zoek ik uit in kookboeken in november. Het enige waar ik echt trouw op wacht is de muziek. Want aan de muziek heb ik altijd fijne herinneringen. Bijvoorbeeld dat ik uit school vroeger thuis kwam en de Skyradio Kerstcd aan stond, meezingend huiswerk maken. Of badderen en dan met de douchekop meezingen via zo’n gekke ‘badradio’ (vooral de Mariah Carey-uithaal). Maar ook de vele kerstfeestjes en diners met muziek op dragen mee aan de fijne warme herinneringen, eveneens Serious Request.

Ik wil jullie laten meegenieten, daarom hieronder een lijstje van mijn favoriete kerstliedjes. Je zult ze vast wel allemaal kennen, maar dat maakt het niet minder leuk om ze allemaal eens te gaan luisteren zo achter elkaar om in the mood te komen. The christmas mood! Ho ho hoooo…. 

Andy Williams – It’s The Most Wonderful Time Of The Year

Perry Como – It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mariah Carey – Joy To The World

 

Wham! – Last Christmas

Fay Lovsky – Christmas Was A Friend Of Mine

John Lennon – Happy Xmas

Mariah Carey – All I Want For Christmas

Rod Stewart & Michael Bublé – Winter Wonderland

Katie Melua & Nick Schilder – Baby It’s Cold Outside

De Jeugd van Tegenwoordig  & Katja Schuurman – Ho Ho Ho

 

Nu ben ik door mijn favoriete kerstliedjes officieel in de kerststemming. Nu nog mijn boom optuigen, maar dat gaat pas helaas volgende week gebeuren. Dan maar vast veel kerstliedjes luisteren!

Wat is jouw favoriete kerstnummer?

The Girl in Bed

Hou mijn site in de gaten, want er komt een leuke winactie aan. Wil je op de hoogte gehouden worden, volg me dan alvast op social media!

Facebook / Instagram / Bloglovin’

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge