Mijn 5 Favo Online Plus Size Kledingwinkels

mijn 5 favo online plus size kledingwinkelsAls het zonnetje schijnt, krijg ik altijd kriebels om mijn gehele garderobe opnieuw te kopen. Nou kan ik ook moeilijk afscheid nemen van kleren, dus je begrijpt dat elk seizoen mijn walk-in-closet een stukje minder makkelijk te walk-innen is. Ik ben onlangs verhuisd en toen heb ik toch echt tegen heel veel kleren doei gezegd. Zelfs tegen topjes die ik droeg in groep 8. Dus nu – vind ik – mag ik wel weer wat erbij shoppen. (Je moet elk excuus gebruiken!) En online shoppen doe ik graag! Het is mijn hobby. Vandaag laat ik jullie mijn 5 favo online plus size kledingwinkels zien. 

Dorothy Perkinsmijn 5 favo online plus size kledingwinkels  dorothy perkins

We beginnen met mijn absolute favoriet; Dorothy Perkins. Ik kwam dit merk tegen op Zalando en vond hun collectie daar al leuk, maar op hun eigen site is het helemaal fantastisch. Bij DP vind je kleding voor petite en plus size. De maten lopen hoger op dan bij Zalando, dus het is zeker waard om dat te checken mocht dat nodig zijn. De reden waarom ik weg ben van Dorothy Perkins, is omdat het classy zoals Ted Baker is, maar dan meer aantrekbaar if you know what I mean. Ik houd van kraagjes, pasteltinten preppy blousjes. Maar ik houd ook van chique dingen om aan te trekken naar feestjes en daar slaag ik ook voor! Bij elke winkel maak ik een collage met wat ik daar onder andere heb gekocht of aanraders, hierboven mijn laatst gekochte spulletjes. Bij DP hebben ze bijna elke keer wel een kortingscode, dus echt de volle mep voor iets betaal je vrijwel nooit. Wat wel een nadeel is, is dat je geen track&trace code krijgt en je bestelling komt uit de UK. Het is dus gissen wanneer het aankomt.

H&M

mijn 5 favo online plus size kledingwinkels h&m

I love de truien van H&M. Ik koop daar echt minstens 4 truien per kwartaal. Bij de Hennis (zo noem ik het altijd) passen de truien mij altijd. Zelfs een maatje M? Ik vind het alleen de laatste paar maanden een beetje tegenvallen qua truien en tops, maar dat is meer mijn smaak. Verrassend genoeg spreekt H&M+ mij niet vaak zo aan. Ik vind het zo groot, wijd en soepjurkerig!

Asos

mijn 5 favo online plus size kledingwinkels asos

Mijn eerste online bestelling ‘naar het buitenland’ was naar Asos. Nog steeds is het een favoriete winkel, alleen ik vind het steeds duurder worden. Shirtjes en truien van bijvoorbeeld New Look zijn duurder op Asos dan bij New Look zelf. Ik heb wel een paar leuke dingen gekocht (geen foto’s meer van, sorry) maar ik vind vooral dat ze hele leuke jurkjes hebben. Ik kan dat zelf niet aan (rolstoel, niet handig), maar als ik ze wel aan kon dan zou ik zeker plus size jurkjes bestellen bij de Asos. Ik heb een paar leuke op een rij gezet hierboven.

MS Mode

mijn 5 favo online plus size kledingwinkels  ms mode

Twee minder ‘hippe’ kledingwinkels zijn de MS Mode en Bonprix. Maar ze zijn wel handig voor goede basics. Als eerst de MS Mode: zoek je fijne treggings of een broek die lekker zit? MS Mode is your guy (of woman). Op de site hebben ze heel veel afschuwelijke kleding staan, dus je moet goed zoeken voor iets leuks. Maar als je iets gevonden hebt, is het goud! Mijn alllllllerfavorietste trui komt daar vandaan. Een zwarte peplum trui die mij een echte Kardashian-girl laat voelen. Ze vernieuwen hun collectie echt super vaak, en soms hebben ze in eens hele leuke dingen. Zoals leren jurkjes en topjes. Hierboven mijn aanraders.

Bonprix

mijn 5 favo online plus size kledingwinkels  bonprix

En dan als laatste. De meest sneue van allemaal, want wie wil nou toegeven dat ‘ie bij Bonprix shopt? Nou ik dan. Ongeveer 2x per jaar koop ik daar pyjama’s, basic tops voor onder, jawel hoor, truien en soms hebben ze hele leuke shirtjes en truien voor thuis op je joggingbroek. Hierboven kun je mijn pyjama picks zien.

Zo, als jullie nu niet lekker kunnen shoppen dan weet ik het ook niet meer. Je hebt natuurlijk nog veel meer online plus size kledingwinkels zoals; New Look Inspire  Forever21 Mango Violeta

Wat zijn jouw favoriete online (plus size) kledingwinkels?

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge