Kringloop Shoplog

kringloop shoplog 3

Zoals je maandag kon lezen ben ik sinds jaren een keertje naar de kringloop geweest. De kringloop lijkt sinds een paar jaar weer helemaal hip te zijn, dus waarom niet een keer rondsnuffelen tussen oude troep hopend dat je iets leuks tegenkomt? Zo gezegd zo gedaan en vandaag heb ik dan ook een echte kringloop shoplog voor jullie!

Waar ik woon hebben ze een redelijk grote kringloop, met bepaalde hoeken in categorieën. Vroeger was dat niet zo en stond alles door elkaar, nu is heel erg opgeruimd. Wat best jammer is vind ik, want nu zie je redelijk snel wat leuk is en niet. Het hele rondsnuffel-idee is er niet meer. That being said, mijn nichtje die mee was heeft wat leuke sfeerfoto’s gemaakt:

kringloop shoplog 1 kringloop shoplog 1

Maar wat heb ik gekocht? Ik dacht eigenlijk dat ik óf een of ander designer tas zou vinden tussen de andere troepjes óf helemaal niks. A girl can always hope toch? Er lag trouwens wel een namaak LV tas! Maar toen ik naar binnen ging kickte in eens mijn incidentele smetvrees in en heb ik alle kleren enzo ontweken. Ben er met een grote bocht omheen gereden. En heb trouwens thuis nog 15 truien liggen die ik nog niet heb aangehad, dus ik heb ook niks nodig. Wat ik wel heb gekocht zie je hieronder:

kringloop shoplog 1

Voordat ik naar de kringloop ging met familie kreeg ik deze lepelplant. Onder andere deze plant geeft zuurstof af en is heel goed om bijvoorbeeld in de slaapkamer te hebben. En you know me, ik kan alle beetjes zuurstof gebruiken! Er moest ook een pot voor komen en die zag mijn tante toevallig staan daar. Een glanzende zwarte pot die er helemaal gaaf uitziet. Prijs: €1,50. (Helaas bleek ik later toch ook allergisch te zijn voor de plant)

kringloop shoplog 1

Daarna kwam ik dit wijnglaasje tegen. Ik houd van wijn/prosecco en wijn/prosecco houdt van mij. Waar ik niet van houd zijn (zware) wijnglazen. Ik heb gewoon de kracht niet om dat vast te houden. Dit glaasje is klein en licht. Als je het laat vallen ben je de lul want het is heel dun glas, maar vasthouden kan ik bij dit glas wel. Plus het ziet er een beetje Great Gatsby-erig uit. I like it! Prijs: €0,30.

kringloop shoplog 1

Als laatste was ik op zoek naar borden met een goud details. Ik heb ooit wat servies gekocht (kijk hier) als uitzet, maar ik heb er geen bordjes bij. Nu had ik laatst bij Westwing gouden bordjes gekocht (4 voor €34) maar vond ze uiteindelijk niet zo mooi voor die prijs. Bij de kringloop hadden ze zat bordjes waaronder deze simpele borden met een klein goud randje. Ze stonden naast een theepot, melkkan etc. van de hele lijn dus als iemand dat nu koopt missen ze de bordjes. Die heb ik, haha. Prijs: €0,75 per stuk!

In totaal moest ik €4,80 afrekenen. Geen geld eigenlijk! Ik moest gelijk denken aan die ene aflevering van Steenrijk, Straatarm dat twee mannen gingen afdingen bij de kringloop. Hilarisch. Maar dat heb ik dus niet gedaan. Was allang blij dat ik bij thuiskomst die dure borden kon retourneren. Zelfde dag nog gedaan!

Nou dat was dus mijn eerste kringloop shoplog. Denk niet dat er een volgende komt. Misschien over twintig jaar pas weer.

Tot de volgende keer,

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge