Klaag-artikel

klaag-artikelIk heb al zoveel inleidingen geschreven van verschillende soorten artikelen afgelopen dagen, maar alles waar ik over wil bloggen klinkt alsof ik zo’n enorm zeikwijf ben met 302 complexen, dat ik mezelf zelfs afschrik. Maar het zit me toch dwars en ik merk dat ik niet kan lekker mijn gang kan gaan zonder dit kwijt te hebben. Dus laten we er maar een klaag-artikel van maken. Ik ga alles opnoemen waar ik mee zit. De Linda. noemt het het ‘Stom’ lijstje, ik noem het nu een klaag-artikel. Hier gaat ‘ie dan;

Alles heeft een ritme, zo zong Frizzle Sizzle dat op de eurovisiesongfestival in 1986. Hoe ik dat weet? Beetje van Wikipedia, een beetje van mijn moeder. Twintig jaar later moet ik Frizzle Sizzle toch teleurstellen: niet alles heeft een ritme. Ik ben namelijk die van mij al ruim 6 maanden kwijt en ik word er gek van. Elke dag is anders hier en mijn hele dag- en nachtritme is kapot. Ik slaap hierdoor zo slecht en onrustig. En elke keer als ik net lekker in mijn flow zit, ben ik weer ziek door iets raars waardoor ik uit de running ben. Zit niet mee zo.

Vitamine D bleek bij mij echt super laag te zijn, nu moet ik stootkuur aan vit D naar binnen krijgen, maar ik merk nog niet zoveel effect. Komt later pas denk ik, maar het kan me niet snel genoeg gaan. Ik had zoveel klachten doordat mijn level zo laag was, dat ik enorm benieuwd ben hoe ik me voel als het op peil is.

Steeds als ik aan het online shoppen ben en dan door de ‘new in’ aan het scrollen ben denk ik van “Hé, leuk shirtje” tot ik verder scroll. Is het een body! BODY!!! Oh wat een kut trend. Wat is er mis met gewoon een trui of een shirtje. Eerst moest alles kei wijd zit zitten, toen shirtjes boven je navel en nu kun je alleen badpakken voor overdags kopen, want dat zijn het. Het zal best leuk staan, maar hoe plas je daarmee zonder je hele outfit uit te trekken? Hoe kopen mensen met een maatje meer, zoals ik, nou met stalen gezicht een body zonder eruit te zien als een rollade die een nacht moet liggen sudderen?

Feestjesstress. Is dat een woord? Vanaf vandaag wel. Ik moet nog veel dingen regelen, en ik bedoel echt veel. En waarom ben ik zo onzeker over mijn outfit? Waarom denk ik dat iedereen er leuker eruit zal zien of dat ze ook mijn outfit aan hebben!? Wat is dat voor een hormonale girly shit!? Ik ben dat niet gewend van mezelf.

Waarom kan dat hele bedrijf bij SBS niet eens een keer iets normaal uitzenden? Ik kijk graag My Kitchen Rules terug tussen de middag, maar ze laten of halve uitzendingen zien, óf ze wissen alles!!! Nu is het niet meer terug te kijken, terwijl ik nog de helft van alle uitzendingen moet zien!!1! Daar gaan al mijn geïnvesteerde uurtjes in het volgen van een kut kookshow.

Freek Vonk. Mijn laatste irritatiepunt van dit artikel is Freek Vonk. Overal waar ik kijk zie ik die oelewapper. Ik vind het leuk wat ie doet, met wie hij het doet en waarmee, maar in eens wordt er een kilo Freek Vonk door je strot geduwd door AH en zijn larven, dat je geen kant meer op kan. En ik ben bevattelijk voor elke AH actie, dus ik zit ook braaf stickers te plakken in mijn dinoboek die ik niet nodig heb en daar is hij weer. Bij elk plaatje moet ik het ‘scanneh’ want ergens in mijn telefoon zit een klein Freek Vonkje die tegen mij schreeuwt wat ik moet doen. IK WIL OP MIJN EIGEN GEMAK SCANNEN, FREEK!!!

Zo zeg, dat lucht op. Please, by all means. Klaag ook in de comments, anders voel ik me alsnog een enorm zeikwijf ben met 302 complexen.

The Girl in Bed

 • Eva

  Ik ben al twee dagen in Maastricht met alleen maar regen en mijn kleine teen doet zeer!!!!! En ik zag een hele leuke tweezerman pincent bij de Bijenkorf die was uitverkocht!

  • Eva

   Oja en de hotel kamer was smerig! dus moesten alle spullen weer naar een andere kamer verhuisd worden.

 • Eva

  5 verdiepingen omhoog!!!!

 • Gea

  En ik word moe van alle mensen die alles beloven en het dan later niet doen...... En ik vind het weer zo kut... Dan weer regen, dan weer zon! En niet zomaar een zon maar dan is het gelijk bloedheet en stik benauwd...... En dat de nachten zo kort zijn, voor dat ik het weet is het al weer 8 uur!!!! En dat chocolade en drop zo ontzettend lekker zijn en dat helemaal niet goed voor mij is........ZUCHT :((

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge