Interieurhoekje Chanel

interieurhoekje Chanel

Mijn vorige blogpost over een interieurhoekje werd zo goed ontvangen, dat ik met plezier deze heb gemaakt. Ik vind het leuk om over mijn interieur te schrijven, ik kan ook echt genieten om elke maand al mijn spulletjes anders te zetten. Dat heb ik afgelopen week weer gedaan toen mijn nieuwe stolp binnen kreeg. Ik heb het een beetje gerestyled en dit is mijn Chanel hoekje geworden!

Dit ‘interieurhoekje’ vindt plaats naast mijn roze bankje (hier kun je zien welke dat is) en naast een grote antieke kledingkast met spiegel. Deze kast stond vroeger altijd in de hal in ons oude huis. Het rook altijd zo apart in de kast, ik had er echt een hekel aan. Maar net zoals met dit kastje uit een eerdere interieurhoekje-blogpost vind ik ‘m juist nu ik ouder ben het wel heel erg mooi. Het staat heel mooi in mijn kamer. Hoe het vroeger rook naar knutselspullen en schoenen, ruikt het nu naar chocolade en geurkaarsen, haha. Genoeg over de kast, die is niet eens de ster in deze blogpost!

Liet ik in de vorige interieurhoekjes uitgebreid zien waar mijn inspiratie vandaan kwam, kan ik dat niet bij dit hoekje. Het is gewoon een bijzettafeltje met een lamp erop! Wel kan ik laten zien like always waar ik alles heb gekocht.

interieurhoekje Chanel

Het glazen tafeltje komt van de Ikea en hoort bij een salontafel. Je kunt ze samen neerzetten, maar voor nu staat het naast mijn bank. Het is een zogenaamde Ikea hack, want het is goud gespoten. Zo ziet het er gelijk anders uit. De lamp die erop staat heb ik destijds gekocht bij Westwing. Ik heb altijd al een glazen lamp gewild, ik vind die klassieke vorm van de lamp heel mooi en doordat het van glas is oogt het wel wat moderner. De lampenkap erop heeft mijn moeder ooit bij de Xenos gekocht. Het is een felle shiny roségouden kap die ik ook nog in een klein ander maatje heb.

Onder het tafeltje staat een LED M die het helaas niet meer doet en een kletspot. Ik heb die gekregen voor mijn verjaardag en is leuk om soms erbij te pakken als er iemand op visite is. Er zitten kaartjes waarop vragen en stellingen staan.

Het schilderij van een Chanel parfumflesje heb ik niet zo compleet gekocht. De lijst had ik ooit gekocht bij een rare online shop waar het best goedkoop was. Ik kan me niet herinneren welke site het was. Maar ik ben er persoonlijk niet zo blij mee. Ik snap waarom het zo goedkoop was; alles is plastic, zelfs het ‘glas’. Een paar maanden later kwam o.a. de Hema met 50×70 lijsten. Daar had ik het beter kunnen kopen. Over de print ben ik dan wel meer dan tevreden! Deze komt van AliExpress en was €7,21. Voor dat geld verwacht ik een papiertje, maar toen het binnenkwam zat het in een stevige koker en bleek het gedrukt te zijn op canvas! Het ziet er echt heel mooi uit.

interieurhoekje Chanel

Het laatste stuk wat erop staat is mijn nieuwe gouden stolp. Ik vind stolpen echt leuk staan vooral als het grote stolpen zijn. Deze is 26 cm en was maar €12,95. Ik heb mijn Lucie Kaas poppen erin gezet van Karl en Coco. Zo is mijn Chanel interieurhoekje wel compleet dacht ik zo!

Shop the look:

Bijzettafel: Ikea

LED letter: look-a-like bol.com, Lesara

Kletspot: bol.com

Lamp: look-a-like Riviera Maison

Lampenkap: Xenos (niet meer online)

Lijst: Hema

Print: Verkoper bestaat niet meer, maar andere fashion prints op canvas vind je hier op AliExpress

Stolp: Ikea

Lucie Kaas poppen: &Klevering

 

Wat vinden jullie van mijn hoekje? I love it. De volgende keer komt er een heel knus en warm interieurhoekje online…

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge