I Wish Tag

i wish tagOp de blog van Sara – OohLaBlush kwam ik de I Wish Tag tegen. Het is alweer een tijd geleden dat ik deze tag tegenkwam en sindsdien kon ik ‘m niet meer vergeten. Ik heb altijd wat te wensen, ik heb zelfs al een verlanglijstje voor mijn verjaardag die over een paar maanden pas is! Maar grote onrealistische dromen heb ik ook. Die vertel ik je in deze tag. 

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU JE DROOMBAAN DAN ZIJN?

Deze vraag heb ik al wel eens beantwoord tijdens de 31 Days Blog Challenge. Daar sta ik nog steeds achter, haha.

ALS JE EEN SUPER OVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU DAT ZIJN?

Een nieuwe auto. Wij hebben een aangepaste auto om mij met mijn rolstoel te vervoeren, alleen het is niet echt een mooie auto. Daar komt bij dat autorijden sowieso niet echt fijn voor mij is, al die trillingen.. Nee. Maar als het dan moet, waarom dan niet in een luxe nieuwe rolstoelbus? Ooit kwam ik tijdens een google-sessie dit bericht tegen: Zwollenaar pimpt rolstoelbus voor steenrijke Arabier. Haha, hoe cool is dat? Ik vind dat wel ‘super overdreven luxe’. Who’s paying?

ALS JE ER EEN DAGJE OP UIT ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?

Oeh dat is een moeilijke hoor. Ik twijfelde aardig aan drie mannen. Jason Statham, Chuck Bass en Patrick Jane. Nou, de eerste is ‘echt’, maar toch denk ik dat als ik met hem op pad zou gaan, ik steeds moet wachten omdat Jason eerst iemand moet omleggen voordat we verder kunnen. Chuck Bass kennen we natuurlijk allemaal en wie zou nou niet zich een Blair Waldorf willen voelen? Patrick Jane is niet zo heel bekend, maar PJ is een personage uit de serie The Mentalist. Hij leest gedrag van mensen en weet zo heel veel over ze. Bijzonder fascinerend. Nou, Chuck of Jane. Verras me maar als ik morgen wakker word, haha.

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAAR GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?

Parijs. Parijs all the way. Zoals ik al zei is in de auto zitten echt heel vermoeiend, dus we zijn pas 2x geweest, maar Parijs en alles wat erbij komt kijken is wel echt een droomstad!

ALS JE IETS ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU DAT DAN ZIJN?

Chips natuurlijk, duh.

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU KUNNEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Angst voor stoepjes en gekke weggetjes. Mijn oude rolstoel viel eigenlijk uit elkaar op het eind en ik moest daardoor oppassen voor alles eigenlijk. Die angst voor vallen etc heb ik nu nog. Komt ook door school, vroeger moest ik tijdens een privé gymles over allerlei dingen heenrijden en werd er een soort van wip gemaakt en ik werd gedwongen om daar overheen te rijden. Het liefst wilde ik huilend naar huis, maar dat mocht niet.

Ook ben ik vaak angstig dat iets pijn gaat doen. Veel mensen of dingen doen mij per ongeluk zeg maar pijn. En daar kunnen ze niks aan doen, maar ik voel dat weer 3,4 dagen. Nu let ik overal op, tot ergenis van m’n ouders soms. Maar ja, zo lig ik ’s avonds wel pijnloos in bed zo:

via GIPHY

ALS JE EEN SUPERKRACHT ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?

Volgens mij heb ik dit ook al eens een keer beantwoord, maar ik zou net als Sabrina the Teenage Witch met mijn vinger alles willen toveren. Van een bak chips tot aan de afstandsbediening die gevallen is.

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVÉ CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN, WIE ZOUDEN DAT DAN ZIJN?

K-Otic! Hahah, nee. Gebeurt nu wel natuurlijk en ik was vroeger heel erg fan. Maar nu interesseert het me niet meer. Ik zou wel gewoon naar de Spice Girls gaan, in originele versie. Dus met Posh Spice. En dan alles meezingen natuurlijk.

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN? WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?

Zo’n dikke kat die een potentiele youtubester kan worden. Zo een die in dozen springt en er een hele dag in blijft zitten. Maar ik heb al 3 lieve diertjes. En die zijn het leukst!

Genoeg te wensen zoals je ziet, haha. Neem gerust de I Wish Tag over, dat heb ik tenslotte ook gedaan.

The Girl in Bed

P. S. Doe jij al mee met de Lush winactie?

 • Carolien

  Jeeeej je wilt eigenlijk toch een kat!

 • fabiangijze

  Wat een leuke blogtag. Helaas zijn zulke auto's niet voor iedereen beschikbaar. Hopelijk kan je toch nog eens naar Parijs

  • Manon

   Vast wel!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge