Het Beste Wat Mij Is Overkomen Dit Jaar #2

Het Beste Wat Mij Is Overkomen Dit Jaar #2Herinneren jullie mijn 31 Days Blog Challenge nog? Die deed ik afgelopen juli. Elke dag schreef ik over een ander onderwerp. Zo konden jullie goed The Girl in Bed leren kennen. Op 22 juli stond het beste wat mij is overkomen dit jaar op de planning. Ik vond het nogal een prematuur onderwerpje zo midden in de zomer met een cocktail in mijn hand. Nee, ik vond het meer iets voor tijdens de oliebollen-tijd. Dus vandaag presenteer ik u: Het Beste Wat Mij Is Overkomen Dit Jaar #2

Zoals je in het linkje hierboven kon lezen was dat nog niet zoveel. Mijn rolstoel was op dat moment nog steeds stuk en ik was not in a good mood. Als je bijna een jaar aan huis gekluisterd bent en alle gemaakte plannen steeds moet afzeggen word je daar ook geen happy camper van! Pas in juli begon ging het geluk een beetje aan mijn kant staan.

  • Ik ben onwijs dankbaar voor mijn vernieuwde rolstoel. Je hebt dat allemaal al hier kunnen lezen. Nog steeds heb ik elke keer dat ik er in zit een soort stress-gevoel van dat het niet meer lekker zit en dergelijke. Ik hoop dat het ooit zakt. Dat ik er niet meer tegenop zie. Want als ik een half uurtje er in zit dan is alle stress weg en verklaar ik mezelf voor gek.
  • Ik ben blij met mijn blog. Ik heb het gevoel dat na al die tijd blogs lezen, het EGF in de gaten te houden en mijn fouten van vroeger niet meer te maken, dat ik nu on a roll ben. Ik zie nog steeds een stijgende lijn, ik heb al een advertorial gedaan en ik heb nog nooit zoveel likes gehad op een Facebookpagina als deze. Ik hoop echt nog veel verder te groeien in 2016!
  • Ik vind het fijn dat mijn vrienden nog mijn vrienden zijn. Dat is heel belangrijk om te benoemen! Ik vind het ook fijn dat ik een vriendin meer ben gaan zien na heeeeeel lang vriendschap. Dus dat is ook iets positiefs wat mij is overkomen!
  • Ik ben blij met het feit dat ik eeeeindelijk een soort van studie ben begonnen en dat ik die heb afgemaakt! Ik heb dat kunnen delen met jullie en als ik dat niet had gedaan was ik misschien wel gestopt toen het moeilijker werd. Dat zou awkard zijn, haha! Mijn diploma ligt nog op het oude adres, maar ik ga ‘m zeker nog wel ergens ophangen.
  • Een van mijn hoogtepunten van het jaar was dat ik met mijn nichtje naar het NSMBL Festival ben geweest. De eerste keer dat wij samen alleen iets hebben gedaan én we hebben Mascha, Gregor en Anna ontmoet!
  • Als laatste ben ik blij dat ik nu verhuisd ben en al mijn spulletjes een plekje kan geven. Spullen die ik in 2013 bijvoorbeeld gekocht heb. Alles ziet er super mooi uit bij elkaar en ik krijg steeds complimentjes over mijn design. Ik voel me een kleine interior designer.

Zo, nu is het tijd om het jaar af te sluiten. Dat doen we natuurlijk met Abba’s Happy New Year! Wat gaan jullie doen morgenavond?

Fijne jaarwisseling,

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge