Hema Tompouce Nagellak

Hema Tompouce Nagellak 3
Een lekkere tompouce gaat er van tijd tot tijd wel in, maar hoe eet je nu zo’n roze ding like a lady zonder dat je hele smoelwerk en net gemanicuurde vingers onder zitten?! Misschien dat de bekendste tompoucedealer, de Hema, ooit met tips komt om het classy te verorberen. Meanwhile hebben ze op het tompouce-vlak niet stil gezegen en hebben ze een heuze tompouce nagellak uitgebracht!

Hema Tompouce Nagellak

Hema Tompouce Nagellak2

De Hema tompouce nagellak belooft long lasting te zijn. Ik hoop niet zo long lasting als de aantal calorieën die je er aan eet na zo’n roze donder (485 kcal mensen, 485!!) en ik heb dat getest! Ik heb de tompouce-kleurige nagellak woensdag opgedaan en nu, vijf dagen later ziet het er nog helemaal fris, fruitig en shiny uit.

Hema Tompouce Nagellak

De kleur lijkt best op het glazuur van een tompouce. Al wijkt het natuurlijk af van waar je er een koopt. Bij de bakker zal een tompouce er toch anders uitzien dan bij de super. Helaas ruikt de nagellak niet naar het gebakje, anders was het namelijk echt de grootste grap van de eeuw. Toch vind ik het wel leuk dat HEMA dit doet. Ik wacht nu met smart op ‘rookworst’ als nagellakje!

Tompouce is te koop bij de Hema en online voor €2,50. Er hoort een speciale long lasting topcoat erbij, maar je kunt ‘m ook zo gebruiken!

The Girl in Bed

  • Eveline Fleur

    Jumm nu heb ik er trek in haha. Wel een hoop kcal zeg! Pff ik dacht dat het er 350 waren. Lief kleurtje is het he ik heb m zelf ook. <3 Eveline Fleur onlangs geplaatst...Win een Essie nagellak naar keuze!My Profile

    • Manon

      Haha erg he. :( Tompouce eten wordt nooit meer hetzelfde.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge