Hebben! Hebben! Hebben!

Hebben! Hebben! Hebben!Jullie kennen dat vast wel, dat je iets wil hebben, maar het óf te duur is, óf niet (makkelijk) te koop. Oh jongens, ik heb daar soms echt last van. Soms zie ik iets wat zo mooi is en dan denk ik alleen maar Hebben! Hebben! Hebben! en dan zie ik het prijskaartje en dan blijkt het gewoon weer een onbeantwoorde liefde te zijn. Waarom ben je nou zo duuuuur!? Vandaag laat ik een paar dingen zien die ik eigenlijk gewoon wil kopen, maar waar het gewoon niet van komt omdat je het a) niet goed kunt praten bij jezelf, b) te duur is, c) je kunt het niet in Nederland kopen of d) all of the above. 

Hebben! Hebben! Hebben! happy plugs  sound piece

Happy Plugs Sound Piece – €200,00

Ik wil soms graag goed muziek luisteren en de boxjes van mijn laptop kunnen dat maar tot een zekere hoogte. Dan kan ik altijd nog mijn muziek streamen naar de apple tv die op mijn tv aangesloten zit, maar dan kun je niet eens ondertussen een spelletje doen op je iPhone of in je Facebook/Instagram feed scrollen. Bij elk filmpje stopt ie namelijk met het streamen en dat is niet oke als je aan het meezingen bent en je ineens geconfronteerd wordt met je eigen stem. Deze sound piece verhelpt dat aangezien het op bluetooth werkt en ik ‘m zelf aan kan zetten. Hij is ook nog eens prachtig en het voorkantje kun je ook nog eens vervangen in allerlei andere kleurtjes en patronen.

Hebben! Hebben! Hebben! bvlgari blanc kaars

Bvlgari Au Thé Blanc Kaars – €85,00

Hét geurtje waar ik het over had hier bij Photo a Day #10 is er ook in geurkaars-vorm. Hij is €80 euro en waarschijnlijk heerlijk. Ik heb laatst nog in een opwelling een iets goedkopere geurkaars van Dior gekocht, maar toen was ik bij Dior en leefde ik tijdelijk in een designerbubbel en was ik high van Miss Dior Cherie. De geurkaars zit nog steeds in de tas die ik een maand geleden heb gekocht. Ja, erg he. Het is echt een wintergeur, dus kan ‘m nog niet gebruiken. Maar stel ik koop ooit de Bvlgari kaars, gebruik ik het waarschijnlijk 0 keer. ‘Cause it is too pretty. En duur.

Hebben! Hebben! Hebben! bvlgari blanc giftset

Bvlgari Au Thé Blanc Giftset – €110,00

Kijk, dan wil ik ook de hele Shangri-La experience en dan wil ik alles weer terug hebben van toen.  Ik wil het geurtje, shampoo’s, conditioner, bodylotion, zeep en de refreshingsdoekjes. Ik wil het gewoon. Maar het is zo op! De minaturen zijn zo op. Dan spoel je letterlijk €110 euro door het doucheputje naar beneden. In het Shangri-La was het tenminste gratis. Maar goed, de rooms don’t come cheap either. Ik zou er wel erg gelukkig van worden denk ik.

Hebben! Hebben! Hebben! kylie lipkit

Kylie Jenner Lipkit Mary Jo K – $29,00

Ik heb bijna alle Kardashian afleveringen gezien en volg ze ook op snapchat. Ik ben niet reuze fan, maar wel uiteraard volg ik op de voet of Scott en Kourtney alweer bij elkaar zijn. Ook houd ik van rode lippen én matte lippen, dus uiteraard wil ik een Kylie Lipkit. Ik zag bij KittehsCupcakes dat ze best goed te bestellen zijn als je eenmaal op de site zit als ze live zijn. Ik ben benieuwd of het me ooit lukt.

Hebben! Hebben! Hebben! croco jill cactus

De cactussen van Croco Jill – priceless

Soms kijk ik de vlogs van Croco Jill en ik ben zo jaloers op hun neon roze cactussen, dat ik ze ook wil. Mijn tante doet wat met bloemen, ik hoop dat ze ook zulke roze cactussen kan maken! Keep you posted!

Hebben! Hebben! Hebben! spiegelkast malm

Spiegelkast – Geen idee

Al mijn hele leven wil ik zo’n kast, maar het is zo moeilijk te krijgen in Nederland. Als het er is kosten ze gelijk €500+ en dat vind ik echt te veel voor een klein kastje!? Een tijd terug kon je bij de Ikea een Malm kopen die gespiegeld was, maar toen had ik geen plaats ervoor in mijn kamer. Nu zie ik ‘m steeds bij Veracamilla en ben ik zoooo jaloers. Zo’n kast zou perfect passen in mijn kamer, dus mensen als iemand van zijn kast af wil? Ik! Ik! Ik!

Op dit moment staat er niet meer op Hebben! Hebben! Hebben! -lijstje. Misschien is dat maar goed ook, want het is ook allemaal maar oppervlakkige shit. Het liefst zou ik elke dag minder pijn willen hebben! hebben! hebben!, maar dat zit er niet in. Dus dan maar iets leuks kopen.

Hebben jullie ook wat op je soort van chronische wishlist staan?

The Girl in bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge