Haal de zomer in huis voor €50

Haal de zomer in huis voor €50Morgen is het 1 juli, de dag waarop voor mij gevoelsmatig de zomer echt begint. Aangezien het weer nog niet echt meewerkt (halloooo, wij willen hittegolven in plaats van plakweer) laat ik jullie zien hoe je de zomer zelf kan beginnen door middel van leuke en fleurige accessoires. Oh én voor een klein prijsje, de zomercocktails kosten tenslotte al genoeg. Dus haal de zomer in huis voor €50 en geniet van je Ibiza-paradijs als het buiten pijpenstelen regent. 

Vroeger was het mijn grootste wens om binnenhuisarchitecte te worden en ik voel me ook altijd een gerenommeerde binnenhuisarchitecte als ik al mijn Sims hun maandelijkse Extreme Home Makeover geef. Maar toch kan ik dat beroep om obvious reden niet uitvoeren en kan ik me het niet meer permitteren om mijn slaapkamer nóg een keer te laten verbouwen, dus nu richt ik me op jou. Ja, jij daar! Hieronder laat ik je 9 accessoires zien die je woonkamer/keuken/slaapkamer/leven lekker een vleugje zomers gevoel gaan brengen. Ik heb rekening gehouden dat niet iedereen zo gek is als ik en niet steeds hun huis gaat makeoveren bij een nieuw aangebroken seizoen, dus ik heb me aan een budget gehouden. Voor om en nabij €50 kun je al deze 9 accessoires kopen bij mijn favoriete (online) budgetwinkels zoals de Leen Bakker, Kwantum en de Hema.  Zo kun je eind september met een gerust hart alles de berging in of zolder op doen!

Haal de zomer in huis voor €50

Kussenhoes Zeegroen Hema €2,50 // Citrusboom Ikea €11,95 // Watermeloenkussen Kwantum €6,- // Vaas Okergeel  Kwantum  €4,50 // Vaas Roze Kwantum €1,- // Vaasje Blauw Kwantum €1,- // Geurkaars H&M €5,99 //  Cactus in glas Xenos €12,99 // Waxinelichtjes Hema €1,50

Ik heb, zoals je bovenaan dit artikel ziet, gekozen voor een soort van Ibiza/exotisch paradijs stijl en daar vond ik die zeegroene kussen en het aardewerk vaasje echt qua kleur bij passen! De 3 vaasjes lijken alle drie niet op elkaar, maar de vintage look van de okergele vaas, zeegroene vaasje en het roze glazen vaasje geven gecombineerd samen een hippie-look. Niet alles hoeft op elkaar afgestemd te worden en de mix tussen strak en oud is alleen maar leuk zo.

Een andere leuke eyecatcher is het watermeloen kussen. Dat vind ik echt een leuk kussen! Zo vrolijk ook. Qua kleur past het ook leuk bij de Morning Breeze geurkaars. Kaarsjes zijn altijd leuk, maar ik brand er niet zoveel in de zomermaanden. Toch vind ik de gele waxinekaarsjes wel leuk, vooral voor buiten. Ze zijn lekker fel geel wat echt zomer schreeuwt en het citroengeurtje jaagt de muggen weg! Misschien ook lekker boven op de slaapkamer om te branden voordat je gaat slapen.

Dan komen we aan op de plantjes. Aan een ding ontkomen we niet meer dit jaar en dat is de cactus. Zelfs ik ben de cactus gaan omarmen. Er staan er drie te shinen in mijn kamer. De planten zijn de duurste uitgaven van dit budget; voor 12 en 13 euro heb je 1) een hele leuke cactus mét een soort diamantvormig glaswerk er omheen én 2) een heeeeele leuke citrusboom. Op het plaatje staan er twee, maar het is €12 per stuk. Persoonlijk zou ik kiezen voor de citroenboom, maar zonder budget zou ik ze allebei kopen. Wat een leuke aanwinst voor je tuin!! Zo gezellig en zomers. Ja, als ik naar de citrusbomen kijk, voel ik me helemaal alsof ik bij Linda’s Zomerweek in de uitzending zit. Of ergens diep in de krochten van Spanje. Valencia bijvoorbeeld!

In totaal kosten al deze accessoires bij elkaar €47,43. Dat is net geen €50 euro en nu heb je nog €2,57 over voor 3 leuke bloemetjes voor in de vaasjes hierboven!

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te zien en te lezen. Laat het weten als ik zoiets vaker moet doen! Heb jij ook je huis al zomer klaar gemaakt?

The Girl in Bed

€47,43

 

 

 

 • Patricia

  Leuk!! Die watermeloen kussen is heeeeel leuk!! En Kwantum heeft vaak leuke spulletjes voor weinig. Patricia onlangs geplaatst...Pompom kwam logerenMy Profile

  • Manon

   Precies, daarom een shoutout naar de Kwantum!

 • Wimpie

  Leuk Ik miste leuke spullen van Meisterhome zie bol.com eBay.de Amazon.de

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge