Gouden Schoolspullen

gouden schoolspullen the girl in bedHebben we eeeeindelijk zomer, gaan de schooldeuren binnenkort weer open. Schoolspullen kopen was mijn favoriete deel van naar school gaan, maar dat hoef ik (helaas) niet meer te doen. Daarom doe ik het dit jaar voor jullie! Helemaal geïnspireerd door de Olympische Spelen heb ik gouden schoolspullen gevonden die lekker budgetproof en super leuk zijn. Oh én alles is gewoon te gebruiken als je een blogger bent. Of een heel georganiseerd persoon. GOUDEN SCHOOLSPULLEN VOOR EVERYONE!!!1’q

Gouden schoolspullen the girl in bed supertrash hemaBruna – €16,95 / Hema €?

Als ik mezelf aan een schoolagenda moest wagen (de commitment struggles are real, ik had er vaak 2 elk schooljaar) en nu geen awesome The Girl in Bed agenda zou hebben, zou ik helemaal voor de Supertrash agenda gaan. Ik vind de style van Supertrash leuk en houd helemaal van lichtroze met goud. Hij is wel duur vind ik, niet echt budgetproof. Over naar de planner. Wie kan die ongeloveloze leuke planner van de Hema weerstaan. Deze moet in je kamer op je bureau staan. Al plan je de afspraken met vriendinnen erop of je blogposts. Het is nu al een interior musthave! (Op moment van dit schrijven is de planner van de Hema webshop, maandag stond het er op met het kopje ‘nieuw’ erbij. Waarschijnlijk in de winkel zelf wel te koop.)

 

Gouden schoolspullen the girl in bed primark

Primark – €4/€6

Ik gebruik sticky notes als geheugensteuntjes of als ik teveel in mijn agenda moet schrijven. Ik zou willen dat ik dat op school had gedaan. Bij een lastige som in het wiskundeboek bijvoorbeeld, je kan de uitleg er zo naast plakken met deze schattige schoolspullen set van de Primark! Wie had dat gedacht!? Matching etui erbij, het maakt het plaatje compleet!

Gouden schoolspullen the girl in bed hema primark

 

Hema – €4 / Primark – €2

Pennen en potloden vliegen net zo snel je etui uit als zoete broodjes over de toonbank. En iedereen leent een pen. Of je die terug krijgt is een ander verhaal, maar je weet wel welke pen of potlood van jou is met de 4 pastelkleurige pennen van de Hema. Ik heb ze zelf ook en ze schrijven heerlijk. Maar ook Primark heeft in dezelfde stijl als hierboven ook pennen en potloden. Met een grote poef erop. Het zou zomaar eens je lucky pen kunnen worden. Ze hebben trouwens ook nog een paar mappen in die stijl.

Gouden schoolspullen the girl in bed hema

Hema – €1,50 / Hema – €2,50 / Hema – €5

Ik weet niet of je paperclips gebruikt op school, maar met deze fashionable gouden paperclips ben je onwijs georganiseerd. Elk schrift hangt vast aan het juiste werkboek, je raakt niks meer kwijt. En als je al iets kwijt raakt, staat je naam vast op een cute washitape-je die je zorgvuldig met die gouden schaar hebt afgeknipt. Zoiets. Ik weet het niet maar je hebt ze in ieder geval nodig in je leven! Oh en naast kledinghangers, zijn de paperclips ook in strikjesvorm verkrijgbaar.

Gouden schoolspullen the girl in bed bandoBan.do – €10,00

Ban.do is een super schattig merk wat niet altijd goed verkrijgbaar is. Een deel van hun collectie is te koop bij de webshop die ik hierboven heb gelinkt. Een goed notitieboekje komt altijd van pas en het is ook nog eens lekker handig omdat ie wat vakken heeft voor stiekeme briefjes en vergeten toetsen. You did your best. Ook wel eens bij Asos te koop.

 

Gouden schoolspullen the girl in bed bando

 

Ban.do – €25,00 / Ban.do – €15,00

Nu komen we bij de niet-zo-budgetproof accessoires die essential zijn om school te overleven. Een koffiebeker to go en een powerbank. Vooral fijn als je in de herfst door de regen moet fietsen om lekker een slokje hot coco te nemen. De powerbank is natuurlijk een lifesaver als je mobiel om half 1 al doeidoei zegt en jij tot het achtste uur moet. Beide van Ban.do.

Het enige wat je nu moet doen is bestellen en shoppen. Kun je gelijk een nieuwe schooloutfit scoren! Ik ga zeker een bestelling doen bij de Hema. Hoe leuk zijn die paperclips?

Heb jij al je schoolspullen compleet?

The Girl in Bed

 

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge