Good Vibes Only

good vibes only

 

The Girl in Bed here, your one and only source into the scandalous lives of Manha  oh shit. Ik woon daar helemaal niet. De afgelopen dagen heb ik Gossip Girl liggen bingewatchen, want je moet toch wat doen als je ziek bent dus blijkbaar zat ik er nog in. Maar er moet toch weer wat gewerkt en gedaan worden, dus alle siesta’s en snaccidents in bed zijn nu voorbij. Tijd om de nagels te lakken en m’n pyjama te verbranden. 

good vibes only snaccident

Dus, wat had ik nou uiteindelijk? Een onbekend maag-darmvirus waardoor ik niks kon eten (de snaccidents vonden plaats nadat ik weer kon eten) en koorts kreeg.  Doordat ik niks kon eten sliep ik de hele tijd en daarom was ik een beetje verward. Tel daarbij een drie weken durende astma-aanval bij op en ik was een stikkend, slapend en uitgehongerd meisje in bed. Niet echt de bedoeling als het 25 graden is en heel Nederland wel leuke dingen kan doen behalve jijzelf. En dan had ik ook nog eens geen zin in online shoppen. Ja, dan ben ik echt ziek.

Geloof me, ik heb echt meerdere malen geprobeerd een deuk te slaan in m’n saldo to make me feel good, maar het lukte me niet. Na een half uurtje naar party supplies te hebben gezocht, zag ik letterlijk alleen maar 100 ballonnen in plaats van sterretjes en kreeg ik het heet. En niet the good kind of heet die je krijgt als je shopt if you know what I mean. Inmiddels heb ik het wel besteld en kan ik weer wat dingen afstrepen van de ellenlange to do list voor mijn feestje 9 juli. Zoals ik hier al beschreef, houd ik eens in de zoveel tijd ‘grote feestjes’ wat wil zeggen dat we all out gaan. En met het thema ‘Amerika’ kan ik natuurlijk niet onderdoen celebs en Real Housewives. Nee, dit feestje wordt er een voor in de boeken hoop ik. Ik moet nog 3 belangrijke dingen afstrepen, een muziekplaylist maken en dan heb ik een volle maand om mijn outfit te perfectioneren en te bidden dat niemand hetzelfde aanheeft.

good vibes only

Maar mijn allergrootste hoop is dat ik tegen die tijd volledig ben opgeknapt, want ik moet op dit moment nog steeds aan het zuurstof bijtanken zoals ze dat noemen. Ik kan elke dag wat langer zonder en met minder bijtanken, maar het moet natuurlijk zometeen weer helemaal zonder.

Tot zover mijn update. Vanaf nu zal ik wel weer regelmatig posten. Mits ik mezelf goed voel uiteraard. Zoals de titel al zegt; Good Vibes Only.

The Girl in Bed

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge